Vamos met de Familie Pos vooruitkijken

Nu al Vamos met de Familie Pos kijken?

De familie Pos gaat maar liefst een maand lang op een reis dwars door Zuid-Amerika. De Posjes ontdekken steden, wereldwonderen en wilde dieren. Stefan wil met zijn zoons echt stoere dingen gaan doen, maar Ilona vindt het zwembad bij het hotel al avontuurlijk genoeg. Hoe verloopt dit avontuur? Wil je Vamos met de Familie Pos vooruitkijken? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct.

Dit wist je nog niet van de Familie Pos:

 • De familie Pos komt uit Hilversum.
 • Kijkers raakten vaak niet uitgepraat tijdens Helemaal Het Einde over de Familie Pos. Er werd flink getwitterd over de Posjes.
 • De Posjes hadden aangekondigd een zusje te krijgen, maar even later bleek dit een zusje van hun witte wijn te zijn.

De Posjes

Ben jij tijdens het vorige seizoen van Helemaal Het Einde ook fan geworden van de familie Pos en wil je als eerste op de hoogte zijn van wat er zich bij de Posjes afspeelt? Dan heb je geluk want de Posjes hebben vanaf nu een eigen tv-programma genaamd: Vamos met de Familie Pos. In het nieuwe programma is te zien dat de familie Pos een maand lang op vakantie gaan, en niet zomaar een vakantie!

 

De Posjes gaan een rondreis maken door het continent van hun nieuwe vaderland Chili: Zuid-Amerika. De droomreis gaat dwars door Argentinië, Brazilië, Colombia en Peru. Tijdens hun reis gaan ze onder andere:

 • Steden ontdekken
 • De jungle in
 • Wereldwonderen ontdekken
 • Beleven het echte carnaval
 • Woestijnen zien
 • Wilde dieren bekijken

Niet meer wachten op de volgende aflevering

De familie Pos was al langere tijd van plan om een roadtrip te gaan maken door Zuid-Amerika en nu de jongens drie maanden vrij waren, kon dat dan ook eindelijk! Kun je niet meer wachten op wat er de volgende aflevering gaat gebeuren? Dat is vanaf nu verleden tijd, want bij NLZIET kun je nu gemakkelijk Vamos met de Familie Pos vooruitkijken op je laptop, tv of via de mobiele apps. Met NLZIET kun je op ieder gewenst moment Vamos met de Familie Pos vooruitkijken!

 

De familie Pos is populair

De familie Pos kennen we natuurlijk allemaal van het programma Helemaal Het Einde. Het Gooische gezin heeft het in Nederland goed voor elkaar, maar kiest ervoor om een nieuw bestaan op te bouwen. In het programma werd het gezin gevolgd tijdens het opbouwen van een nieuw bestaan in het land Chili. Een jaar lang volgden camera’s de familie Pos op de voet hoe zij hun ultieme droom waar probeerden te maken: een compleet nieuw bestaan opbouwen in het buitenland!

 

Tijdens het programma was het gezin het meest succesvol mede dankzij hun wijn imperium, waar ze diverse wijnsoorten onder de naam ‘Familie Pos Collection’ uitbrengen. Ook hun Facebookpagina heeft inmiddels meer dan 90.000 likes behaald waarmee maar weer blijkt hoe populair de Posjes zijn.

 

Benieuwd naar de volgende aflevering? Start een NLZIET-abonnement en kijk nu vast vooruit naar Vamos met de Familie Pos!

 • De leukste realityprogramma’s zoals Vamos met de Familie Pos reclamevrij vooruitkijken.
 • Kijk tot wel 365 dagen terug, sommige programma's vooruit, en 24/7 live naar 12 zenders.
 • De eerste kun je NLZIET proberen voor €0,01. En wil je even niet meer kijken? Start en stop het abonnement wanneer jij wilt.
Meer weten?

Wil je meer weten over online televisiekijken met NLZIET? Lees de Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw en NPO Politiek.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 21 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.