Kijk deze Nederlandse kinderfilms

Bij NLZIET zijn talloze Nederlandse films en series te zien! Via de overzichten Series en Films blader je door het aanbod heen.

Om deze programma’s te kijken, heb je een abonnement op NLZIET nodig. Met NLZIET kijk je de programma’s van NPO, RTL en SBS in één app. Er is vanalles te vinden op NLZIET: series, documentaires, actualiteiten, soaps, reality en natuurlijk ook leuke films voor kinderen.


Om het iets makkelijker te maken, hebben we een lijstje gemaakt van leuke Nederlandse kinderfilms. Zit er een leuke Nederlandse kinderfilm tussen voor vanavond?
Met NLZIET kun je kunt online televisiekijken op twee schermen tegelijk. Dus lukt het niet om programma te vinden wat je allebei wilt zien? Dan kun je op meerdere schermen tegelijkertijd kijken.


Benieuwd? Probeer NLZIET eens gratis uit. Je kunt het abonnement altijd online opzeggen, dus je zit nergens aan vast.


Zappbios

Bij NLZIET zijn meer dan 150 Nederlandse kinderfilms te zien van Zappbios, bijvoorbeeld Misfit, Lover of loser, SpangaS op survival en Kruimeltje. Ben je benieuwd? Kijk even rond of er iets leuks voor jou tussen zit:


 • logo

  Afblijven

  Za 16 okt. • 15:25

  1u 42m min

 • logo

  Timboektoe

  Zo 22 aug. • 09:00

  1u 42m min

 • logo

  Kauwboy

  Zo 1 aug. • 09:00

  1u 17m min

 • logo

  Kapsalon Romy

  Zo 4 apr. • 15:30

  1u 23m min

 • logo

  H is van Happy

  Zo 3 jan. • 15:30

  1u 34m min

 • logo

  De scheepsjongens van Bontekoe

  Zo 3 jan. • 09:00

  2u 7m min


Nijntje de film

Nijntje, Nina, Knorretje, vader en moeder Pluis en hun hondje Snuffie zitten in de trein op weg naar de dierentuin. Onderweg komen Nijntje en haar vrienden allerlei dieren tegen en beleven ze de leukste avonturen! Vader en moeder hebben een speurtocht uitgezet met een schat aan het eind. Lukt het Nijntje om samen met haar vrienden de schat te vinden?


Mina Moes

Het verhaal van de zevenjarige Mina, die gek is op Minnie Mouse. Ze doet dan ook elke dag haar muizenoren op naar school. Haar juf en haar moeder vinden dat ze daarmee moet stoppen en dat ze zich hetzelfde moet kleden als de rest. Zal het Mina lukken om eruit te blijven zien zoals zij zelf graag wil?


Loenatik te Gek!

De vijf psychiatrische patiënten uit Loenatik zijn noodgedwongen overgeplaatst naar een ander tehuis. De nieuwe zuster Hellemans is onuitstaanbaar. De vijf ‘Loentjes’ vinden het maar niets en besluiten om te ontsnappen en terug te keren naar hun vorige tehuis. Zal het de Loentjes lukken uit handen van de gemene zuster Hellemans te blijven? 


Siv gaat logeren

De 7 jarige Siv gaat voor het eerst in haar leven logeren bij een nieuw meisje uit haar klas. ’s Avonds zijn veel dingen al een beetje anders dan Siv gewend is, maar ’s nachts wordt het pas echt vreemd! Siv kan niet in slaap komen en wil papa bellen om haar op te halen…


Achtste groepers huilen niet

Achtste groepers huilen niet gaat over de levenslustige Akkie. Een stoer meisje dat wild is van voetbal en zich door niemand op haar kop laat zitten. Maar dan wordt ze ziek, Akkie krijgt leukemie. Ondanks haar ziekte blijft ze optimistisch en positief, de hele klas leeft met haar mee. Achtste groepers huilen niet is een prachtige, ontroerende film over een jong meisje met kanker, waarbij iedereen wel even een traantje zal moeten wegpinken.


De Griezelbus

De elfjarige Onnoval is een buitenbeentje op school. Hij wordt gepest om zijn uiterlijk, maar vooral omdat hij griezelverhalen en romantische gedichten schrijft. Onnoval vertelt haar dat hij bang is in een weerwolf te veranderen als hij gaat vechten. De populaire Gino heeft hun gesprek afgeluisterd en daagt hem uit. Hoe loopt dit af?


Thomas de Stoomlocomotief: een avontuur buiten sodor

Een bezoekje van een kleine racewagen aan Sodor inspireert Thomas de stoomlocomotief om de wereld te gaan ontdekken. Hij verlaat Sodor en begint aan een ambitieuze reis naar verre landen. Thomas rijdt door woestijnen, over bergen en door de jungle. Onderweg leert hij nieuwe culturen kennen en maakt hij nieuwe vrienden.


Ernst & Bobbie en het geheim van Monta Rossa

Als Ernst en Bobbie op bezoek zijn bij een circusschool, brandt het gebouw af. Om de school te redden, moeten Ernst en Bobbie een grote schat opsporen. Terwijl zij op zoek gaan naar de schat, wordt de circusdirectrice ontvoerd. Samen met de kinderen van de circusschool proberen zij de directrice te bevrijden en de schat te redden. Gaat dit ze lukken?


Naast deze kinderfilms, zijn er nog talloze andere programma’s te zien bij NLZIET, bijvoorbeeld deze kinderprogramma’s. Bij NLZIET kijk je naar meer dan 100.000 verschillende tv-programma’s, dus er zit vast iets voor je tussen. Kijk anders eerst even rond.


Veel kijkplezier!