Regionale omroepen te zien bij NLZIET

Toevoeging dertien regionale publieke omroepen

De programma’s van de regionale omroep zijn vanaf vandaag ook bij NLZIET te bekijken. Het gaat om de live- en replaystreams van alle dertien regionale publieke omroepen. Door de samenwerking groeit het aanbod van NLZIET naar 36 live tv-kanalen en naar meer dan 100.000 on demand programma’s.

De dertien regionale omroepen maken dagelijks gezamenlijk ongeveer 9,5 uur nieuwe programma’s. Het brede programma-aanbod bestaat naast nieuws ook uit programma’s over bijvoorbeeld cultuur, natuur, historie en sport. Daarnaast worden er jaarlijks meer dan 200 evenementen en meer dan 70 documentaires uitgezonden.

Alle dertien regionale omroepen zijn vanaf 1 oktober 2019 bij NLZIET te zien. Het gaat om de programma’s van RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1.

Zorg er wel voor dat je de laatste versie van de app gebruikt. Met NLZIET hoef je echt niets meer te missen van de Nederlandse televisie, veel kijkplezier!