Dokter Tinus vooruitkijken doe je met NLZIET

Dokter Tinus

Heb je een aflevering Dokter Tinus gemist? Met NLZIET is dit verleden tijd en kijk je altijd naar je favoriete series wanneer het jou uitkomt! Met de NLZIET app kun je waar en wanneer je maar wilt Dokter Tinus vooruitkijken of een vorige aflevering terugkijken. En wil je partner of huisgenoot een ander programma kijken? Met NLZIET kun je op twee schermen tegelijkertijd kijken naar de programma’s van NPO, RTL en SBS. Een aflevering Dokter Tinus gemist hebben is nu echt verleden tijd! 

De briljante vaatchirurg met bloedfobie

Al zes seizoenen vertaalt acteur Thom Hoffman de rol van dokter Martinus Elsenbosch. Iedere aflevering is als het ware een medische detectivereeks. De dokter probeert wekelijks een mysterieuze aandoening of ziekte te ontrafelen en de patiënt beter te maken. Wekelijks belandt hij in de raarste situaties in het dorpje Wourkem. Dit komt zowel door de eigenaardigheden van de dokter als door alle inwoners van het dorp. Het meest merkwaardige aan Martinus Elsenbosch is dat hij niet tegen bloed kan, wat vrij vreemd is voor een arts. Daarnaast is hij niet erg tactvol en heeft hij weinig empatisch vermogen. Dit maakt de serie erg vermakelijk om naar te kijken.

Dokter Tinus vooruitkijken

Naast Thom Hoffman spelen er ook andere bekende acteurs in de serie. Zo zie je onder andere Jennifer Hoffman en Tygo Gernandt terug als inwoners van Wourkem. Heb je dit seizoen Dokter Tinus gemist? We kunnen je alvast verklappen dat de plattelandsdokter in het nieuwe seizoen op zoek gaat naar een nieuwe liefde en dit heeft nogal wat voeten in de aarde…. Zo passeren actrices Georgina Verbaan en Kim-Lian van der Meij ook de revue. Dr. Martinus vindt al die aandacht van vrouwen erg lastig.  Met NLZIET hoef je gelukkig niet een week te wachten op de volgende aflevering en kun je iedere week een aflevering Dokter Tinus vooruitkijken!

 Ben jij dit seizoen helemaal bij of heb je een aantal afleveringen van Dokter Tinus gemist? Start nu een gratis maand bij NLZIET en geniet gelijk van je favoriete series!

NLZIET is een samenwerking van de NPO, RTL en SBS. Kijk live, terug en soms zelfs vooruit naar series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement van grootste Nederlandse zenders. Er is altijd wat te kiezen voor jong en oud.

  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk tot wel 365 dagen terug, sommige programma's vooruit, en 24/7 live naar 12 zenders
  • De eerste maand is gratis, probeer het eens. En wil je even niet meer kijken? Start en stop het abonnement wanneer jij wilt