Nieuwe programma's januari NLZIET

Ontdek deze nieuwe programma’s in januari

4 januari 2023

Het nieuwe jaar is begonnen en er starten gelukkig weer genoeg nieuwe programma’s in januari. Begin 2023 goed en mis niks van de leukste programma’s, series en films bij NLZIET.

Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s Nog geen NLZIET-abonnement? Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis

The Larkins

De serie The Larkins gaat over de warme en grote avonturen van de iconische familie Larkin.
Kijk vanaf 1 januari naar het nieuwe seizoen van The Larkins op BBC First bij NLZIET Extra.

Ik vertrek

In Ik vertrek besluiten verschillende koppels om het roer om te gooien en te verhuizen naar het buitenland. In de reportage zien we het emotionele afscheid in Nederland en de grote voorbereidingen die moeten worden getroffen voordat ze de grote stap gaan maken.
Kijk vanaf 1 januari naar het nieuwe seizoen van Ik vertrek op NPO 1 bij NLZIET.

De 10 vragen

Rob Kemps presenteert het interviewprogramma De 10 vragen. De presentator stelt elke dag aan verschillende bekende gasten dezelfde tien vragen, elke aflevering staat er één gast centraal. Hij ondervraagt onder anderen Johan Derksen, Patricia Paay en André van Duin. Voorbeelden van vragen zijn: Wie zitten er aan tafel bij jouw laatste avondmaal? Als je iets in je leven kon terugdraaien, wat zou dat dan zijn? Wanneer heb je voor het laatst gehuild?
Kijk vanaf 1 januari naar het nieuwe programma De 10 vragen op SBS6 bij NLZIET.

Wintergasten

In Wintergasten praat Janine Abbring met internationale en invloedrijke gasten die aan de hand van zelfgekozen film- en televisiefragmenten hun persoonlijke blik op de tijd en de wereld delen.
Kijk vanaf 2 januari naar het nieuwe seizoen van Wintergasten op NPO 1 bij NLZIET.

Ancient Aliens

Ancient Aliens is een documentaireserie over historisch contact tussen de mens en buitenaardse wezens. Dit doen ze door terug te gaan in de tijd en bewijs te zoeken in historische teksten, archeologie en legendes.
Kijk vanaf 2 januari naar Ancient Aliens op History bij NLZIET Extra.

Jinek

In de dagelijkse talkshow Jinek voert Eva Jinek met de hoofrolspelers uit de actualiteit het gesprek van de dag. Journalistiek, scherp en over onderwerpen uit de media, cultuur, sport en de maatschappij.
Kijk vanaf 2 januari elke werkdag naar het nieuwe seizoen van Jinek op RTL 4 bij NLZIET.

DREAM SCHOOL

In het programma DREAM SCHOOL komen inspirerende Nederlanders bijzondere lessen geven om schoolverlaters weer aan het leren te krijgen. Dit doen ze onder leiding van topbokser Lucia Rijker en schoolhoofd Eric van ’t Zelfde.
Kijk vanaf 3 januari naar het nieuwe seizoen van DREAM SCHOOL op NPO 3 bij NLZIET.

Married At First Sight

In Married At First Sight worden singles die elkaar nog nooit hebben gezien aan elkaar gekoppeld. Wetenschappers en psychologen zoeken uit honderden kandidaten de beste matches. Zij zullen elkaar pas ontmoeten bij het altaar. Durven ze het aan en geven ze elkaar het jawoord? Het programma zal weer worden gepresenteerd door Carlo Boszhard.
Kijk vanaf 3 januari naar het achtste seizoen van Married At First Sight op RTL 4 bij NLZIET.

Je huis op orde

Viktor Brand en zijn dreamteam gaan orde realiseren bij een aantal gezinnen. Zij doen dat door alle spullen, tot aan de laatste paperclip, uit huis te halen en alles uit te sorteren in een loods van 2000m2. Het gezin krijgt de opdracht om afscheid te nemen van een groot deel van hun spullen. Vervolgens plaatsen Viktor en zijn team alles geordend en efficiënt terug in het huis.
Kijk vanaf 4 januari naar Je Huis op Orde op SBS6 bij NLZIET.

