Onze app is vernieuwd!

Bedankt voor jullie feedback. Dankzij jullie inbreng hebben we een aantal functies toegevoegd in de NLziet app. Heb jij de update al geïnstalleerd?

 

Met jouw hulp proberen we NLziet steeds leuker en beter te maken. Naar aanleiding van jullie feedback hebben we onze iOS en Android app weer flink onder handen genomen, dit heeft al tot de volgende ontwikkelingen geleid:

 

NLziet in een nieuw jasje
De NLziet app heeft nu een frisse, witte interface. Via de rijen vandaag, gisteren en eergisteren zie je makkelijk en snel wat er de afgelopen dagen op tv is geweest.

Vooruitkijken
Kan je niet wachten tot jouw favoriete serie op tv is geweest? Sommige programma’s zijn vooruit te kijken bij NLziet. Bij deze programma’s staat het oogje dat vooruit kijkt.

Favoriete series volgen
Nooit meer een aflevering missen van je favoriete series? Kies er dan voor om de serie te volgen en krijg een notificatie wanneer er een nieuwe aflevering beschikbaar is.

Seriepagina
Alle afleveringen van een serie vind je gemakkelijk terug op de seriepagina. Klik op “meer afleveringen” om te zien welke afleveringen je nog niet bekeken hebt.

Overzicht per zendergroep
In deze versie van de app is het weer mogelijk om in één overzicht het programma aanbod per zendergroep te zien. Bedankt voor jullie feedback!

Tv-gids
We hebben een tv-gids toegevoegd! De tv-gids blikt 7 dagen terug en 1 dag vooruit. Zo zoek je gemakkelijk naar jouw favoriete programma per dag en zender.

Beschikbare programma’s in tv-gids
Veel programma’s uit de tv-gids zijn (al) te zien bij NLziet. De in het wit uitgelichte afleveringen van NPO en RTL kijk je direct vanuit de gids.

AirPlay verbeterd – alleen voor iOS gebruikers
Tijdens het streamen van NLziet video’s naar je Apple TV is het nu ook mogelijk om de app te verlaten. Je kunt via iOS Control Center (hier kom je als je naar boven swipet vanaf de onderrand van het scherm) zien wat je kijkt en het programma pauzeren en afspelen.

Let wel: omdat NPO Plus voor AirPlay alleen de hoogste streamkwaliteit gebruikt kan het laden iets langer duren en bij een zwakke internetverbinding kan het beeld haperen. NPO werkt aan het beschikbaar maken van lagere kwaliteit streams voor Airplay om dit probleem op te lossen.

Heb jij de app al geïnstalleerd? Ben je blij met de nieuwe functionaliteiten of mis je nog iets? Laat het ons weten in een comment of stuur ons een berichtje op [email protected]

Veel kijkplezier!