De leukste kinderprogramma's op een rijtje

De leukste kinderprogramma’s op een rijtje

 

Je kinderen hoeven zich zeker niet te vervelen met NLZIET want er is een breed aanbod aan kinderprogramma’s. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

 

Mees Kees

Mees Kees is de leukste meester van heel Nederland! In de serie is Mees Kees de favoriet van alle leerlingen, hij geeft namelijk les op een andere manier. Helaas kan schoolhoofd Dreus dit niet waarderen en ze houdt Mees Kees dan ook scherp in de gaten!

 

 

Sprookjesboom

Zingend, dansend en met een flink portie humor worden in korte toneelstukjes de meest bekende sprookjes nagedaan door de Sprookjesbosbewoners! Figuren als Roodkapje, Wolf, Assepoester en Draak doen mee.

 

Beste vrienden quiz

In de beste vriendenquiz spelen twee teams van drie vrienden uit groep 7 of 8 tegen elkaar. De vriendenteams spelen dagelijks om een geldbedrag en de winnaars spelen in de laatste twee weken om de titel ‘Beste Vrienden’.

 

De avonturen van K3

De animatieserie De avonturen van K3 volgt de K3-popsterren op hun wereldtournee. Tijdens de reis maken ze allerlei onverwachte, humoristische avonturen mee en is het steeds weer een verassing wat hen te wachten staat.

 

Kinderen voor kinderen

Voor de 38ste keer alweer zitten de kinderen van Nederland klaar om mee te zingen met de grote jaarlijkse liveshow van Kinderen voor Kinderen! Bekende sing-a-longs voor jong en oud om lekker bij mee te zingen en swingen.

 

De Boterhamshow

Bij deze komische poppenshow ontvangt presentator de ‘Opper de Pop’ allerlei tafelgasten en muzikanten als Nico de Neushoorn en Peter Allesweter. De talkshow met educatieve elementen is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 8 jaar oud.

 

Winnie de Poeh

Animatieserie met in de hoofdrol Winnie de Poeh. Samen met Teigetje en andere vriendjes beleven ze de mooiste avonturen.

 

Woezel en Pip

Met Woezel en Pip heb je urenlang kijkplezier voor peuters en kleuters. In de amimatieserie nemen twee hondjes je mee op avontuur met hun vriendjes in de tovertuin.

 

SpangaS

De middelbare scholieren van het Spangalis College nemen je mee in hun dagelijkse leven. Ze maken alles mee wat er zoal op een middelbare school gebeurt.

 

Zappbios

Zappbios laat je de leukste en beste jeugdfilms uit binnen- en buitenland zien.

 

Sprookjes van Klaas Vaak

De vriendelijke kabouter Klaas Vaak maakt magische zandtekeningen van de leukste sprookjes in zijn toverboek. De sprookjes van Klaas Vaak zorgen ervoor dat je de mooiste dromen droomt. Kijk en luister je mee?

 

Nijntje

Elke aflevering gaat Nijntje op pad met haar vriendjes om de wijde wereld om haar heen te ontdekken.

 

De avonturen van Bert & Ernie

In De avonturen van Bert & Ernie beleven de bekende figuren de leukste avonturen. De twee gaan naar plekken als de maan, de Zuidpool en de Himalaya.

 

Dunya & Desie

De hartsvriendinnen Dunya en Desie nemen je mee in al hun belevenissen. De serie gaat over de typische puber-problemen, het ouder worden van de meiden en de worsteling met verschillende levensvragen.

 

Bob de Bouwer

De ietwat onhandige bouwvakker Bob klust er samen met zijn vrienden Leo en Wendy flink op los. Wanneer Bob vertrekt om een klus te klaren roept hij “Kunnen wij het maken?!” waarop zijn machines roepen “Nou en of!”.

 

Daltons

Animatieserie over de Daltons, die er alles aan doen om uit de gevangenis te komen. Ze maken gebruik van explosieven, luchtballonen, regendansjes, een doolhof van tunnels en nog veel meer.

 

Mr. Bean

Animatie serie waarin de onhandige en doldwaze Mr. Bean telkens in de bizarste situaties terecht komt.

 

Rapunzel

Verfilming van de musical Rapunzel, de prinses met het magische lange haar. Rapunzel word opgesloten in een hoge toren door een gemene tovenares. De enige manier hoe de gemene tovenares in de toren kan komen is via de vlecht van Rapunzel. Zal Rapunzel gered worden?

 

Juf Roos

Programma boordevol met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij voor kleine en grote mensen zoals ‘Twee emmertjes water halen’, ‘De wielen van de bus’, ‘Hop paardje hop’ en ‘Ik zag twee beren broodjes smeren’.

 

Hello Kitty and friends

In deze vrolijke animatieserie gaat Hello Kitty op pad met haar vriendjes en beleven ze de meest spannende avonturen.

 

Pipo

Pipo de Clown beleeft samen met Mammaloe en de klunzige Klukkluk elke dag doldwaze avonturen. Elke aflevering bezoekt Pipo in zijn Pipowagen een leuke plek in Nederland.

Veel kijkplezier!