Soof vooruitkijken bij NLZIET

Soof: een nieuw begin

De leukste en grappigste veertigplusser is terug! In Soof de serie gaat het verhaal verder waar het in de twee gelijknamige films geëindigd is. Kasper en Soof zijn ondertussen gescheiden, maar de Kooksoof is een groot succes! Toch loopt niet altijd alles op rolletjes. Benieuwd? Bij NLZIET kun je iedere week een aflevering van Soof vooruitkijken.

Wist je ook dat:

 • De eerste film van Soof in 2013 uitkwam en de tweede in 2016?
 • Soof als geen ander de charme van imperfectie weet over te brengen?
 • Het restaurant De Kooksoof is begonnen als cateringbedrijf vanuit huis?
 • Hoofdrolspeelster Lies Visschedijk voor deze rol is genomineerd voor een Gouden Kalf in de categorie Beste Actrice Televisiedrama?
 • De serie bestaat uit tien afleveringen? Dit zorgt voor ruim 400 minuten kijkplezier!

Klunzige chefkok

Als gescheiden moeder en chefkok van de succesvolle Kooksoof is het niet niks om dagelijks alles en iedereen tevreden te houden. Komt er ook nog eens bij dat Soof vrij klunzig en onhandig is. Samen met haar moeder Hansje en keukenhulp Joy werkt ze iedere dag in het restaurant op het erf. Naast werken zorgt ze ook voor haar kinderen en woont haar ex-man Kasper op zolder. Niet ideaal allemaal, dit blijkt al in de eerste aflevering van Soof de serie.

 

Nieuwe gezichten

De cast is iets veranderd ten opzichte van de twee films. Zo wordt dochter Sacha niet meer gespeeld door Lobke de Boer, maar is dit nu door Roos Dickmann. Daarnaast zijn er twee nieuwe personages te zien. Allereerst maken we kennis met keukenhulp Joy, gespeeld door Barbara Sloessen (bekend van o.a. Goede Tijden, Slechte Tijden). Daarna komt bouwkundig expert Josine in beeld. Zij wordt gespeeld door Elise Schaap (bekend van o.a. Familie Kruys). Al snel blijkt dat Kasper meer dan alleen bouwkundig overleg zou willen met Josine… Dit levert onhandige situaties op in het huis!

 

 

Cast van Soof de serie

Soof de serie is herkenbaar, ontroerend en een beetje brutaal. Het acteerwerk is net als in de twee films weer fantastisch! Maak kennis met de Soof-cast:

 • Lies Visschedijk – Soof
 • Fedja van Huêt – Kasper
 • Roos Dickmann – dochter Sascha
 • Brent en Niek Schoemaker – tweelingzonen Dies en Bing
 • Anneke Blok – Hansje, Soofs moeder
 • Dick van den Toorn – Gerrit, vriend van Hansje
 • Dan Karaty – Jim, goede vriend van Soof
 • Barbara Sloesen – Joy, de keukenhulp
 • Elise Schaap – Josine, de bouwkundige die helpt bij het splitsen van het huis
 • Gustav Borreman – Mick, de overbuurman
 • Peter Vandemeulebroecke – Didier, een charmante vlogger

Ben je benieuwd naar Soof de serie en wil je een aflevering vooruitkijken? Start probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct!

Nog meer bankhangen met komedie?
Irene Moors en Carlo Boszhard imiteren op komische wijze bekend Nederland. Dit seizoen zijn onder andere De Luizenmoeder en Voetbal Inside aan de beurt. Al gezien?
De Luizenmoeder is een hit! Dit satirische programma houdt zowel mensen met als zonder kinderen bezig. Lig jij ook wekelijks in een deuk om Juf Ank?
Hendrik Groen schrijft al zijn belevenissen op in zijn geheime dagboek. Geniet van twaalf afleveringen dramedy met Het geheime dagboek van Hendrik Groen.

Met NLZIET kijk je naar de programma’s van NPO, RTL en SBS binnen één abonnement. Kijk naar series, documentaires, actualiteit en kinderprogramma’s. Er is altijd iets te kiezen voor jong en oud!

 • Kijk op je computer, smart tv, smartphone of tablet.
 • Bepaal zelf wanneer je iets kijkt: je kijkt programma’s live, terug en soms zelfs vooruit!
 • De eerste maand kun je NLZIET proberen voor €0,01. Toch niets voor jou? Je kunt het abonnement ieder moment stopzetten.
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over NLZIET? Lees onze Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 16 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Naar welke zenders kan ik live kijken bij NLZIET?
NPO1, 2, 3, RTL4, 5, 7, 8, Z, SBS6, Disney XD/Veronica, Net5, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL lounge en RTL Telekids.
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.