Zomer in Zeeland terugkijken doe je met NLZIET

Kijk Zomer in Zeeland terug zonder reclame

Heb je een aflevering gemist van Zomer in Zeeland? Of wil je de hele serie nog eens terugkijken? Meld je nu aan bij NLZIET en kijk direct van wat er zich allemaal in Lekzand afspeelt. Veel kijkplezier!

Nieuwe serie in Lekzand

Ben jij ook zo’n fan van het nieuwe programma Zomer in Zeeland van SBS6? De serie neemt je mee in het leven van Sjors Mulder, een columnist die samen met zijn twee kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand verhuist. Bij NLZIET kijk je nu het hele seizoen Zomer in Zeeland terug op je laptop, tv of via de apps

Het verhaal

Zomer in Zeeland volgt Sjors Mulder, een columnist die na het overlijden van zijn vrouw besluit om samen met zijn kinderen te verhuizen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand. Het huis wat Sjors heeft gekocht, blijkt een groot bouwval te zijn en hij is dan ook diep teleurgesteld. Dochter Fenna en zoon Jurgen zijn helemaal niet blij met het besluit van hun vader en spartelen dan ook enigszins tegen. Wanneer bekend wordt dat Sjors columns schrijft voor een landelijk dagblad en zijn inspiratie opdoet in Lekzand, is hij direct het middelpunt van belangstelling.

Ben je benieuwd of wil je nu alvast een aflevering van Zomer in Zeeland vooruit kijken? Probeer NLZIET nu één maand gratis en kijk direct!

NLZIET is een samenwerking van de NPO, RTL en SBS. Kijk live, terug en soms zelfs vooruit naar series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement van grootste Nederlandse zenders. Er is altijd wat te kiezen voor jong en oud.

  • De leukste Nederlandse series zoals Zomer in Zeeland reclamevrij terugkijken.
  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET.
  • Kijk op twee schermen tegelijk de programma’s van NPO Plus, RTL XL en KIJK binnen één abonnement.
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over NLZIET? Lees onze Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.