Holland’s Next Top Model vooruitkijken

HNTM vooruitkijken bij NLZIET

Wil je de volgende aflevering van Holland’s Next Top Model kijken? Bij NLZIET kun je afleveringen van Holland’s Next Top Model vooruitkijken, maar ook terugkijken als je dat graag wilt. Volg de zoektocht naar het mannelijke of vrouwelijke topmodel van Nederland online op NLZIET.

De leukste weetjes van HNTM:

 • Er kunnen nu zowel jongens als meisjes meedoen aan HNTM , maar er is maar één winnaar.
 • Er hebben al meer dan 100 modellen meegedaan in alle afleveringen van HNTM samen.
 • In 2016 heeft voor het eerst in de hele Top Model geschiedenis een transgender model gewonnen.
 • De jongste modellen die mee hebben gedaan aan het programma waren 16 jaar oud.
 • Sinds 2006 hebben er al 24 mensen een onderdeel uitgemaakt van de jury.

Vooruitkijken zonder reclame

De spannende strijd tussen de modellen wil je zo snel mogelijk zien, met je NLZIET abonnement kun je een week van te voren al de nieuwe aflevering zien. Zo ben je elke week als eerste op de hoogte van de nieuwe drama, fotoshoots en eliminaties. Kijk naar alle modellen, fashion en make-up een week voordat je vrienden het gezien hebben en dat allemaal zonder reclames tussendoor.

 

Holland’s Next Top Model terugkijken met NLZIET

De van origine Amerikaanse modellenwedstrijd is sinds 2006 ook in een Nederlands jasje gestoken. Sindsdien kijken we elk jaar weer naar de prachtige modellen die toch ook vaak nog wat onhandig rondhuppelen op je tv-scherm en elk seizoen weer voor een hele dosis aan drama zorgen. We willen geen aflevering missen van onze favoriete knappe koppen, toch gebeurt het vaak genoeg dat je net wat afgesproken hebt met vrienden, snel nog even boodschappen doet of langer door moet gaan op je werk. Wanneer je dan een gedeelte of  een hele aflevering gemist hebt kan je HNTM terugkijken via je NLZIET abonnement. Op het moment dat het jou uitkomt kun je via de mobiele app, je laptop, tv of ander beeldscherm HNTM terugkijken.

 

Al sinds 2006 te zien

Wie heeft de beste foto’s? Wie weet zich het best aan te passen bij fotoshoots? En wie loopt er over de catwalk alsof het niks is? Dit alles is al sinds 2006 bij HNTM te zien in Nederland. Het programma heeft een onrustig verleden waarin ze 2 jaar gestopt zijn en zelfs een samenwerking met de onderburen hadden in Benelux’s Next Top Model. Door de jaren heen heeft HNTM veel verschillende presentatrices en juryleden gehad die stuk voor stuk een belangrijk deel uitmaken van de fashion industrie en elk jaar weer hun ongezouten mening geven. Er zijn niet alleen veel juryleden voorbij gekomen. Ook zijn er ondertussen al honderden want-to-be-modellen die auditie gedaan hebben. Hieruit zijn al tientallen modellen geselecteerd voor een kans om hun droom waar te maken in HNTM.

 

Holland’s Next Top Model 2019

Net als voorgaand jaar kan Holland’s Next Top Model 2019 gewonnen worden door een jongen of een meisje. Alleen dit jaar wordt het programma net anders en groter aangepakt dan voorgaand jaar. De grootste twist van dit jaar is dat de groep van modellen in tweeën worden gesplitst zonder dat ze dat van elkaar af weten. Dit wordt pas tegen het eind bekend gemaakt. De juryleden van dit jaar zijn Anna Nooshin, Nigel Barker en Kim Feenstra.

 

De 16 kandidaten van HNTM 2019

Huis 1 – Aalsmeer

Anouk (20)

De twintigjarige is een opvallende verschijning. Ze is geboren in Almelo en woont nu in Amsterdam.

 

Marnix (18)

Hij is geboren in Heerhugowaard. Marnix heeft nog geen echte modellenervaring maar hij hoopt dat bij HNTM te leren.

 

Tenisha (17)

De 17-jarige studente is geboren in Oost-Souburg en volgt nu nog een opleiding tot juridisch medewerker. In haar vrije tijd geeft ze dansles.

 

Jawahir (19)

Jawahir denkt vast vooruit en is onlangs gestopt met haar opleiding tot verpleegkundige, om zich zo volledig te richten op haar modellencarrière.