Chantal’s Pyjama Party

Chantal’s Pyjama Party is het leukste feestje van de vrijdagavond waar iedereen in pyjama te gast is! Een avond vol hilariteit, leuke spellen en mooie prijzen. Er wordt gestreden om een van de kamers in het huis van Chantal. In de finale wordt gespeeld voor een fantastische vakantie. En de winnaars gaan meteen in pyjama op reis!
Kijk op 6 januari naar Chantal’s Pyjama Party op RTL 4 bij NLZIET.

Weet Ik Veel

Weet Ik Veel is de kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. Wekelijks is de studio gevuld met leergierige en kundige studenten en die drie bekende Nederlanders. Ze krijgen vijftig kennisvragen voorgeschoteld. De bekende Nederlander die de meeste vragen goed heeft kan daarna in de finaleronde geld inzamelen voor het goede doel.
Kijk vanaf 7 januari naar Weet Ik Veel op RTL 4 bij NLZIET.

Wie Is De Mol?

Het spannende programma Wie Is De Mol is terug! Dit jaar zullen de 10 bekende kandidaten afreizen naar het prachtige Zuid-Afrika! De 10 kandidaten proberen door verschillende opdrachten te doen zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Onder hen bevindt zich een Mol. hij of zij probeert het geld inzamelen te saboteren. Kom jij er dit seizoen achter wie de Mol is?
Kijk vanaf 7 januari naar Wie Is De Mol? op NPO 1 bij NLZIET.

Big Brother

In het wereldberoemde programma Big Brother worden een groep wildvreemde mensen 100 dagen lang door camera’s gevolgd. Ze bevinden zich allemaal in het Big Brother-huis waarbij ze elke weer nieuwe opdrachten moeten voltooien. Ze kunnen niet anders dan zichzelf zijn, zonder filters en social media. Wat is perceptie en wat is realiteit?
Kijk vanaf 9 januari naar Big Brother op RTL 5 bij NLZIET.

Vandaag Inside

VI is het dagelijkse tv-programma van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Wilfred Genee praat je samen met zijn tafelgasten bij over voetbalwedstrijden, strategieën en prestaties van topvoetballers.
Kijk vanaf 16 januari naar Vandaag Inside op SBS6 bij NLZIET.

Gort over de Grens

In de nieuwe afleveringen van Gort over de Grens neemt Ilja Gort je mee op reis door zijn geliefde Frankrijk. In zes afleveringen gaat hij op zoek naar de mooiste streken waar hij het verhaal achter de schoonheid van het land, mensen die hij ontmoet en natuurlijk de beste wijnen proeft.
Kijk vanaf 18 januari op NPO 2 bij NLZIET.

RTL 7 films: taken

In januari start je bij RTL 7 het jaar goed met de Taken trilogie met Liam Neeson. Dus zorg ervoor dat je vanaf maandag 23 januari klaarzit bij RTL 7.
Kijk op 23, 24 en 25 januari om 20.30u op RTL 7 bij NLZIET.

De Avondshow met Arjen Lubach

Arjen Lubach duikt in vragen die gasten in het verleden hebben geïnspireerd om de waarheid over het nieuws te achterhalen. Hij laat je kennismaken met de beste comedians van dit moment – zowel populaire als minder populaire BN’ers. Iedere aflevering staan er twee op de voorgrond.
Kijk vanaf 23 januari op NPO 1 bij NLZIET.

Eigen Huis en Tuin: Lekker Leven

Eigen Huis en Tuin richt zich op koken, tuinieren, beauty, wonen en vrije tijd. De presentators geven je elke werkdag een hoop inspiratie vanuit een boerderij in de Bilt. Wil je zelf aan de slag? Ze leggen je uit hoe je jouw klus klaart. Er is niets leukers dan trots in de tuin of woonkamer zitten met uitzicht op jouw geslaagde klusproject!
Kijk vanaf 30 januari op RTL 4 bij NLZIET.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatiebetaling te doen van 0,01 cent. Na je proefperiode wordt je abonnement automatisch omgezet in een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hogerWil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.
 • Kan ik NLZIET ook in het buitenland gebruiken?

  Ja, met een NLZIET-abonnement kun je tv-kijken in het buitenland, in heel de EU.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 7,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis