The Bold and The Beautiful vooruit kijken doe je bij NLZIET

Meer The Bold and The Beautiful

Even lekker in het leven van de families Forrester, Marone en Logan duiken. Heerlijk! Maar helaas is een aflevering zo afgelopen. Wat dan een uitkomst is, vooruit kijken! Met NLZIET kijk je wel vijf afleveringen vooruit. Let op dat je geen spoilers vertelt aan anderen.

Als echte fan ben je waarschijnlijk allang op de hoogte van deze weetjes:

  • TBATB is de best bekeken soap van de wereld, in maar liefst 130 landen wordt het programma uitgezonden.
  • Nu gaat The Bold and The Beautiful over het wel en wee van de families Forrester, Marone en Logan. Maar de serie begon met drie andere families: Forrester, Logan en Spectra.
  • The Bold and The Beautiful, dat is een mondvol moeten ze in Italië hebben gedacht. Daar heet de serie alleen Beautiful.
  • Tot mei 2016 waren er dagelijks twee afleveringen van The Bold te zien op RTL 8, dat werd teruggebracht naar een. De reden: “We zitten zo dicht op de afleveringen in Amerika, dat we nog maar één aflevering per werkdag kunnen uitzenden“, legt de televisiezender RTL 8 uit.

Geen aflevering meer missen? Kijk vooruit!

Ben je helemaal bij met het kijken van je favoriete soap? Kijk dan alvast vooruit, dit kan bij NLZIET. Je kunt namelijk tot wel vijf afleveringen vooruit kijken! Maar mijd de tekst onder de video, want je kan daar de gebeurtenissen van die aflevering van The Bold and The Beautiful vooruit lezen.

 

Dat je een aflevering eerder kunt kijken is super fijn, door TBATB als favoriet toe te voegen krijg je automatisch een melding in de app wanneer er weer een nieuwe aflevering beschikbaar is. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte en kun je als eerste The Bold and The Beautiful vooruit kijken!

 

Best bekeken soap wereldwijd

In Amerika wordt het al sinds 1987 uitgezonden, in 1990 kwam de soap naar Nederland. Je kijkt The Bold and The Beautiful dagelijks op RTL 4 en RTL 8. Je ziet de aflevering van die dag of de herhaling van de dag ervoor. Wil je als eerst een aflevering van deze Amerikaanse soap zien, dan kun je The Bold and The Beautiful vooruit kijken bij NLZIET.

 

The Bold and The Beautiful online kijken bij NLZIET

Bij NLZIET staan al ruim 250 The Bold and The Beautiful-afleveringen voor je klaar! Even niks te doen? of gewoon zin om een aflevering terug te kijken? dat kan allemaal bij NLZIET. Doordat je vijf dagen vooruit kan kijken, weet je zeker dat niemand je The Bold and The Beautiful-spoilers kan vertellen morgen. Kijk alle drama, intriges, liefde en verdriet terug of vooruit bij NLZIET.

 

Nog meer voordelen

Je weet nu dat het mogelijk is om The Bold and The Beautiful afleveringen vooruit te kijken bij NLZIET en dat je favorieten aan kunt maken, maar er zijn nog meer voordelen:

  • Extra lang terugkijken, tot wel 365 dagen!
  • Ongestoord je favoriete programma’s kijken zonder reclame
  • Het aanbod van NPO Plus, RTL XL en KIJK, kijk je op jouw apparaat: smartphone, tablet, computer en tv
Meer over NLZIET
Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.
Er zijn al VOD-diensten. Waarom NLZIET?
NLZIET is de enige dienst die programma's van zowel de publieke als de commerciële omroepen aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Je hoeft niet meer te betalen om een losse aflevering terug of vooruit te kijken. Voor één vast tarief per maand ben je klaar, dat is één van de voordelen van NLZIET. Je hebt geen onverwachte kosten meer en komt dus niet meer voor verrassingen te staan. Een ander bijkomend voordeel is dat je via de zoekbalk die altijd bovenin je scherm staat, kunt zoeken in het programma-aanbod van alle zendergroepen. Je kijkt bovendien terug en vooruit zonder reclame.
Is er verschil met Videoland of Netflix?
NLZIET biedt het grootste en breedste tv-aanbod van de grootste Nederlandse televisiezenders gebundeld in één abonnement. Met NLZIET krijg je toegang tot NPO Plus, RTL XL en KIJK. Zo kun je onbeperkt de mooiste programma's en series van tv terug en regelmatig ook vooruitkijken. Wanneer je wilt, zoveel als je wilt waar mogelijk zonder reclame. Kortom: met NLZIET kijk je waar en wanneer jij maar wilt televisie. Bij Videoland en Netflix kijk je vooral naar films en series.