Herrie in de Druiventros vooruitkijken

Herrie in de Druiventros

Herman den Blijker en meneer Reimers zijn terug met een nieuw culinair realityprogramma. In Herrie in de Druiventros gaan de heren de uitdaging aan om van een verouderd familiehotel weer een bruisend verblijf te maken. Den Blijker en Reimers dalen af naar Brabant waar in Berkel-Enschot het hotel van de familie Mutsears staat. Al ruim 40 jaar runt de familie hotel de Druiventros. Ooit een bruisend geheel waar gasten graag verbleven maar de afgelopen tijd zijn de hotelgasten ver te zoeken. Nu er om de hoek van het hotel een spiksplinternieuw luxe hotel wordt gebouwd, staat de toekomst van hotel op het spel. Tijd voor wat Herrie in de Druivertros!

Herman en meneer Reimer helpen familiehotel

Wel en wee van een familiehotel

In Berkel-Enschot staat het zwaar verouderde hotel De Druiventros. Het familiehotel hebben Ad en Mieke Mutsears sinds de jaren ‘70 met bloed, zweet en tranen opgebouwd. Voor Mieke is het hotel haar levenswerk. Helaas heeft de gezondheid van Ad hem al een keer in de steek gelaten. Ad en Mieke krijgen hulp van hun dochter Jannie en haar man Rob. Jannie staat te popelen om het familiehotel over te nemen. Schoonzoon Rob heeft al helemaal in zijn hoofd hoe hij het hotel wil runnen, maar hij denkt er wat anders over dan zijn schoonfamilie.

Nu er in de buurt een nieuw hotel wordt gebouwd met 150 kamers en een skybar, is het voor de familie Mutsears erop of eronder. De laatste tijd neemt het aantal hotelgasten af. Daarom heeft de familie delen van het hotel verhuurd aan Jan en alleman. Er is nu een Casino in de kelder, heeft het CBR haar intrek genomen, er is een kapper en er is een sportschool. Het lijkt dus meer op een bedrijvencomplex dan op een hotel.

Het deel waar het pand nog wel dienst doet als hotel is sterk verouderd. Zelf omschrijven ze het liever als hotel ‘met veel authentieke elementen’. In het restaurant wordt al jaren hetzelfde geserveerd: schnitzel en biefstuk. Wanneer de bediening mee wil denken wordt dat niet getolereerd. De beelden van het hotel doen triest aan: oubollige zalen, donkere trieste gangen, de kamer zijn dedateerd en het santair is in alle jaren niet vervangen. Mieke richt de kamers zelf in. Inspiratie haalt ze uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Volgens Mieke zijn zij heel up to date met trends. Helaas is die vertaalslag niet geluk en zijn recente trends niet terug te zien in de kamers. Over de inrichting heeft schoonzoon Rob ook wat te zeggen, zijn smaak staat haaks op die van zijn schoonmoeder.

Bij het zien van de beelden van de Druiventros ziet iedereen dat er wat moet gebeuren. Rob wil het hotel weer laten bruisen zoals het vroeger geweest is. En daarom is de hulp ingeroepen van topkok Herman den Blijker en meneer Reimers. Rob ziet de hulp wel zitten, een van de beste koks van Nederland en iemand die zijn sporen verdiend heeft in de hotellerie, zij kunnen het familiehotel vast weer in ere herstellen. Hij staat daar helemaal voor open. Zijn schoonfamilie daarentegen,  is het daar niet altijd mee met het advies van Herman en meneer Reimers. Voor de adviseurs is het ‘graag of niet’, de familie moet de hulp van de twee professionals wel willen ontvangen anders zijn de heren weg.

Herrie in de Druiventros vooruitkijken

Heerlijk zo’n nieuwe reeks met Herman den Blijker en meneer Reimers. Maar na afloop van het programma zou je het liefst al de volgende aflevering kijken. Je kunt Herrie in de Druiventros vooruitkijken bij NLZIET. Kijk alvast de volgende aflevering voordat deze op tv is uitgezonden. Vooruitkijken is een van de voordelen van NLZIET. Niet alleen kun je Herrie in het Hotel vooruitkijken, je kijkt het programma ook reclamevrij terug of live wanneer deze uitgezonden wordt. Je kijkt met NLZIET online tv naar de 12 grootste Nederlandse zenders op jouw apparaat. Super makkelijk dus, zo hoef je niet meer te missen en opnemen is verleden tijd. De programma’s op NLZIET zijn tot wel een jaar terug te kijken! De meeste vooruit te kijken programma’s zijn een week eerder te zien op NLZIET. Zo kijk je dus een aflevering van Herrie in de Druiventros vooruit!

Afleveringen

De eerste aflevering wordt op woensdag 25 oktober uitgezonden op RTL4. De eerste aflevering Herrie in de Druiventros vooruitkijken kan vanaf 18 oktober met NLZIET.

In de eerst aflevering gaan Herman den Blijker en meneer Reimers een eerste kijkje nemen in het Brabantse familiehotel van de familie Mutsears. De heren zien al snel dat het hotel wet wat Herrie in de Druiventros kan gebruiken. Conclusie van de heren: het hotel kan wel een opknapbeurt gebruiken. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Door de slechte communicatie komt er weinig terecht van het advies. En alle familieleden zien zichzelf als leider. Er is dus heel wat werk aan de winkel voor Herman en meneer Reimers.

NLZIET is een samenwerking van de NPO, RTL en SBS. Kijk live, terug en soms zelfs vooruit naar series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement van grootste Nederlandse zenders. Er is altijd wat te kiezen voor jong en oud.

  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk tot wel 365 dagen terug, sommige programma's vooruit, en 24/7 live naar 12 zenders
  • De eerste maand is gratis, probeer het eens. En wil je even niet meer kijken? Start en stop het abonnement wanneer jij wilt