We zijn er Bijna! gemist?

We zijn er Bijna! terugkijken

Heb je een aflevering van We zijn er Bijna! gemist? Kijk deze terug op NLZIET. Kijk waar en wanneer je wilt live of terug naar We zijn er Bijna! 2019. Ook kijk je alle seizoenen terug bij NLZIET. Kijk via je mobiel, tablet, laptop, smart tv, Chromecast, Apple tv app en Humax. Probeer NLZIET nu een maand gratis en mis geen aflevering van het reisprogramma.

Gezamenlijke kampeertocht

In We zijn er Bijna! gaat een groep ouderen samen op reis met de caravan. Martine van Os reist met hun mee en doet verslag van de gebeurtenissen. De gebeurtenissen in een aflevering zijn bijvoorbeeld: een kapotte caravan, leuke uitjes en de hectiek op de weg. Het kan goed zijn dat je wel eens een aflevering van We zijn er Bijna! gemist hebt. Het programma heeft namelijk al 9 seizoenen gemaakt.

We zijn er Bijna! 2019

In 2019 trekken 35 kampeerders door de Balkan. De kampeertocht begint in Zagreb in Kroatië en komt langs Sarajevo en Mostar in Bosnië-Herzegovina. Vervolgens trekt het gezelschap dwars door Montenegro en via Albanië reizen ze langs de Adriatische Kust terug naar Kroatië. Dit allemaal onder leiding van reisbegeleiders Willem en Petra. Zij zorgen er voor dat iedereen een plaats vindt op de camping, leiden de excursies in goede banen en springen in de bres als iemand ziek wordt of pech heeft.

Ondanks het simpele concept trekt het programma veel kijkers. De eerste aflevering van We zijn er Bijna! 2018 trok al 1,4 miljoen kijkers. In 2016 kreeg het programma al bijna 2 miljoen kijkers en in 2017 al 1,7 miljoen kijkers.

De landen

Elk seizoen bezoeken de campinggangers een ander land. Zij hebben in 9 seizoenen de volgende landen bezocht:

 • Seizoen 1: Andalusië
 • Seizoen 2: Spanje
 • Seizoen 3: Balkan
 • Seizoen 4: Italië
 • Seizoen 5: Griekenland
 • Seizoen 6: Spanje/ Portugal
 • Seizoen 7: Ierland
 • Seizoen 8: Italië
 • Seizoen 9: Balkan

Ben je benieuwd of wil je alle afleveringen van het vorige seizoen lekker achter elkaar kijken? Je kijkt alle seizoenen terug bij NLZIET!

Kampeervakantie

Drie kwart van alle campers en caravans zijn van 50-plussers. De We zijn er Bijna! Groep zijn dus zeker niet de enige Nederlandse Kampeerders. Nederland telt ongeveer 450 duizend caravans en 80 duizend campers. De provincie Drenthe heeft de meeste kampeerders in Nederland, Noord en Zuid-Holland de minste.

 • Waar je maar wilt kijken naar de mooiste programma's van de Nederlandse tv
 • Probeer NLZIET één maand gratis. Niets voor jou? Het abonnement is altijd online opzegbaar
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.