Zomer in Zeeland vooruitkijken doe je met NLZIET

Nu al Zomer in Zeeland vooruitkijken? Kijk zonder reclame bij NLZIET

Kun je niet wachten tot de volgende aflevering van Zomer in Zeeland? Bij NLZIET kun je Zomer in Zeeland een week vooruitkijken. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van wat er zich allemaal in Lekzand afspeelt.

Wist je dat:

  • Lekzand een fictief piepklein gehuchtje is in een uithoek van Zeeuws-Vlaanderen?
  • De serie gebaseerd is op de Australische serie ‘800 words’ wat zich afspeelt in Nieuw-Zeeland?
  • Zomer in Zeeland gedeeltelijk is opgenomen in Zeeland namelijk in Zwin en in Goes? De rest van de serie is voornamelijk opgenomen in Noord-Holland.
  • De Zomer in Zeeland cast bestaat uit onder andere Pip Pellens, Jennifer Hoffman, Daniël Boissevain, Charlie Chan Dagelet en Anne-Marie Jung?
  • Daniël Boissevain zelf nog nooit het roer zo rigoureus heeft omgegooid als de personage die hij speelt? Hij zou namelijk nooit naar het buitenland verhuizen of naar een plek waar hij niemand kent.

Als eerste op de hoogte zijn van Lekzand?

Ben jij ook zo’n fan van het nieuwe programma Zomer in Zeeland van SBS6? De serie neemt je mee in het leven van Sjors Mulder, een columnist die samen met zijn twee kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand verhuist. Kun je niet meer wachten op wat er de volgende aflevering gaat gebeuren? Dat is vanaf nu verleden tijd, want bij NLZIET kun je nu gemakkelijk Zomer in Zeeland vooruit kijken op je laptop, tv of via de mobiele apps. Met NLZIET kun je op ieder gewenst moment Zomer in Zeeland vooruitkijken!

 

Niet meer wachten op de volgende aflevering

Zomer in Zeeland volgt Sjors Mulder, een columnist die na het overlijden van zijn vrouw besluit om samen met zijn kinderen te verhuizen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand. Het huis wat Sjors heeft gekocht, blijkt een groot bouwval te zijn en hij is dan ook diep teleurgesteld. Dochter Fenna en zoon Jurgen zijn helemaal niet blij met het besluit van hun vader en spartelen dan ook enigszins tegen. Wanneer bekend wordt dat Sjors columns schrijft voor een landelijk dagblad en zijn inspiratie opdoet in Lekzand, is hij direct het middelpunt van belangstelling.

 

Ben je benieuwd of wil je nu alvast een aflevering van Zomer in Zeeland vooruit kijken? Probeer NLZIET nu één maand voor €0,01 en kijk direct!

NLZIET is een samenwerking van de NPO, RTL en SBS. Kijk live, terug en soms zelfs vooruit naar series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement van grootste Nederlandse zenders. Er is altijd wat te kiezen voor jong en oud.

  • De leukste Nederlandse series zoals Zomer in Zeeland reclamevrij vooruit kijken.
  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET.
  • Kijk op twee schermen tegelijk de programma’s van NPO Start Plus, RTL XL en KIJK binnen één abonnement.
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over NLZIET? Lees onze Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw en NPO Politiek.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 21 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.