Oh, wat een jaar! vooruitkijken bij NLZIET

Oh, wat een jaar!

Je hebt het vast al eens iemand horen zeggen: alles wat Linda de Mol aanraakt, verandert in goud! Of het nu een tv-programma, magazine of video-app is, het wordt gegarandeerd een succes! Haar nieuwe spelshow Oh, wat een jaar! is sinds oktober te zien bij RTL 4. Heb je een aflevering gemist? Met NLZIET kijk je deze terug wanneer het jou uitkomt, maar kun je ook een alvast een nieuwe aflevering van Oh, wat een jaar! vooruitkijken! Is dit iets voor jou? Start dan nu een gratis maand en kijk direct naar Oh, wat een jaar!

Wist je dat Linda de Mol:

  • Voor het eerst op televisie te zien was toen ze zong in het programma AVRO's kinderkoor?
  • Voor het eerst vast op televisie te zien was als assistente van Ron Brandsteder bij de Showbizzquiz?
  • Al vele prijzen op haar naam heeft staan waaronder de Gouden Televizier Oeuvre-Ring, Gouden Televizier-Ring en de Majoor Bosshardt Prijs?
  • In 2011 Officier in de Orde van Oranje-Nassau werd?
  • De series Gooische Vrouwen en Familie Kruys zelf bedacht heeft?
  • Onder andere het magazine LINDA., de goededoelenorganisatie LINDA.foundation en het videoplatoform LINDA.tv heeft opgericht?

Terug in de tijd

Samen met twee bekende Nederlanders blikt Linda de Mol terug op het betreffende jaar. In de eerste aflevering was dit het jaar 1985. Dit was het jaar van de Elfstedentocht, de eerste pintransactie in Nederland en de mode van beenwarmers en zweetbandjes. Kortom: nostalgie! Iedere aflevering zijn Linda en haar gasten volledig verkleed in de mode van het betreffende jaar. Benieuwd naar het volgende jaartal? Je kunt nu al de volgende Oh, wat een jaar! vooruitkijken.

 

Een feest der herkenning

De kijkers die het jaar bewust hebben meegemaakt kunnen hun lol niet op, want zij zullen heel veel herkennen van vroeger. Linda en haar gasten dragen kapsels en kleding die toen in de mode waren, zitten in een huiskamer met accessoires uit die tijd en spelen verschillende spellen waarbij de meest bijzondere tv-fragmenten, opvallende trends en de grootste hits uit dat jaar voorbij komen. Ook is er iedere aflevering een optreden van een artiest die een hit uit dat jaar laat horen. Dat wordt meezingen!

 

De prijzenpot

De deelnemers spelen natuurlijk niet voor niets mee. Samen met één van de teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge of Ruben Nicolai spelen de bekende Nederlanders voor de hoofdprijs. Het winnende team gaat naar huis met de pot guldens die de duo’s bij elkaar hebben gespeeld! Met wie zou jij in het team willen zitten, Ruben of Jeroen? Of zit je liever lekker op de bank en kijk je toe?

 

Benieuwd naar de nieuwe spelshow Oh, wat een jaar! van Linda de Mol? Start een gratis maand bij NLZIET en je kunt gelijk een aflevering Oh, wat een jaar! vooruitkijken.

  • Zelf bepalen waar en wanneer je jouw favoriete programma's kijkt
  • Tot 365 dagen terugkijken naar programma's van NPO, RTL en SBS
  • De eerste maand is gratis, probeer het eens. En wil je even niet meer kijken? Start en stop het abonnement wanneer jij wilt