The Bold and The Beautiful vooruit kijken doe je bij NLZIET

Meer The Bold and The Beautiful

Even lekker in het leven van de families Forrester, Marone en Logan duiken. Heerlijk! Maar helaas is een aflevering zo afgelopen. Wat dan een uitkomst is, vooruit kijken! Met NLZIET kijk je wel vijf afleveringen vooruit. Let op dat je geen spoilers vertelt aan anderen.

The Bold and The Beautiful

Wist je dit al?

  • TBATB is de best bekeken soap van de wereld, in maar liefst 130 landen wordt het programma uitgezonden
  • The Bold and The Beautiful, dat is een mondvol moeten ze in Italië hebben gedacht. Daar heet de serie alleen Beautiful.

Geen aflevering meer missen, kijk vooruit

Ben je helemaal bij met het kijken van je favoriete soap? Kijk dan alvast vooruit, dit kan bij NLZIET. Je kan namelijk tot wel vijf afleveringen vooruit kijken! Maar mijd de tekst onder de video, want je kan daar de gebeurtenissen van die aflevering van The Bold and The Beautiful vooruit lezen.

Dat je een aflevering eerder kan kijken is super fijn, door TBATB als favoriet toe te voegen krijg je automatisch een melding in de app wanneer er weer een nieuwe aflevering beschikbaar is. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte en kun je als eerste The Bold and The Beautiful vooruit kijken!

Best bekeken soap wereldwijd

Nu gaat The Bold and The Beautiful over het wel en wee van de families Forrester, Marone en Logan. Maar de serie begon met drie andere families: Forrester, Logan en Spectra. De soap rond het leven van deze families wordt in Amerika al sinds 1987 uitgezonden, in 1990 kwam de soap naar Nederland. Nu wordt The Bold dagelijks uitgezonden op RTL4 en RTL8. Je ziet de aflevering van die dag of de herhaling van de dag ervoor. Waarschijnlijk heb je die al gezien. Wil je als eerst een aflevering van deze Amerikaanse soap zien, dan kun je The Bold and The Beautiful vooruit kijken bij NLZIET.

Tot mei 2016 waren er dagelijks twee afleveringen van The Bold te zien op RTL 8, dat werd teruggebracht naar een. De reden: “We zitten zo dicht op de afleveringen in Amerika, dat we nog maar één aflevering per werkdag kunnen uitzenden“, legt de televisiezender RTL 8 uit.

Meer over NLZIET
Wat is NLZIET?
Met NLZIET kijk je tv op jouw manier. Waar en wanneer jij maar wilt. Je hebt toegang tot het grootste online aanbod programma’s van dé Nederlandse tv-zenders. Duizenden uren kijkplezier in alle denkbare genres. Series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement. Je favoriete programma’s vind je via de zoekbalk en via de verschillende rijen op het homescherm. Bij NLZIET kijk je online live, terug en vooruit naar tv-programma's. Je kunt complete series tot een jaar terugkijken zonder reclame. Sommige series zijn zelfs te zien voordat ze op televisie zijn uitgezonden. Je kijkt in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. Overal in Nederland op je PC, laptop, smartphone, tablet of tv. De eerste maand kost €0,01, daarna betaal je € 7,95 per maand. Altijd en makkelijk opzegbaar.
Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.
Er zijn al VOD-diensten. Waarom NLZIET?
NLZIET is de enige dienst die programma's van zowel de publieke als de commerciële omroepen aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Je hoeft niet meer te betalen om een losse aflevering terug of vooruit te kijken. Voor één vast tarief per maand ben je klaar, dat is één van de voordelen van NLZIET. Je hebt geen onverwachte kosten meer en komt dus niet meer voor verrassingen te staan. Een ander bijkomend voordeel is dat je via de zoekbalk die altijd bovenin je scherm staat, kunt zoeken in het programma-aanbod van alle zendergroepen. Je kijkt bovendien terug en vooruit zonder reclame.
  • Extra lang terugkijken, tot wel 365 dagen!
  • Ongestoord je favoriete programma’s kijken zonder reclame
  • Het aanbod van NPO Plus, RTL XL en KIJK, kijk je op jouw apparaat: smartphone, tablet, computer op je tv.