Van:                                            NLZIET <pers@nlziet.nl>

Verzonden:                             maandag 13 augustus 2018 15:53

Aan:                                            Martine van Manen

Onderwerp:                            NLZIET nu beschikbaar op PlayStation 4

 

Persbericht van NLZIET

Bekijk hier de online versie

 

 

Persbericht


NLZIET nu beschikbaar op PlayStation 4

 

Hilversum, 14 augustus 2018 - NLZIET, het gezamenlijke online videoplatform van NPO, RTL en SBS, heeft vandaag haar PlayStation 4-app uitgebracht.

 

Onlangs bracht NLZIET reeds een app uit voor de Apple TV. Met de nieuwe NLZIET-app hebben PlayStation 4-gebruikers nu ook de mogelijkheid om terug, live en soms vooruit te kijken. Daarnaast biedt de app een overzichtelijke tv-gids waaruit direct programma's te bekijken zijn.

Niels Baas (directeur NLZIET): 'De PlayStation 4 is de belangrijkste gameconsole van Nederland, maar naast gaming wordt de spelcomputer ook gebruikt voor andere mediadiensten. Met de komst van de NLZIET-app voor de PlayStation maken we het online televisiekijken nog toegankelijker en bieden wij een volwaardig alternatief voor het vaste televisieabonnement.'

Met NLZIET kijk je alle programma's van de Nederlandse tv in één app. Live of gemist. Daarnaast kijk je on demand zonder reclame terug of soms zelfs vooruit. Met een app op diverse Smart tv’s, maar ook via Google Chromecast en Apple TV waren er al veel mogelijkheden om NLZIET op het grote scherm te kijken. Met de PS4-app komt er nu een extra mogelijkheid bij om in hoge kwaliteit programma’s van NPO, RTL en SBS op tv te kijken.


Over NLZIET
NLZIET is een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en Talpa TV. Met de online tv-dienst NLZIET kunnen kijkers op één plek kijken naar het meest uitgebreide online Nederlandse televisieaanbod. Via de apps voor web, mobiel en Smart tv zijn programma's uit het online aanbod van de omroepen in hoge kwaliteit live, terug en vooruit te kijken, veelal zonder reclame en maandelijks opzegbaar. Ga voor meer informatie naar www.nlziet.nl.NOOT VOOR DE REDACTIE


Voor vragen, interviewverzoeken of een testaccount kun je contact opnemen met:

Martine van Manen
pers@nlziet.nl

nlziet.nl/nl/pers
035 - 67 73 969


Wil je geen persberichten meer ontvangen? Stuur ons dan een bericht op pers@nlziet.nl

 

 

#

 

 

 

 

NB: Je ontvangt deze e-mail omdat je op onze perslijst staat.
Je ontvangt deze e-mail op: testteam@nlziet.nl