The Bold and The Beautiful vooruit kijken

Even lekker in het leven van de families Forrester, Marone en Logan duiken. Heerlijk! Maar helaas is een aflevering zo afgelopen. Wat dan een uitkomst is, vooruit kijken! Bij NLziet kijk je wel vijf afleveringen vooruit. Let op dat je geen spoilers vertelt aan anderen.

Geen aflevering meer missen, kijk vooruit

Ben je helemaal bij met het kijken van je favoriete soap? Kijk dan alvast vooruit, dit kan bij NLziet. Je kan namelijk tot wel vijf afleveringen vooruit kijken! Maar mijd de tekst onder de video, want je kan daar de gebeurtenissen van die aflevering van The Bold and The Beautiful vooruit lezen.
Dat je een aflevering eerder kan kijken is super fijn, door TBATB als favoriet toe te voegen krijg je automatisch een melding in de app wanneer er weer een nieuwe aflevering beschikbaar is. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte en kun je als eerste The Bold and The Beautiful vooruit kijken!

Best bekeken soap wereldwijd

In Amerika wordt het al sinds 1987 uitgezonden, in 1990 kwam de soap naar Nederland. Nu wordt The Bold dagelijks uitgezonden op RTL4 en RTL8. Je ziet de aflevering van die dag of de herhaling van de dag ervoor. Waarschijnlijk heb je die al gezien. Wil je als eerst een aflevering van deze Amerikaanse soap zien, dan kun je The Bold and The Beautiful vooruit kijken bij NLziet.

Als echte fan ben je waarschijnlijk allang op de hoogte van deze weetjes:
- TBATB is de best bekeken soap van de wereld, in maar liefst 130 landen wordt het programma uitgezonden
- Nu gaat The Bold and The Beautiful over het wel en wee van de families Forrester, Marone en Logan. Maar de serie begon met drie andere families: Forrester, Logan en Spectra.
- The Bold and The Beautiful, dat is een mondvol moeten ze in Italië hebben gedacht. Daar heet de serie alleen Beautiful.
- Tot mei 2016 waren er dagelijks twee afleveringen van The Bold te zien op RTL 8, dat werd teruggebracht naar een. De reden: “We zitten zo dicht op de afleveringen in Amerika, dat we nog maar één aflevering per werkdag kunnen uitzenden“, legt de televisiezender RTL 8 uit.

Nog meer voordelen

Je weet nu dat het mogelijk is om The Bold and The Beautiful vooruit te kijken bij NLziet en dat je favorieten aan kunt maken, maar er zijn nog meer voordelen.

Voordelen van een abonnement op NLziet:

- Extra lang terugkijken, tot wel 365 dagen!
- Ongestoord je favoriete programma’s kijken zonder reclame
- Kijk op jouw apparaat: smartphone, tablet, computer op je tv. 
- Aanbod van NPO Plus, RTL XL en KIJK