De Spa vooruitkijken doe je met NLZIET

Kijk alvast een aflevering van de Spa vooruit

Ben jij ook verslingerd geraakt aan de nieuwe serie De Spa? Goed nieuws! Bij NLZIET kijk je alle afleveringen terug én kun je de nieuwste aflevering van De Spa vooruitkijken! Je hoeft dus niet meer te wachten tot morgen, want jij ziet nu al hoe het verder gaat bij Tess, Mick, Douglas en Nina in het luxe wellnessresort. Wist je dat je met de NLZIET app overal kunt kijken waar je wilt? Of nu onderweg bent, in de tuin zit of in bed ligt, jij kunt op ieder gewenst moment een aflevering van De Spa vooruitkijken!

De eerste late night soap van Nederland

Naar bed met De Spa

Eindelijk is er weer een nieuwe Nederlandse serie te zien bij vrouwenzender Net5Sinds het najaar van 2017 is de eerste Nederlandse soapserie die laat op de avond wordt uitgezonden te zien bij Net5. In deze serie volg je het wel en wee van het personeel in een luxe wellnessresort. Zo kom je alles te weten over eigenaresse Tess en haar vriend Douglas. Tijdens een feestelijke dag in De Spa komt ineens ex-man Thomas opdagen, samen met zijn nieuwe vrouw Nina. Nina heeft haar eigen ideeën voor het bedrijf en probeert de positie van Tess in te nemen. Dan is er ook nog zoon Mick, die voor zijn achttiende verjaardag een feestje geeft wat nogal uit de hand loopt. Genoeg verhaallijnen voor een heerlijk ontspanningsmoment aan het einde van de dag!

De Spa vooruitkijken

Van maandag tot en met donderdag kijk je dagelijks naar een nieuwe aflevering om half elf ‘s avonds op Net5. Is dit tijdstip net iets te laat voor jou, of heb je een aflevering van De Spa gemist? Bij NLZIET kun je alle afleveringen terugkijken en ook een aflevering van De Spa vooruitkijken. Dit betekent dat je niet tot half elf ‘s avonds op hoeft te blijven en de aflevering ook al eerder op de avond lekker vooruit kijkt!
Ben je benieuwd naar de nieuwe serie waar ambitie, intriges en passie aan de orde van de dag zijn? Start nu gratis een proefabonnement bij NLZIET en kijk gelijk naar de nieuwste aflevering.

NLZIET is een samenwerking van de NPO, RTL en SBS. Kijk live, terug en soms zelfs vooruit naar series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement van grootste Nederlandse zenders. Er is altijd wat te kiezen voor jong en oud.

  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk tot wel 365 dagen terug, sommige programma's vooruit, en 24/7 live naar 12 zenders
  • De eerste maand is gratis, probeer het eens. En wil je even niet meer kijken? Start en stop het abonnement wanneer jij wilt