Holland’s Next Top Model vooruitkijken

HNTM vooruitkijken bij NLZIET

Wil je de volgende aflevering van Holland’s Next Top Model kijken? Bij NLZIET kun je afleveringen van Holland’s Next Top Model vooruitkijken, maar ook terugkijken als je dat graag wilt. Volg de zoektocht naar het mannelijke of vrouwelijke topmodel van Nederland online op NLZIET.

De leukste weetjes van HNTM:

 • Er kunnen nu zowel jongens als meisjes meedoen aan HNTM , maar er is maar één winnaar.
 • Er hebben al meer dan 100 modellen meegedaan in alle afleveringen van HNTM samen.
 • In 2016 heeft voor het eerst in de hele Top Model geschiedenis een transgender model gewonnen.
 • De jongste modellen die mee hebben gedaan aan het programma waren 16 jaar oud.
 • Sinds 2006 hebben er al 24 mensen een onderdeel uitgemaakt van de jury.

Vooruitkijken zonder reclame

De spannende strijd tussen de modellen wil je zo snel mogelijk zien, met je NLZIET abonnement kun je een week van te voren al de nieuwe aflevering zien. Zo ben je elke week als eerste op de hoogte van de nieuwe drama, fotoshoots en eliminaties. Kijk naar alle modellen, fashion en make-up een week voordat je vrienden het gezien hebben en dat allemaal zonder reclames tussendoor.

 

Holland’s Next Top Model terugkijken met NLZIET

De van origine Amerikaanse modellenwedstrijd is sinds 2006 ook in een Nederlands jasje gestoken. Sindsdien kijken we elk jaar weer naar de prachtige modellen die toch ook vaak nog wat onhandig rondhuppelen op je tv-scherm en elk seizoen weer voor een hele dosis aan drama zorgen. We willen geen aflevering missen van onze favoriete knappe koppen, toch gebeurt het vaak genoeg dat je net wat afgesproken hebt met vrienden, snel nog even boodschappen doet of langer door moet gaan op je werk. Wanneer je dan een gedeelte of  een hele aflevering gemist hebt kan je HNTM terugkijken via je NLZIET abonnement. Op het moment dat het jou uitkomt kun je via de mobiele app, je laptop, tv of ander beeldscherm HNTM terugkijken.

 

Al sinds 2016 te zien

Wie heeft de beste foto’s? Wie weet zich het best aan te passen bij fotoshoots? En wie loopt er over de catwalk alsof  het niks is? Dit alles is al sinds 2006 bij HNTM te zien in Nederland. Het programma heeft een onrustig verleden waarin ze 2 jaar gestopt zijn en zelfs een samenwerking met de onderburen hadden in Benelux’s Next Top Model. Door de jaren heen heeft HNTM veel verschillende presentatrices en juryleden gehad die stuk voor stuk een belangrijk deel uitmaken van de fashion industrie en elk jaar weer hun ongezouten mening geven. Er zijn niet alleen veel juryleden voorbij gekomen. Ook zijn er ondertussen al honderden want-to-be-modellen die auditie gedaan hebben. Hieruit zijn al tientallen modellen geselecteerd voor een kans om hun droom waar te maken in HNTM.

 

Holland’s Next Top Model 2018

Net als voorgaand jaar kan Holland’s Next Top Model 2018 gewonnen worden door een jongen of een meisje. Alleen in de eerste aflevering vallen al 60 modellen af en in de 2e aflevering worden de kandidaten nog eens gehalveerd. De top 10 van HNTM  2018 zijn:

Cecilia

Ze is inmiddels 22 jaar en komt uit heerhugowaard. Ze heeft al enige ervaring in de modellenwereld en met haar moedervlek op haar wang heeft ze een uniek gezicht.  

Danilo

De 22-jarige Danilo heeft naast zijn modellenwerk ook een passie voor knippen. Hij is opgegroeid in curaçao, maar woont inmiddels in Rotterdam

Ramanda

De 26-jarige Ramanda volgt de opleiding Teachers college en woont in Almere. Ze is vroeger gepest, maar haalt nu juist kracht uit haar unieke uitstraling.

Rikkie

17 jaar en net haar VMBO diploma in de pocket. Ze houdt van tekenen en hardlopen en het maakt haar niks uit wat anderen van haar vinden.

Fee

Ze is een echte creatieveling en houdt van tekenen en schilderen. De 17-jarige doet naast haar school veel  vrijwilligerswerk en kijkt enorm uit naar het vele reizen dat bij het modellenwerk komt kijken.

Soufyan

Hij is 18 jaar en groeide op in een Nederlands pleeggezin. Hij heeft naar eigen zeggen een positieve instelling en kan met alle culturen omgaan.

Daan

Hij is 18 jaar en CIOS-student. Naast zijn studie werkt hij in een sport- en gezondheidscentrum. In zijn vrije tijd gaat hij graag stappen, naar festivals of shooten voor Instagram.

Sara

19-jarige is momenteel bezig om stewardess te worden, maar haar droom is om door te breken in de modellenwereld. Ze werd op haar 13e al gescout, maar moest zich van haar ouders eerst op school focussen.

Tim

De 21-jarige Tim uit Purmerend heeft al enige ervaring in de modellenwereld. Hij heeft al klussen gehad in China, Milaan, Londen en Parijs maar werkt nu fulltime als bouwvakker.

Bart

Hij gaat in september beginnen aan de HBO opleiding ondernemen en werkt af en toe in het restaurant van zijn vader. Daarnaast speelt hij op hoog niveau voetbal en heeft hij al wat ervaring in de modellenwereld.

Holland’s Next Top Model kijken bij NLZIET:

 • 24/7 HNTM terugkijken
 • HNTM vooruitkijken
 • Kijken in HD kwaliteit
 • Voor slechts €7,95 per maand bekijk je programma’s van NPO, RTL XL en KIJK
 • Kijken op desktop of via de apps voor tv, tablet en smartphone

 

Benieuwd of een aflevering gemist? Probeer NLZIET nu één maand voor €0,01 en kijk direct!

Kijk meer modellenprogramma's bij NLZIET
Volg het leven van zes modellen in één huis in Parijs. Zij proberen allemaal door te breken in de harde modellenwereld. Wie gaat het maken?
Fan van Holland's Next Top Model? Dan ga jij Curvy Supermodel ook te gek vinden! Twintig meiden strijden om het nieuwe internationale curvy topmodel te worden.
Zes modellen proberen in Kaapstad een carrière op te bouwen. Zowel hoogte- als dieptepunten komen voorbij.
 • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
 • Kijk tot wel 365 dagen terug, sommige programma's vooruit, en 24/7 live naar 12 zenders
 • De eerste maand kijk je voor €0,01, probeer het eens. En wil je even niet meer kijken? Start en stop het abonnement wanneer jij wilt
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees onze Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw en NPO Politiek.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 21 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.