Toevoeging VRT

We hebben leuk nieuws! We hebben extra zenders toegevoegd. Kijk vanaf vandaag ook naar de drie zenders van de Vlaamse publieke omroep VRT: Eén, Canvas en Ketnet. Het aanbod van live zenders op NLZIET groeit met deze drie Vlaamse kanalen naar 37 live zenders. Via replay tv is het tv-aanbod op Eén, Canvas en Ketnet ook direct terug te kijken. Benieuwd? Probeer NLZIET nu 1 maand gratis en kijk direct naar al het moois dat de VRT te bieden heeft. Eén

Eén is de grootste zender van de Vlaamse publieke omroep VRT en ook de meest populaire in Vlaanderen. Eén wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Populaire programma’s zijn: Taboe, Down the road en Château Planckaert, naast de topfictie als Lost Luggage en Undercover. 


Canvas

Canvas brengt programma’s voor mensen die verdieping zoeken, zoals Terzake, De Afspraak en De Ideale Wereld. Het kanaal focust op duidingsprogramma’s, documentaires, cultuur en geschiedenis, wetenschap, internationale fictie, satire en sport.


Ketnet

Ketnet brengt lokale content, interactie en beleving voor alle kinderen tot twaalf jaar met series, zoals #LikeMe en Hoodie. Ketnet Junior biedt programma’s voor kinderen tot zes jaar met daarbij de kinderseries Bumba, Bob de Bouwer.


Kijk live naar 37 zenders

Deze wijziging brengt het totale zenderaantal op 37. Met NLZIET mis je niets meer van de Nederlandse (én Vlaamse) televisie. Kijk live naar 37 zenders van NPO, RTL, SBS, VRT en de regionale omroepen op je tv, laptop, tablet of telefoon. Nog geen abonnement op NLZIET? Probeer één maand gratis en kijk direct naar jouw favoriete programma’s.