Van:                                            NLZIET <pers@nlziet.nl>

Verzonden:                             woensdag 7 november 2018 10:52

Aan:                                            Martine van Manen

Onderwerp:                            NLZIET nu ook op Android TV

 

Persbericht van NLZIET

Bekijk hier de online versie

 

 

Persbericht

 

#

 


NLZIET nu op Android TV

 

Hilversum, 6 november 2018 - NLZIET, de gezamenlijke online tv-dienst van NPO, RTL en Talpa heeft vandaag een app voor Android TV gelanceerd.

 

Het Android TV-platform wordt gebruikt op veel populaire smart tv’s, waaronder Philips en Sony. Daarnaast is de NLZIET-app ook beschikbaar op diverse Android TV-mediaspelers, zoals de NVIDIA Shield.

NLZIET biedt haar abonnees toegang tot het reclamevrije on demand aanbod van RTL XL, NPO Start Plus en KIJK. Daarnaast biedt NLZIET live en replay streams aan van de zenders NPO 1, 2, 3, RTL 4, 5, 7, 8, RTL Crime, RTL Lounge, RTL Telekids en RTL Z, SBS6, Disney XD/Veronica, Net5, SBS9 en TV 538.

Niels Baas, directeur van NLZIET: 'We zijn continue bezig om het online televisiekijken nog toegankelijker te maken. Naast de smartphone, tablet en connected tv-apps brachten we afgelopen maanden ook apps uit voor Apple TV en PlayStation 4. Tevens hebben we extra televisiezenders toegevoegd, waarmee we een online alternatief zijn voor het vaste tv-abonnement.'

Over NLZIET
NLZIET is een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en Talpa TV. Met de online tv-dienst NLZIET kunnen kijkers op één plek het meest uitgebreide online Nederlandse televisieaanbod bekijken. Via de apps voor web, mobiel, Apple TV, Android TV, PlayStation 4 en smart tv zijn programma's uit het online aanbod van de omroepen in hoge kwaliteit live, terug en vooruit te kijken, veelal zonder reclame. Ga voor meer informatie naar www.nlziet.nl.NOOT VOOR DE REDACTIE


Voor vragen, interviewverzoeken of een testaccount kun je contact opnemen met:

Martine van Manen
pers@nlziet.nl

nlziet.nl/nl/pers
035 - 67 73 969


Wil je geen persberichten meer ontvangen? Stuur ons dan een bericht op pers@nlziet.nl

 

 

 

 

NB: Je ontvangt deze e-mail omdat je op onze perslijst staat.
Je ontvangt deze e-mail op: testteam@nlziet.nl