Vet Fit gemist?

Vet Fit terugkijken? Kijk nu reclamevrij!

In het nieuwe SBS6 programma Vet Fit gaan zes bekende Nederlanders 100 dagen lang werken aan een betere versie van zichzelf. De BN’ers rekenen af met hun ongezonde levensstijl én met hun overgewicht. Maar ze doen het niet alleen, ruim 13.000 mensen hebben zich aangemeld om samen de 100 dagen challenge aan te gaan! Heb je Vet Fit gemist? Kijk het terug bij NLZIET, vrij van reclame!

Wist je dat:

  • Ongeveer één op de twee Nederlanders te kampen heeft met overgewicht?
  • Dat ondanks dat toch ruim 61% wekelijks sport?
  • Drenthe de meest sportieve provincie is van ons land? Van Drenthe sport ruim 65% wekelijks!

De Vet Fit strijd is losgebarsten!

Onder leiding van Irene Moors gaan ruim 13.000 Nederlanders de strijd aan om voorgoed af te rekenen met hun ongezonde levensstijl én hun overgewicht. De aanmeldingen blijven binnenstromen en samen gaan ze de 100 dagen challenge aan. Iedereen met zijn eigen motivatie en op zijn of haar eigen manier, maar met allemaal een en hetzelfde doel.

 

De BN’ers

Zes bekende Nederlanders gaan werken aan een betere versie van zichzelf. Ze rekenen af met hun ongezonde levensstijl en gaan alles op alles zetten om weer fit te worden.

 

Brace

Brace doet mee voor zijn zoontje, hij wil namelijk weer een leuke, gezonde en fitte vader voor hem zijn. Een vader die overal mee naar toe wil in plaats van nee te moeten zeggen.

 

Shelley

Shelley wil een frisse start maken, ze is een enorme emotie eter en wil samen met de Vet Fit coaches ervoor zorgen dat ze weer een gezonde leefstijl krijgt.

 

Lisa

Lisa heeft slechts één long, een aangeboren hartafwijking en astma dus voor haar is sporten nogal een ding. Juist hierdoor is het voor Lisa van belang om een gezonde en gebalanceerde levensstijl te hebben om zichzelf sterk te houden.

 

Amy

Amy is niet zo blij met hoe ze er op moment uitziet, en wil graag weer met trots voor de spiegel gaan staan.

 

Anne-Marie

Anne-Marie Jung gaat deze zomer trouwen en dat is voor haar dé reden om mee te doen aan Vet Fit. En laat dat nou een goede reden voor haar zijn om mee te doen aan Vet Fit.

 

René Froger

Beide ouders van René Froger waren diabetespatiënt en hij wil er dan ook alles aan doen om te zorgen dat hij niet in hun voetsporen treedt. Met Vet Fit hoopt hij een nieuwe fase in zijn leven in te gaan en een nieuwe levensstijl aan te leren.

 

Het Vet Fit hoofdkwartier en de Vet Fit club

Op 14 februari 2018 was het zover, dé grote kick-off van Vet Fit! 100 van de eerste aanmelders waren uitgenodigd om samen met de BN’ers naar het Vet Fit hoofdkwartier te komen. Alle deelnemers met hun eigen verhaal en helemaal klaar voor de uitdaging van hun leven.

 

Vet Fit is voor iedereen en instappen kan op elk moment, want het is nooit te laat om aan een gezonder lijf te werken. Via social media krijgt iedereen die zich aanmeldt dagelijks tips, oefeningen en recepten. Want vet fit worden, dat doe je samen!

 

 

Vet Fit bij Shownieuws

Vet Fit is na drie afleveringen niet meer te zien op televisie, maar de afvalstrijd gaat door. Kijk dagelijks naar updates in Shownieuws bij SBS6!

 

 

Wil je de afleveringen van Vet Fit terugkijken? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct.

  • De leukste programma’s zoals Vet Fit reclamevrij terugkijken
  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk op twee devices tegelijkertijd de programma’s van NPO Plus, RTL XL en KIJK binnen één abonnement
Wil je meer weten over NLZIET?

Heb je vragen over NLZIET of wil je meer weten? Lees de Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is NLZIET?
Met NLZIET kijk je tv op jouw manier. Waar en wanneer jij maar wilt. Je hebt toegang tot het grootste online aanbod programma’s van dé Nederlandse tv-zenders. Duizenden uren kijkplezier in alle denkbare genres. Series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement. Je favoriete programma’s vind je via de zoekbalk en via de verschillende rijen op het homescherm. Bij NLZIET kijk je online live, terug en vooruit naar tv-programma's. Je kunt complete series tot een jaar terugkijken zonder reclame. Sommige series zijn zelfs te zien voordat ze op televisie zijn uitgezonden. Je kijkt in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. Overal in Nederland op je PC, laptop, smartphone, tablet of tv. De eerste maand kost €0,01, daarna betaal je € 7,95 per maand. Altijd en makkelijk opzegbaar.
Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.
Er zijn al VOD-diensten. Waarom NLZIET?
NLZIET is de enige dienst die programma's van zowel de publieke als de commerciële omroepen aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Je hoeft niet meer te betalen om een losse aflevering terug of vooruit te kijken. Voor één vast tarief per maand ben je klaar, dat is één van de voordelen van NLZIET. Je hebt geen onverwachte kosten meer en komt dus niet meer voor verrassingen te staan. Een ander bijkomend voordeel is dat je via de zoekbalk die altijd bovenin je scherm staat, kunt zoeken in het programma-aanbod van alle zendergroepen. Je kijkt bovendien terug en vooruit zonder reclame.