Persbericht NLZIET

NLZIET voegt kinderzender Pebble TV toe aan tv-aanbod

28 juni 2022

Speciaal voor kids en hun ouders heeft NLZIET vandaag het kijkaanbod uitgebreid met de Nederlandse reclamevrije kinderzender Pebble TV.

Op de kindertelevisiezender Pebble TV worden geweldloze en fantasierijke programma’s in het Nederlands uitgezonden. Ouders kunnen hierdoor hun kinderen met een gerust hart laten kijken en zelf ook meegenieten van oude bekende en nieuwe tv-programma’s, zoals Alfred J. Kwak, Barbar, Bassie & Adriaan, Boes, Chloe’s Toverkast, David de Kabouter, Kikker en Vriendjes, Nijntje, Nils Holgersson en Vrouwtje Theelepel.

 

Niels Baas (Directeur NLZIET): “We zijn zeer verheugd dat we met de komst van Pebble TV het aanbod van kinderprogramma’s op NLZIET verder kunnen uitbreiden. Kids kunnen de programma’s live kijken en tot zeven dagen terugkijken via replay. Na de zomer zal het Pebble TV-aanbod verder worden uitgebreid met on-demand programma’s.”

 

Henk Krop (Directeur van Pebble TV): “Wij zijn zeer verheugd dat Pebble TV Henk Krop (Directeur van Pebble TV): “Wij zijn zeer verheugd dat Pebble TV vanaf nu op NLZIET te zien is voor alle kinderen in Nederland (van 0 tot 100!). Naast live en replay zullen binnenkort ook veel leuke en gezellige programma’s van Pebble TV (waaronder de Pebble Box speciaal voor de kleintjes) in het on-demand aanbod te zien zijn. En alles zonder reclame.”