Voor De Rechter gemist?

Kijk Voor De Rechter terug wanneer het jou uitkomt

Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen in de rechtszaal of ben jij een trouwe kijker van het programma Voor De Rechter, maar heb je net een aflevering gemist? Geen probleem, bij NLZIET kijk je de programma’s van NPO, RTL en SBS lekker terug wanneer het jou uitkomt. Probeer NLZIET één maand gratis en ervaar zelf de vrijheid van online tv-kijken waar en wanneer jij wilt.

Kijk ook naar deze RTL5-programma’s

 • Adam Zkt. Eva VIPS
 • De slechtste chauffeur van Nederland
 • Expeditie Robinson
 • Holland’s Next Top Model
 • JENSEN!
 • Naked Attraction
 • Temptation Island
 • The Blacklist

Rechtszaken op de televisie

In Voor De Rechter worden de meest uiteenlopende rechtszaken behandeld. Van een burenruzie tot een zware mishandeling, er komt vanalles voorbij. Iedere week kijk je op RTL 5 naar een nieuwe rechtszaak die wordt behandeld. De meest extreme gevallen komen voorbij: van een verkeersovertreding tot geweld.

Een kijkje in de rechtszaal

In het nieuwe programma Voor De Rechter krijg je een uniek kijkje in de rechtszaal. Binnen de vier muren van de rechtszaal staat er vanalles op het spel en je kunt dit allemaal op de voet volgen. Tijdens een rechtszaak komen twee partijen die een geschil hebben met elkaar samen in de rechtbank. De rechter doet uiteindelijk een uitspraak over de zaak. Deze uitspraak wordt een vonnis genoemd. Is één van de partijen het hier niet mee eens, dan kan er in hoger beroep gegaan worden. In dit geval heet de uitspraak een arrest. In Voor De Rechter zie je precies hoe het er in de rechtszaal aan toe gaat.

De confrontatie tussen burgers en de rechter

De emoties kunnen in de rechtbank vaak hoog oplopen. Voorbeelden van zaken die voorbij komen zijn een volledig uit de hand gelopen burenruzie of een studente die is beboet voor het drinken van alcohol in het openbaar. Na het vonnis van de rechter lopen sommigen opgelucht de zaal uit, waar anderen witheet naar buiten gaan. Iedere situatie komt voorbij in Voor De Rechter!

 • In de hele EU naar de programma's van NPO, RTL en SBS
 • Kijk live, terug en vooruit naar 16 zenders
 • Probeer NLZIET eens uit! Is het niets voor jou? Het abonnement is maandelijks opzegbaar
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.