Met Open Armen vooruitkijken

Kijk Met open Armen vooruit bij NLZIET

Emotionele verhalen over het adopteren van een kind. In dit RTL-programma worden gezinnen gevolgd die op het punt staan een kind te adopteren. Verloopt het adoptieproces als gepland en hoe gaat het allemaal precies in zijn werk? In Met Open Armen krijg je een kijkje achter de schermen in dit proces. Iedere week kun je Met Open Armen vooruitkijken bij NLZIET. Benieuwd? Probeer NLZIET voor €0,01 en kijk direct!

Nieuwe gezinnen

Sinds januari 2019 heeft Met Open Armen een nieuw seizoen. In Met Open Armen krijg je het hele adoptieproces van begin tot eind te zien. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om kinderen te krijgen, daarnaast kan het ook een hele bewuste keuze zijn om kinderen te adopteren die geen goede thuissituatie hebben. Hoe hebben de ouders dit kindje gevonden en waarom hebben zij hiervoor gekozen? Natasja Froger begeleidt de stellen en presenteert het programma.

 

Het adoptieproces is een lange en zware tijd, het duurt vaak jaren. Dit is voor veel stellen emotioneel enorm zwaar. Daarnaast zijn sommige kinderen al ouder wanneer zij bij hun nieuwe gezin terecht komen. De kids hebben vaak al veel heftige dingen meegemaakt. Dit alles zorgt ervoor dat het een emotionele reis is voor iedereen die betrokken is. Ondanks een zware tijd komt er veel positiviteit uit voort en uiteindelijk draait het allemaal om het vormen van een nieuw gezin.

 

Natasja Froger

Natasja is bij het grote publiek bekend geworden dankzij haar man René Froger. Met hem heeft zij twee kinderen gekregen. In 2006 was ze voor het eerst op televisie te zien in het programma Schoondochter Gezocht. Hierna was ze regelmatig op tv te zien, ook met haar eigen reality-soap De Frogers: Effe Geen Cent Te Makken. Dit was zo’n succes dat er inmiddels een vervolg is met de familie Roelvink: De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken.

 

Van 2010 tot 2013 vormde ze een duo met John Williams voor het programma Bonje Met De Buren. Hierin ging het stel langs bij ruziënde buren en probeerden zij de problemen zo goed mogelijk op te lossen. Het programma was een hit en kreeg gemiddeld een miljoen kijkers per aflevering. Inmiddels is het overgenomen door SBS6 en presenteren Leontien Borsato en Dennis van der Geest het programma.

 

Haar nieuwste klus is het programma Groeten Uit 19xx. Zij was hier in 2018 al in te zien samen met haar gezin, inmiddels is het bekend dat zij vanaf 2019 de presentatie van het programma overneemt.

 

Met Open Armen vooruitkijken

Benieuwd naar de volgende aflevering van Met Open Armen? Meld je aan bij NLZIET en kijk direct naar de volgende aflevering. Veel kijkplezier!

  • Kijk waar en wanneer het jou uitkomt met de app van NLZIET
  • Live, terug en vooruitkijken naar de programma's van NPO, RTL en SBS
  • Op twee schermen tegelijk kijken
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees onze Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw, NPO Politiek, RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.