De Leugendetective vooruitkijken bij NLZIET

Kijk De Leugendetective vooruit waar jij wilt!

Met een leugendetector weet je zeker dat je achter de waarheid komt. (Ex-)koppels stellen elkaar moeilijke vragen waar ze altijd al het antwoord op wilden weten. Wil jij alles als eerste zien, of dat nou onderweg is of lekker thuis, kijk dan De Leugendetective vooruit bij NLZIET. Probeer NLZIET nu één maand voor €0,01 en kijk De Leugendetective terug, live of vooruit bij NLZIET.

Wist je dat:

  • Het programma ook in Australië en Groot-Brittannië wordt uitgezonden?
  • Dan Ribacoff aan meerdere programma’s heeft meegewerkt? Hij was onder andere te zien in de Tyra Banks Show, Millionaire Matchmaker en The Steve Wilkos Show. De Leugendetective is een concept dat hij zelf bedacht en verkocht heeft.
  • In iedere tien minuten van een gesprek een leugen verteld wordt?
  • 80% van de mensen wel eens liegt tegen zijn partner?

De waarheid

Dan Ribacoff is de leugendetective die de stellen zal begeleiden bij moeilijke vragen en zal testen of de deelnemers de waarheid spreken. In 7 afleveringen krijgen verschillende stellen de kans om compleet eerlijk te zijn. Dit kunnen stellen zijn die al uit elkaar zijn, al jaren samen zijn of pas sinds kort een relatie hebben. Dit is het moment om alles te vragen en zeker te weten dat het antwoord dat je krijgt eerlijk is.

 

De vragen die gesteld worden verschillen van “Vind jij mij dik?” of “Ben je ooit vreemdgegaan?”. Voordat de koppels het gesprek aangaan leggen ze afzonderlijk de leugentest af. Zo weet Dan precies wanneer iemand de waarheid spreekt. Ondanks dat iedereen weet wat de machine meet, of ze liegen of niet, besluiten een aantal mensen toch niet de waarheid te spreken. Wanneer ze hiermee geconfronteerd worden houden sommigen vol dat het niet klopt en anderen vertellen, na wat aandringen van de presentator, toch de waarheid.

 

Toch zijn er nog stellen die besluiten om de uitkomsten niet te geloven om zo toch hun relatie te redden. Voor sommigen zijn de antwoorden een opluchting voor anderen valt het zwaar tegen. Er zijn mensen die erachter komen dat hun geliefde al meerdere keren is vreemd gegaan. Anderen krijgen juist van hun partner te horen dat ze samen oud willen worden.

 

De uitkomsten zorgen er soms voor dat een relatie verbroken wordt, maar het geeft voor sommigen ook de bevestiging dat alles goed zit.

 

Wil je De Leugendetective vooruitkijken? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct!

Nu alvast programma's vooruitkijken?
Wist je dat je met NLZIET vijf afleveringen van GTST vooruit kunt kijken? Zo ben je altijd als eerste op hoogte van de gebeurtenissen in Meerdijk!
Kijk nu alvast naar de volgende aflevering van De Spa. Zie nu al hoe het verder gaat bij Tess, Mick, Douglas en Nina in het luxe wellnessresort.
Dit seizoen volg je de gezinnen in Kaapverdië. Wie lukt het om succesvol een nieuw bestaan op te bouwen? Kijk nu alvast vooruit.

NLZIET is een samenwerking van de NPO, RTL en SBS. Kijk live, terug en soms zelfs vooruit naar series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement van grootste Nederlandse zenders. Er is altijd wat te kiezen voor jong en oud.

  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk tot wel 365 dagen terug, sommige programma's vooruit, en 24/7 live naar 12 zenders
  • Probeer de eerste maand voor €0,01. En wil je even niet meer kijken? Start en stop het abonnement wanneer jij wilt

Wil je meer weten over NLZIET? Lees onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is NLZIET?
Met NLZIET kijk je tv op jouw manier. Waar en wanneer jij maar wilt. Je hebt toegang tot het grootste online aanbod programma’s van dé Nederlandse tv-zenders. Duizenden uren kijkplezier in alle denkbare genres. Series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement. Je favoriete programma’s vind je via de zoekbalk en via de verschillende rijen op het homescherm. Bij NLZIET kijk je online live, terug en vooruit naar tv-programma's. Je kunt complete series tot een jaar terugkijken zonder reclame. Sommige series zijn zelfs te zien voordat ze op televisie zijn uitgezonden. Je kijkt in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. Overal in Nederland op je PC, laptop, smartphone, tablet of tv. De eerste maand kost €0,01, daarna betaal je € 7,95 per maand. Altijd en makkelijk opzegbaar.
Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.
Er zijn al VOD-diensten. Waarom NLZIET?
NLZIET is de enige dienst die programma's van zowel de publieke als de commerciële omroepen aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Je hoeft niet meer te betalen om een losse aflevering terug of vooruit te kijken. Voor één vast tarief per maand ben je klaar, dat is één van de voordelen van NLZIET. Je hebt geen onverwachte kosten meer en komt dus niet meer voor verrassingen te staan. Een ander bijkomend voordeel is dat je via de zoekbalk die altijd bovenin je scherm staat, kunt zoeken in het programma-aanbod van alle zendergroepen. Je kijkt bovendien terug en vooruit zonder reclame.