Van:                                            NLZIET <pers@nlziet.nl>

Verzonden:                             vrijdag 6 juli 2018 15:11

Aan:                                            Martine van Manen

Onderwerp:                            NLZIET lanceert binnenkort Apple TV-app

 

Persbericht van NLZIET

Bekijk hier de online versie

 

 

Persbericht


NLZIET lanceert binnenkort Apple TV-app

 

Hilversum, 24 april 2018 - NLZIET, het gezamenlijke online videoplatform van NPO, RTL en SBS, komt eind mei met een Apple TV-app. Met de nieuwe app wil NLZIET het online televisiekijken nog toegankelijker maken.  

 

Diverse smart tv’s hebben al een NLZIET-app, maar met de Apple TV-app komt er een extra mogelijkheid bij om snel, reclamevrij en in hoge kwaliteit programma’s van NPO, RTL en SBS op tv te bekijken. NLZIET biedt hiermee een volwaardig alternatief voor je vaste televisieabonnement.

Niels Baas (directeur NLZIET): 'Dagelijks krijgen wij de vraag wanneer NLZIET met een Apple TV-app komt en daarom ben ik verheugd om nu aan te kunnen geven dat deze er snel gaat komen. Met de app kun je straks niet alleen live televisiekijken, maar ook programma’s terugkijken en soms vooruitkijken.'

De bètaversie van de NLZIET-app komt eind mei gratis beschikbaar voor Apple TV (4e en 5e generatie). Geïnteresseerden kunnen zich nu aanmelden voor het NLZIET Testteam via www.nlziet.nl/nl/testteam.


Over NLZIET
NLZIET is een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en Talpa TV. Met de online tv-dienst NLZIET kunnen kijkers op één plek kijken naar het meest uitgebreide online Nederlandse televisieaanbod. Via de apps voor web, mobiel en Smart tv zijn programma's uit het online aanbod van de omroepen in hoge kwaliteit live, terug en vooruit te kijken, veelal zonder reclame en maandelijks opzegbaar. Ga voor meer informatie naar www.nlziet.nl.NOOT VOOR DE REDACTIE


Voor vragen, interviewverzoeken of een testaccount kun je contact opnemen met:

Martine van Manen
pers@nlziet.nl
035 - 67 73 961


Wil je geen persberichten meer ontvangen? Stuur ons dan een bericht op pers@nlziet.nl

 

 

#

 

 

 

 

NB: Je ontvangt deze e-mail omdat je op onze perslijst staat.
Je ontvangt deze e-mail op: testteam@nlziet.nl