Hoe zal ik het zeggen?

Kijk Hoe zal ik het zeggen? vooruit

Wil je een speciale boodschap overbrengen, maar weet je niet hoe je het moet zeggen? In Hoe zal ik het zeggen? helpen ze je daarbij. Dit programma draait om mensen die hun vrienden of familie een boodschap mee willen geven. Bijvoorbeeld een lief bericht of een steunbetuiging. Heb jij Hoe zal ik het zeggen? Gemist? Bij NLZIET kijk je alle afleveringen reclamevrij terug en kun je ook een aflevering vooruitkijken. Probeer NLZIET eens uit voor €0,01 en kijk direct!

Het format

In het feelgood programma Hoe zal ik het zeggen? Helpt Jamai Loman mensen samen met zijn team om een boodschap over te brengen aan een vriend, familielid of andere geliefde. Dit kan een hart onder de riem zijn, maar ook een wake-up call.

 

Zo helpt Jamai bij kleine frustraties in gezinnen, zoals kinderen die hun kamer niet opruimen. Door een grote opruimactie te organiseren, worden de pubers met hun neus op de feiten gedrukt. Ook helpt hij mensen die op een speciale manier iemand willen bedanken. Dankzij Jamai kunnen deze mensen dit met een extra groot gebaar doen om echt duidelijk maken hoe dankbaar zij zijn.

 

Naast dat onbekende Nederlanders de kans krijgen om iets te zeggen, krijgen bekende Nederlanders ook deze kans. Zo wil Resley, de verloofde van Nienke Plas, haar eens goed laten schrikken omdat zij altijd haar spullen kwijt is. Met drie politiewagens voor de deur hebben ze dit goed voor elkaar gekregen.

 

Heb jij Hoe zal ik het zeggen? gemist of wil je vast vooruitkijken? Probeer NLZIET dan nu een maand voor €0,01 en begin direct met kijken. Na de eerste maand betaal je €7,95 per maand. NLZIET is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.

 

Jamai Loman

De presentator van dit programma is Jamai Loman. Je kent hem vast wel van het eerste seizoen van Idols. Dit was zijn doorbraak en zijn eerste twee singels werden grote hits. Het album dat hij uitbracht had echter geen groot succes.

 

Hij is zich toen gaan richten op musicals en heeft vele rollen gespeeld in verschillende musicals. Zijn eerste rol was in Doornroosje later heeft hij ook in Jesus Christ Superstar, Les Misérables, Miss Saigon en nog vele andere musicals gespeeld. Hij is zelfs vier keer genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award en heeft deze een keer gewonnen.

 

Jamai speelt nog steeds in musicals, maar focust zich nu meer op presenteren. Zo heeft hij It Takes 2 gepresenteerd en is hij backstage presentator van The Voice of Holland. En nu zie je hem dus ook terug in Hoe zal ik het zeggen?

  • Kijk live, terug en vooruit naar je favoriete programma's van NPO, RTL en SBS
  • Kijk waar en wanneer je wilt met de mobiele app van NLZIET
  • De eerste maand kijk je voor €0,01, probeer het eens. En wil je even niet meer kijken? Start en stop het abonnement wanneer jij wilt
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.