Models In Cape Town vooruitkijken bij NLZIET

Kijk Models In Cape Town vooruit waar het jou uitkomt!

In Models In Cape Town krijg je een kijkje in het leven van echte modellen. De zes modellen proberen in Kaapstad een carrière op te bouwen. Alle hoogtepunten en dieptepunten komen voorbij. Mis geen enkele aflevering en kijk elke week vooruit of terug bij NLZIET.

Wist je dat:

  • HNTM-winnaar Montell een broer heeft die enorm veel op hem lijkt? Hij heet Caine Paulina en doet zelf ook aan modellenwerk naast zijn studie en werk als barman.
  • Het modellen agentschap My Friend Ned uit Kaapstad een genderneutrale afdeling heeft?
  • Kaapstad the place to be is in de winter wanneer grote merken hier hun zomercollecties gaan vast leggen?
  • Je bij NLZIET iedere week op Model Monday een aflevering van Curvy Supermodel en Models in Cape Town vooruit kunt kijken?

Models In Cape Town vooruitkijken

Kijk alle drama in Models In Cape Town waar en wanneer jij wilt live, terug en vooruit bij NLZIET. Komt live tv-kijken niet uit, kijk met de mobiele app van NLZIET terug of vooruit in de trein, op je werk of thuis op de bank. Volg wekelijks de eindeloze go-sees en mooie fotoshoots van de Nederlandse modellen in Kaapstad.

 

De modellen

In het programma proberen zes modellen een carrière op te bouwen in Kaapstad. De hoofdstad van Zuid-Afrika staat voornamelijk bekend om bezienswaardigheden zoals de Tafelberg en Lion’s Head. Maar je kunt er ook heerlijk gezond eten en veel buiten sporten wat een ideale situatie is voor modellen.

 

In het vorige seizoen Models In Paris waren alleen vrouwelijke modellen te zien, maar aan dit seizoen doen zowel jongens als meisjes mee. Er doen een paar bekende gezichten mee aan het programma, namelijk de eerste mannelijke winnaar van Holland’s Next Top Model: Montell van Leijen.

 

Ook Cherie Fransen is te zien in het programma zij deed in 2016 mee aan HNTM, maar stapte in aflevering 2 uit het programma. Michelle Zwaal was ook te zien in Models In Paris en gaat het in Cape Town nog een keer proberen. Rien Welsink is ook te zien in het programma. Je zou hem al kunnen kennen als vriend van influencer Vivian Hoorn. Daaraast zijn Veroni Leijnse, Farrieda Smit en Bob Maarten van der Hoek te zien in het programma.

 

 

Benieuwd? Met NLZIET kijk je programma’s live, terug en vooruit waar en wanneer het jou uitkomt. Probeer NLZIET nu één maand voor €0,01 en kijk Models In Cape Town elke maandag vooruit.

Nog meer modellenprogramma's kijken?
Fan van HNTM? Dan ga jij Curvy Supermodel ook te gek vinden! Twintig meiden strijden tegen elkaar om het nieuwe internationale curvy topmodel te worden.
Volg de zoektocht naar het beste mannelijke of vrouwelijke top model van Nederland. Wiens droom komt uit en wordt HNTM?
Volg het leven van zes modellen in één huis in Parijs. Zij proberen allemaal door te breken in de harde modellenwereld. Wie gaat het maken?
  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk tot wel 365 dagen terug, sommige programma's vooruit, en 24/7 live naar 12 zenders
  • Probeer de eerste maand voor €0,01. En wil je even niet meer kijken? Start en stop het abonnement wanneer jij wilt
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Bekijk de Veelgestelde Vragen of lees meer Over NLZIET.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 16 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Naar welke zenders kan ik live kijken bij NLZIET?
NPO1, 2, 3, RTL4, 5, 7, 8, Z, SBS6, Disney XD/Veronica, Net5, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL lounge en RTL Telekids.
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.