Love Island vooruitkijken

Wil je Love Island vooruitkijken zonder reclame?

Wil je geen moment missen van alle liefde op Love Island? Kijk dan wanneer jij wilt terug of vooruit naar Love Island. Kijk al een week van te voren een nieuwe aflevering en kijk alle seizoenen terug.

Dit wist je nog niet over Love Island:

  • Love Island is al eerder uitgezonden in 2005 en 2006.
  • Het eerste seizoen had nog 29 afleveringen, het tweede seizoen al 37 en het derde seizoen zelfs 43.
  • Er zijn 69 camera’s aanwezig in het huis om alles te filmen wat de kandidaten doen.
  • Er zijn twee stellen die na Love Island niet alleen samen zijn gebleven, maar zelfs al een kind hebben gekregen.
  • Er hebben in totaal al meer dan 80 kandidaten meegedaan aan Love Island.

Het Spel

Engelse jongeren krijgen de kans om de liefde te vinden en een hoop geld te verdienen. Het enige wat ze hoeven te doen is een koppel vormen en zes weken lang in een villa te zitten. Wanneer je zes weken lang 24/7 in één huis woont met mensen die je niet kent, ontstaat er een hoop drama. Er wordt dan ook een veel van partners gewisseld tussen de kandidaten. Als jij niet gekozen wordt door iemand om een koppel te vormen of door het publiek weggestemd wordt, dan moet je helaas het eiland verlaten. Op het moment dat iemand weg gaat, krijgen nieuwe kandidaten de kans om de liefde te vinden. De kandidaten die na zes weken nog steeds in een koppel zitten maken kans op £50,000.

 

De kandidaten

De kandidaten werden begeleid door Caroline Flack die als presentatrice vaak in beeld was om slecht nieuws te brengen. Zij werd begeleid door Voice-over Iain Stirling die met zijn humor de meest bizarre situaties aan elkaar kan praten.

 

Een populaire kandidaat van het eerste seizoen was Hannah. Love Island leverde haar zelfs een verloving op. Andere kandidaten zoals Kady McDermott hebben inmiddels een eigen bedrijf kunnen opstarten. Ze heeft bijna een miljoen volgers. Chris Hughes die in 2017 meedeed aan Love Island heeft inmiddels bijna 2 miljoen volgers op instagram. Love Island kan de kandidaten niet alleen liefde opleveren maar ook veel bekendheid.

 

Chris zet in het nieuwe seizoen de villa al behoorlijk op stelten. Maar voor wie gaat hij kiezen? Ook de mooie Amber lijkt haar twijfels te hebben over haar relatie met Kem. Marcel daarentegen heeft het enorm naar zijn zin en totaal geen last van relatie problemen. Zijn missie is dan ook om iedereen te vertellen dat hij bij de Blazin’ Squad zat. Het nieuwe seizoen kan je dan ook niet missen en kijk je nu al een week vooruit met NLZIET.

 

Probeer NLZIET nu één maand voor €0,01 en je kunt dagelijks Love Island vooruitkijken. Met NLZIET kijk je programma’s live, terug en vooruit waar en wanneer het jou uitkomt.

Kijk de leukste reality programma's bij NLZIET
We kunnen er niet meer om heen: heel Nederland is fan van Temptation Island! Kijk wekelijks een aflevering vooruit.
Kijk iedere werkdag live naar naar een nieuwe aflevering met je favoriete Utopianen.
Dit seizoen volg je de gezinnen in Kaapverdië. Wie lukt het om succesvol een nieuw bestaan op te bouwen?
  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk tot wel 365 dagen terug, sommige programma's vooruit, en 24/7 live naar 12 zenders
  • De eerste maand kun je NLZIET proberen voor €0,01. En wil je even niet meer kijken? Start en stop het abonnement wanneer jij wilt
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over NLZIET? Lees onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is NLZIET?
Met NLZIET kijk je tv op jouw manier. Waar en wanneer jij maar wilt. Je hebt toegang tot het grootste online aanbod programma’s van dé Nederlandse tv-zenders. Duizenden uren kijkplezier in alle denkbare genres. Series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement. Je favoriete programma’s vind je via de zoekbalk en via de verschillende rijen op het homescherm. Bij NLZIET kijk je online live, terug en vooruit naar tv-programma's. Je kunt complete series tot een jaar terugkijken zonder reclame. Sommige series zijn zelfs te zien voordat ze op televisie zijn uitgezonden. Je kijkt in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. Overal in Nederland op je PC, laptop, smartphone, tablet of tv. De eerste maand kost €0,01, daarna betaal je € 7,95 per maand. Altijd en makkelijk opzegbaar.
Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.
Er zijn al VOD-diensten. Waarom NLZIET?
NLZIET is de enige dienst die programma's van zowel de publieke als de commerciële omroepen aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Je hoeft niet meer te betalen om een losse aflevering terug of vooruit te kijken. Voor één vast tarief per maand ben je klaar, dat is één van de voordelen van NLZIET. Je hebt geen onverwachte kosten meer en komt dus niet meer voor verrassingen te staan. Een ander bijkomend voordeel is dat je via de zoekbalk die altijd bovenin je scherm staat, kunt zoeken in het programma-aanbod van alle zendergroepen. Je kijkt bovendien terug en vooruit zonder reclame.