Word jij onze nieuwe collega?

Heb je minimaal 5 jaar werkervaring als software engineer en kun je niet wachten om aan de slag te gaan met onze code? Ons team op het Media Park Hilversum is op zoek naar een gedreven Lead Developer.


NLZIET is een unieke samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en SBS Broadcasting. Met de apps van NLZIET kijk je via internet naar Nederlandse tv-programma’s, films en series.


Wij werken in een klein hecht, informeel bedrijf waar iedereen elkaar kent en we enthousiast en pragmatisch van NLZIET een groot succes maken. NLZIET is een platte organisatie, waar ieder in zijn of haar rol veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid krijgt. Wij zoeken een leuke collega om ons te komen versterken in de rol Lead Developer.


Over de rol

Als eerste vaste medewerker binnen het .Net backend team van NLZIET is dit een unieke kans om jouw stempel te drukken op de ontwikkeling van ons platform. In eerste instantie zul je veel samenwerken met onze huidige maatwerkleverancier maar het is de bedoeling om snel uit te groeien naar een eigen in-house backend team (doelgrootte 6-7 developers) waarvan jij de rol van lead developer op je zal nemen.


We verwachten hierbij dat je een coachende rol hebt voor de rest van het team, jij degene bent die de complete backend architectuur overziet en hier een richting aan geeft.


Over jou

We zoeken een gedreven, communicatief vaardige lead developer die zich ons uitgebreide platform snel eigen kan maken. Als lead ben jij degene die de visie en architectuur bewaakt en brengt dit actief over op de collega’s van het nieuw op te richten team. Je hebt een pragmatische inslag en bent gepassioneerd over het maken van mooie code.


Functie-eisen

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • 5+ jaar ervaring als software engineer
  • Ervaring met:

– C# (.Net Core 2+)

– Azure

– SQL

– CI / CD

– Microservices architecture

– Kubernetes (pré)

– Terraform (pré)

  • Je werkt SOLID


Wat wij je bieden

  • Een competitief salaris met pensioenbijdrage
  • Informele startup sfeer en cultuur
  • 27 vakantiedagen
  • Ruim zelf te besteden hardware budget
  • Mogelijkheden tot opleidingen


Interesse? Stuur je mailtje naar Sander Kouwenhoven en vertel ons waarom jij onze nieuwe collega wordt!