 

Benjamin (18)

Benjamin deed vorig jaar mee aan HNTM maar miste nét de boot. Tijdens de defensieopleiding merkte Benjamin dat zijn roeping echt ligt in het modellenwerk.

 

Marcus (17)

Marcus is geboren in Ethiopië, hij is op éénjarige leeftijd geadopteerd en woont sindsdien in Nederland. Door Soufyan (de winnaar van vorig jaar) Heeft Marcus zich opgegeven voor HNTM.

 

Bibi (18)

Bibi heeft geen modellenvoorbeeld nodig, zij droomt namelijk haar hele leven al van een carrière als model. Ze ziet HNTM als haar grote kans om deze droom eindelijk waar te maken.

 

Samuel (19)

Samuel is op dit moment vooral druk met vloggen voor zijn eigen YouTube-kanaal. Hij is een echte doorzetter en wil met zijn deelname aan HNTM laten zien dat je ook mét onzekerheden een model kunt worden!

 

Huis 2 – Oostzaan

Sinio (20)

De in Suriname geboren Sinio is op jonge leeftijd naar Nederland verhuisd en wil er alles aan doen om topmodel te worden, om zo voor zijn zoontje en vriendin te kunnen zorgen.

 

Silke (21)

De Friezin droomt ervan om over 10 jaar in Amerika te wonen. Ze heeft al wat ervaring als model, maar doorbreken is haar nog niet gelukt.

 

Nick (21)

Nick loopt op dit moment stage bij een groot kledingmerk, maar werd twee jaar geleden al gescout als model om vervolgens drie weken later al een fashionshow van Dior te lopen. Zijn modellencarrière kwam echter op een laag pitje te staan, omdat hij eerst zijn studie wilde afmaken.

 

Sam (23)

Amsterdamse club-dj Sam is de broer van presentator Tim Hofman, studeert Communication and Multimedia Design. Het lijkt hem leuk om het gezicht te worden voor verschillende grote ‘fashionbrands’.

 

Lenny (20)

Studente Lenny volgt nu de studie voor interieuradviseuse in Rotterdam. Ze is een nuchter meisje met al enige modellenervaring.

 

Jay (20)

Jay is teamleader bij een pizzeria en is anderhalf jaar geleden gescout door een groot modellenbureau, wat helaas op niks is uitgelopen. Hij ziet in zijn deelname aan HNTM een nieuwe kans.

 

Maha (18)

Maha schrijft dit seizoen geschiedenis. Ze is de eerste kandidaat van HNTM die een hoofddoek draagt. Ze studeert Eventmanagement en is recentelijk met modellenwerk in aanraking gekomen en kreeg direct de smaak te pakken. De energieke en goedlachse Maha wil niets liever dan in de voetsporen te treden van topmodel Halima Eden.

 

Joella (22)

Apothekersassistente Joella heeft in haar leven meerdere obstakels overwonnen, maar door al deze ervaringen heeft ze een echte vechtersmentaliteit. De drive om de volgende winnares van HNTM te worden is hierdoor des te groter!

 

Holland’s Next Top Model kijken bij NLZIET:

 • 24/7 HNTM terugkijken
 • HNTM vooruitkijken
 • Kijken in HD kwaliteit
 • Voor slechts €7,95 per maand bekijk je programma’s van NPO, RTL XL en KIJK
 • Kijken op desktop of via de apps voor tv, tablet en smartphone

 

Benieuwd of een aflevering gemist? Probeer NLZIET nu één maand voor €0,01 en kijk direct!

Kijk meer modellenprogramma's bij NLZIET
Volg het leven van zes modellen in één huis in Parijs. Zij proberen allemaal door te breken in de harde modellenwereld. Wie gaat het maken?
Fan van Holland's Next Top Model? Dan ga jij Curvy Supermodel ook te gek vinden! Twintig meiden strijden om het nieuwe internationale curvy topmodel te worden.
Zes modellen proberen in Kaapstad een carrière op te bouwen. Zowel hoogte- als dieptepunten komen voorbij.
 • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
 • Kijk tot wel 365 dagen terug, sommige programma's vooruit, en 24/7 live naar 12 zenders
 • De eerste maand kijk je voor €0,01, probeer het eens. En wil je even niet meer kijken? Start en stop het abonnement wanneer jij wilt
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees onze Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.