BN'ers in Therapie vooruitkijken?

Kijk nu al naar BN’ers in Therapie

In BN’ers in Therapie praat bekend Nederland openhartig over de problemen in hun privéleven. Ze volgen diepgaande sessies met een psychiater. Ben jij ook zo benieuwd naar de problemen die besproken worden in de volgende aflevering? Bij NLZIET kun je BN’ers in Therapie een week vooruitkijken zonder reclame.

Meer programma's met BN'ers:

  • De Slechtste Chauffeurs Van Nederland VIPS
  • Adam zkt. Eva VIPS
  • Wie is de Mol?
  • Stelletje Pottenbakkers
  • Superstar Chef

Het taboe doorbreken

In Nederland overweegt maar liefst 75% van de jongeren om een bezoek te brengen aan een psychiater, het overgrote deel daarvan gaat uiteindelijk niet. Niet omdat ze het niet meer nodig vinden, maar omdat ze zich ervoor schamen. Er heerst namelijk nog steeds een enorm taboe op het bezoeken van een psychiater.

 

Nu alvast de volgende aflevering kijken

Kun je niet meer wachten op wat er in de volgende aflevering gaat gebeuren? Dat is vanaf nu verleden tijd, want bij NLZIET kun je nu gemakkelijk op ieder gewenst moment BN’ers in Therapie vooruitkijken op je laptop, tv of via de mobiele apps, zonder reclame.

 

De 7 BN’ers die in therapie gaan

Zeven bekende Nederlanders durven zich te laten zien in het nieuwe programma BN’ers in Therapie. Bij psychiater Esther van Fenema legden meerdere BN’ers hun ziel bloot.

 

Patricia Paay met dochter Christina Curry

Patricia en dochter Christina doen samen mee aan het programma. Patricia was een jaar geleden hét gesprek van de dag, als heel Nederland kan meegenieten van een sekstape van de toen 67-jarige diva. Samen met Esther praat Patricia over het schandaal. Maar ook dochter Christina gaat in therapie, ze voelde zich na de scheiding van haar ouders totaal verloren en wil van haar moeder weten waarom ze haar zo in de steek heeft gelaten.

Javier Guzman

De 41-jarige Javier staat ondanks het grote succes van zijn shows ook bekend om zijn alcohol en drugsgebruik. Javier lijkt inmiddels de strijd tegen alcohol en drugs gewonnen te hebben, maar de angst voor een grote terugval die blijft. Javier en Esther praten samen over zijn getraumatiseerde verleden, in de hoop een stabiele relatie met zijn dochter op te bouwen.

 

Patty Brard

Patty dacht dat ze helemaal geen problemen had, maar toen ze met Esther in gesprek ging bleken er nog een aantal kleine trauma’s uit haar verleden te spelen in het leven van Patty. Zo zit het Patty nog steeds erg hoog dat ze jaren geleden failliet is gegaan en heeft ze geen contact meer met haar moeder en dochter.

 

Bibian Mentel

Snowboardster Bibian behaalde succes na succes op de Paralympische Spelen. Ondanks deze hoogtepunten heeft Bibian ook veel dieptepunten gekend, zo is ze al jaren ernstig ziek en vindt ze het erg lastig om andere daarmee te belasten.

 

Ismail Ilgun

Nederlands bekendste treitervlogger neemt plaats in de stoel bij Esther, hij is veelvuldig negatief in het nieuws te zien geweest. Zijn treitervlogger tijd ligt inmiddels ver achter hem en inmiddels heeft hij mede dankzij zijn minidocumentaires over probleemwijken in Nederland een Hashtag Award in de wacht weten te slepen. Ondanks al deze positiviteit wordt Ismail nog steeds achterna gezeten door zijn verleden en samen met Esther hoopt hij dit een plek te kunnen geven.

 

Glenn Helder

Glenn was ooit een succesvol profvoetballer, tot hij al zijn geld vergokte en ook nog eens in een vechtscheiding terecht komt. Door de vechtscheiding komt Glenn vast te zitten, inmiddels is hij vrij en probeert hij zijn leven weer op de rit te krijgen.

 

Nu alvast de volgende aflevering van BN’ers in Therapie vooruitkijken? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct.

  • Kijk tv-programma's van NPO, RTL en SBS waar en wanneer het jou uitkomt.
  • Live kijken naar NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica, Net5, RTL 8, RTL Z en SBS9.
  • Is NLZIET niets voor jou? Je kunt je abonnement ieder moment online stoppen via je account.
Meer weten over NLZIET?

Heb je vragen over NLZIET? Neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw en NPO Politiek.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 21 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.