Samantha & Michael Scheiden Ermee Uit vooruitkijken

Samantha en Michael storten zich weer in een nieuw avontuur. Waar zij eerst huis en haard verlieten om naar Spanje te vertrekken, gaat deze volgende reallifesoap over hun relatiecrisis. Heb je de vorige serie van Samantha en Michael gemist? Deze kun je terugkijken bij NLZIET. Maar ook de nieuwe Samantha en Michael vooruitkijken kan met een abonnement. Ben je benieuwd? Start dan nu een gratis maand en kijk direct.

Van de Costa del Sol terug naar Scheveningen

Vanaf het eerste moment dat Samantha zich in Torremolinos waant, is ze er eigenlijk al klaar mee. Ze moet niets hebben van de spinnen, mieren en kakkerlakken in het huis waar zij, Michael en de kinderen wonen. Ondanks de tegenslagen is hun droom toch werkelijkheid geworden en is hun feestcafé onder de Zuid-Spaanse zon geopend! Maar het horeca bestaan van Michael eist zijn tol en Samantha en de kinderen keren terug naar het vertrouwde Scheveningen.

Samantha & Michael vooruitkijken

Zal de LAT-relatie tussen de ooit zo verliefde tortelduifjes standhouden? Of is deze break niet tijdelijk, maar voor altijd? Zijn de geruchten die de media schrijven waar? Bij NLZIET kun je Samantha & Michael Scheiden Ermee Uit nu alvast vooruitkijken.

 

Oh oh Cherso

Samantha de Jong werd bekend bij het grote publiek als Barbie in de serie Oh oh Cherso. Deze serie is gebaseerd op de Amerikaanse serie Jersey Shore waarin een groep jonge mensen met elkaar op vakantie gaat. In de Nederlandse variant van de serie gaan acht Haagse jongeren naar de badplaats Chersonissos. Alles wordt gefilmd, zowel overdag als ‘s nachts, niets blijft verborgen voor de camera’s. De eerste aflevering was één van de meest bekeken RTL5-uitzendingen die uit op de zender geweest zijn! Zal Samantha & Michael Scheiden Ermee Uit dezelfde mooie cijfers scoren?

 

Benieuwd naar de nieuwe serie Samantha & Michael Scheiden Ermee Uit? Start een gratis maand bij NLZIET en je kunt gelijk een aflevering van Samantha & Michael vooruitkijken.

NLZIET is een samenwerking van de NPO, RTL en SBS. Met NLZIET kijk je live, terug en vooruit naar de twaalf zenders van de grote Nederlandse omroepen. Dit zijn de voordelen van NLZIET:

  • Meer dan 50.000 beschikbare programma’s
  • Kijk met één account op twee schermen tergelijk
  • De eerste maand is gratis, probeer het eens. En wil je even niet meer kijken? Start en stop het abonnement wanneer jij wilt