Je Kent Me Toch Schat vooruit- of terugkijken?

Kijk Je Kent Me Toch Schat vooruit bij NLZIET

Hoe goed ken jij je partner eigenlijk? Stel dat er ineens zou worden gevraagd naar de meisjesnaam van je schoonmoeder, de schoenmaat van je partner of hoeveel relaties jouw partner voor jou heeft gehad? Zou je op al deze vragen antwoord kunnen geven? In Je Kent Me Toch Schat gaan acht liefdeskoppels de strijd met elkaar aan! Heb je Je Kent Me Toch Schat gemist of wil je alvast een aflevering vooruitkijken? Bij NLZIET kijk je alle programma’s van de Nederlandse televisie in één app! Vanaf nu hoef je dus geen enkel programma meer te missen. Meld je aan bij NLZIET en kijk direct!

Het spel

Dit nieuwe spelprogramma laat acht liefdeskoppels tegen elkaar strijden. De koppels verblijven gedurende hun deelname in het Je Kent Me Toch Schat kasteel. In het Vlaamse kasteel van meer dan duizend jaar oud worden zij flink aan de tand gevoeld. Robert ten Brink en Vivienne van den Assem ontvangen de acht stellen en spelen iedere week nieuwe spellen. In alle spellen staan herkenning en kennis over elkaar centraal. Herkennen de vrouwen bijvoorbeeld de kookkunsten en dansmoves van hun man en hoe snel kunnen de mannen leden van de schoonfamilie uit een menigte weten te halen? Kunnen de mannen hun vrouwen goed inschatten en andersom?

De twee koppels die de minste punten hebben verdiend met de spellen, strijden tegen elkaar in een vragenspel. Wie deze ronde niet overleeft, moet naar huis en speelt niet meer mee. Elke week valt er één koppel af. Uiteindelijk blijven er twee stellen over, zij strijden tegen elkaar in finale. De prijzenpot is niet mis: het winnende koppel mag op een romantische second honeymoon ter waarde van €10.000,-!

Je Kent Me Toch Schat presentatoren

De presentatie van dit nieuwe programma ligt in handen van Robert ten Brink en Vivienne van den Assem. The love doctor himself ken je natuurlijk van All You Need Is Love en Love Is In The Air. Vivienne zou je kunnen kennen van de kinderserie ZOOP, maar zij is ook regelmatig op tv bij RTL Boulevard. Daarnaast speelde ze in Flikken Maastricht en presenteerde zij MolTalk. In MolTalk wordt na afloop van een aflevering WIDM nagepraat met gasten en oud-kandidaten. Ben je benieuwd naar het kersverse presentatieduo Robert ten Brink en Vivienne van Assem? Je ziet ze wekelijks in het nieuwe programma Je Kent Me Toch Schat!

Je Kent Me Toch Schat kandidaten

Welke stel kent elkaar het beste? Het jongste koppel dat meedoet is net over de dertig, terwijl het oudste koppel de zeventig aantikt en al 45 jaar samen is. Dit zijn de stellen die meedoen:

 • Paul & Krisztina, 6 jaar getrouwd
 • Henk & Yolande, 45 jaar getrouwd
 • Mootez & Ingrid, 7 jaar samen en 6 jaar getrouwd
 • Jeroen & Monique, 31 jaar samen
 • John & Patricia, 24 jaar samen en 20 jaar getrouwd
 • Guido & Franca, 31 jaar samen
 • Sandeep & Jessica, 3,5 jaar getrouwd
 • Pieter-Wiebe & Jetske, 17 jaar samen, 11 jaar getrouwd

De relatietest

De stellen zien hun deelname aan Je Kent Me Toch Schat als een test voor hun relatie, want: hoe goed kennen ze elkaar nu echt? Bij NLZIET zijn nog een aantal andere programma’s te zien waarin relaties ook worden getest, zoals Temptation Island en Seven Year Switch: blijven of scheiden. Zou jij jezelf en je partner ooit opgeven voor een dergelijk programma?

Je Kent Me Toch Schat gemist?

Je kijkt dit programma iedere donderdag op RTL 4. Toch kan het wel eens voorkomen dat je niet op tijd klaar zit voor je favoriete tv-programma. Met NLZIET hoef je geen enkel tv-programma meer te missen en kijk je online tv waar en wanneer het jou uitkomt. Dus heb je Je Kent Me Toch Schat gemist of wil je alvast een aflevering vooruitkijken? Met NLZIET kijk je tv-programma’s wanneer het jou uitkomt. Je kijkt online naar de programma’s van NPO, RTL en SBS. Kijken kan op met de mobiele app, op de computer of op je televisie met de smart tv-app, Apple TV-app of Android TV-app. Benieuwd? Je kunt de eerste maand NLZIET uitproberen voor €0,01. Meld je nu aan en kijk direct naar Je Kent Me Toch Schat! Veel kijkplezier!

 • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
 • Kijk tot wel 365 dagen terug, sommige programma's vooruit, en 24/7 live naar 34 zenders
 • Iets voor jou? Probeer NLZIET eens uit. En wil je even niet meer kijken? Start en stop het abonnement wanneer jij wilt
Nog meer reality kijken?
Blijven de stellen elkaar trouw in een exotisch paradijs? Je ziet het in Temptation Island!
Wat hebben de kandidaten altijd nog willen vragen aan hun ex? Of is die ene ruzie nog steeds niet uitgesproken?
Zes BN'ers gaan op zoek naar de liefde. Dit doen zij helemaal naakt! Lukt het hen om de ware te vinden?
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.