Heb je een lekkere vakantie voor de boeg en eindelijk de tijd om lekker tv te kijken? Deze nieuwe programma’s in juli kijk je bij NLZIET. En het voordeel is: NLZIET kun je in heel de EU kijken!

Tour de France

Het is dit jaar de 109e editie van de Tour de France. Het toernooi begint in Kopenhagen en eindigt in Parijs.
De Tour de France is van 1 juli tot 24 juli te zien op NPO 1, 2 en 3 en Sporza bij NLZIET.


I Want Your Song

Singer-songrapper Snelle presenteert het nieuwe programma I Want Your Song. In deze zangcompetitie gaan acht bekende artiesten op zoek naar een nieuwe hit. Vijf songwriters stappen voor even uit de schaduw en laten hun liedje horen. Deze artiesten kiezen zijn of haar favoriete nummer die daarna wordt uitgebracht.
Kijk vanaf 1 juli naar I Want Your Song op SBS6 bij NLZIET.


WK Hockey

De vijftiende editie van het WK Hockey Vrouwen speelt zich af in Terrassa, Spanje en in Amstelveen. Het toernooi is voor het eerst door twee landen georganiseerd.
Het wereldkampioenschap is van 1 juli tot en met 17 juli te zien op NPO 1, 2 en 3 bij NLZIET.


RENZE

Renze Klamer maakt zijn talkshowdebuut bij RTL. Renze voert elke dag het gesprek van de dag, hij ontvangt verrassende gasten en er is ruimte voor muziek. Kijk vanaf 4 juli elke doordeweekse dag naar de nieuwe talkshow RENZE op RTL 4 bij NLZIET.


In het brein van de bedrieger

Zes succesvolle internationale meesteroplichters worden grondig onderzocht in de 6-delige documentaireserie: In het brein van de bedrieger. De eerste aflevering gaat over Matthew Cox. Hij heeft miljoenen verdiend met valse hypotheekaktes. Hij kreeg daarvoor een gevangenisstraf van 26 jaar. Kijk vanaf 6 juli naar In het brein van de bedrieger op NPO 2 bij NLZIET.


Borg/McEnroe

1980, het tennisduel van het jaar: Björn Borg tegen John McEnroe. Terwijl de hele wereld meekijkt, spelen de twee legendes een wedstrijd die de tenniswereld voorgoed zal veranderen.  Kijk 8 juli naar Borg/McEnroe op NPO bij NLZIET.


EK Vrouwenvoetbal

De 13e editie van het EK Vrouwenvoetbal vindt dit jaar plaats in Engeland. De Oranjevrouwen hebben vorig jaar gewonnen en moeten hun titel verdedigen. Hieronder staat een schema wanneer de Oranjevrouwen moeten spelen. Deze wedstrijden zijn te zien op NPO 1, 2 en 3 bij NLZIET.

09 07 2022                 Nederland – Zweden

13 07 2022                 Zweden – Nederland

17 07 2022                 Zwitserland – Nederland


De kok en de directeur

Taco Dibbits, directeur van het Rijksmuseum en sterrenchef Joris Bijdendijk gaan samen op reis om elkaar te inspireren. Ze bezoeken plekken over de hele wereld, op zoek naar het mooiste uit hun vakgebied. Kijk vanaf 10 juli naar De kok en de directeur op NPO bij NLZIET.


B&B Vol Liefde

De 8 nieuwe, ambitieuze B&B eigenaren zijn er klaar voor! Ze gaan op zoek naar de eeuwige liefde die het rooskleurige leven van de eigenaren nog net wat mooier maakt. Welke Nederlandse kandidaten durven het avontuur in Europa aan te gaan? Kijk vanaf 11 juli naar het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde op RTL 4 bij NLZIET.


De Slimste Mens

Vanaf 11 juli begint het 20e seizoen van De slimste mens. Bekende slimme koppen strijden om de titel slimste mens 2022. Dit programma wordt weer gepresenteerd door Philip Frekiks die zoals vertrouwd vergezeld wordt door de eenkoppige jury Maarten van Rossem. Vanaf 22 juli kijk je ook naar de All Stars-editie!
Kijk vanaf 11 juli naar het gloednieuwe seizoen van De slimste mens op NPO 1 bij NLZIET.


Boeren, Bijbels en Beauties

Spakenburg is het dorp van boeren en marktkoopmannen, van zeer gelovigen en iets minder gedisciplineerde kerkgangers. Het bijzondere leven van een aantal hardwerkende en nuchtere inwoners is te zien in het nieuwe programma Boeren, Bijbels en Beauties. Kijk vanaf 18 juli naar dit nieuwe programma op SBS6 bij NLZIET.


De Slimste Mens: All Stars

Ter ere van het twintigste seizoen van De slimste mens komt er een 5-delige online serie: De Slimste Mens: All Stars. Niet drie maar vier oud-finalisten nemen het tegen elkaar op. Eén van hen wordt gekroond tot De slimste mens van Nederland. Kijk vanaf 22 juli naar de speciale editie van De Slimste Mens: All Stars bij NLZIET.


Annika

Inspecteur Annika Strandhed gaat een nieuw onderzoeksteam leiden bij de Schotse politie. Met haar gevoel voor droge humor en vele verwijzingen naar literaire thema’s wordt ze niet direct populair maar lost ze wel veel zaken op. Kijk vanaf 23 juli naar deze nieuwe spannende misdaadserie op NPO bij NLZIET.


Een huis vol

In Een huis vol volgen we 3 families met meer dan 7 kinderen. Zij laten hun dagelijkse leven zien en de obstakels van een grote familie. Kijk vanaf 26 juli naar het nieuwe seizoen van Een huis vol op NPO bij NLZIET.


Tip: wil je geen enkele kijktip missen? Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte!


Veel kijkplezier!