Nu alvast een aflevering De Reis van je Leven kijken?

De Reis van je Leven vooruitkijken?

Johnny de Mol gaat op reis met ongeneeslijk zieke mensen en hun vrienden om het leven te vieren. De vrienden bezoeken de meest adembenemende plekken op aarde waar ze speciale momenten met elkaar delen. Nu al een aflevering van De Reis van je Leven vooruit kijken? Dat kan reclamevrij bij NLZIET!

Hieronder een lijstje met de meest voorkomende bucket list ideeën:

 • Beklimmen van een berg
 • Bungeejumpen of parachutespringen
 • Vrijwilligerswerk verrichten
 • Je grootste angst proberen te overwinnen
 • Het Noorderlicht zien
 • Zwemmen met dolfijnen
 • De wereld veranderen
 • Je idool ontmoeten
 • Ruzies goedmaken

Eén en al positiviteit

In het programma De Reis van je Leven gaat Johnny de Mol samen met een hechte groep vrienden mee op reis. En dit is niet zomaar een reis maar de laatste reis die de groep zoals die nu is in alle waarschijnlijkheid gaat maken.

 

Eén van de vrienden is namelijk ongeneeslijk ziek en daardoor wordt dit zijn of haar laatste grote reis. De groep reist samen met Johnny af naar de meest adembenemende plekken zoals Namibië, Canada en Lapland.

 

Vieren van het leven

De vrienden delen daar hele speciale momenten want dit is de laatste keer dat ze zoiets mee kunnen maken. De reis wordt een ode aan de vriendschap!

 

Tijdens de reis worden er diverse dingen van de ongeneeslijk zieke mensen hun bucketlist afgeschreven, wat willen ze nog perse doen in hun leven?

 

Vriendschappen voor het leven

De vrienden en vriendinnen in het programma zijn al jarenlang bevriend en ook tijdens de ziekteperiode staan ze altijd voor elkaar klaar. Gedurende de reis delen de vrienden de mooiste gesprekken en momenten met elkaar. Je ziet hoe mooi vriendschap kan zijn.

 

Bucket list

Heb jij ook een bucket list? De meeste deelnemers van De Reis van je Leven hebben een bucket list die ze voor het einde van hun leven af willen werken, dingen die ze absoluut meegemaakt willen hebben.

 

Ben je benieuwd naar de volgende aflevering? De Reis van je Leven vooruitkijken kan met een NLZIET-abonnement. Probeer nu één maand voor €0,01 en kijk direct.

 • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
 • Kijk tot wel 365 dagen terug, sommige programma's vooruit, en 24/7 live naar 12 zenders
 • De mooiste reisprogramma’s zoals De Reis Van Je Leven reclamevrij vooruitkijken
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees de Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw en NPO Politiek.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 21 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.