Veel liefs uit Holland gemist?

Veel liefs uit Holland terugkijken? Kijk nu reclamevrij!

Nicolette van Dam gaat samen met vijf Nederlandse expats die uit zijn gewaaierd over de hele wereld op zoek naar de ware liefde. De expats willen allemaal maar één ding: een Nederlandse partner. De expats hebben in het buitenland een nieuw leven opgebouwd, werken hard en reizen veel, maar een liefde ontbreekt hen nog. Heb je Veel liefs uit Holland gemist? Kijk het dan terug bij NLZIET, vrij van reclame!

Liefde over de grens

Vaak zien mensen het als een nadeel om de liefde in het buitenland te vinden, maar dat is zeker niet zo! We geven je vijf redenen om te laten zien dat een lover in het buitenland eigenlijk hartstikke leuk en speciaal is!

  1. Wanneer je bij elkaar in de buurt woont kun je elkaar zien wanneer je wilt, maar als je lief in het buitenland woont, is het elke keer weer super speciaal om elkaar te zien.
  2. Je leert een nieuwe taal! Er wordt dan ook beweerd dat het hebben van een buitenlandse liefde absoluut de beste manier is om een nieuwe taal te leren!
  3. Altijd een goed excuus om op reis te gaan! Ben je dol op reizen, met een liefje ver weg heb je altijd een plek om heen te gaan. Lekker even weg uit Nederland tijdens de koude wintermaanden!
  4. Wanneer je in Nederland bent, heb je in ieder geval genoeg tijd voor je vrienden, dus ook daar hoef je je absoluut geen zorgen over te maken. En met een vriend of vriendin in het buitenland breidt je je vriendenkring natuurlijk ook uit op internationaal niveau!
  5. Nieuwe culturen zijn geweldig om te ontdekken, en van wie kun je dat nou beter leren dan van een expat?

De vijf Nederlandse expats

Joep – Frankrijk

Joep is ondernemer en leeft het goede leven in Frankrijk, in de Bourgogne om precies te zijn. Met zijn bijzondere snor is hij een opvallende verschijning. Joep heeft grootse plannen, hij is namelijk bezig om een vervallen restaurant op te knappen. De vrouw die Joep aan de haak slaat zal haar plekje moeten delen met Sparta, de hond van Joep. Joep en Sparta stellen geen belachelijk hoge eisen aan een vrouw, als ze maar Nederlands is. En als ze een beetje zou kunnen klussen zou het helemaal geweldig zijn!

Veel liefs uit Holland Joep

Tom – Thailand

Tom omschrijft zichzelf als een sociale jongen die met iedereen een praatje maakt en veel mensen kent. Dat is misschien ook wel de reden dat Tom zich overal thuis voelt. Tom woont sinds een jaar in Bangkok waar hij zich prima vermaakt, hij houdt dan ook van het goede leven en gaat regelmatig de stad in. Tom runt vanuit Bangkok zijn bedrijf op de meest fantastische locaties. Hij geeft het op met de buitenlandse vrouwen. Hij heeft een tijdje een Chinese vriendin gehad maar hij heeft toch de voorkeur voor een Nederlandse vrouw. Hij is op zoek naar een vrolijke, spontane en slimme vriendin die hem komt vergezellen in Bangkok.

Veel liefs uit Holland Tom

Lieke – Nieuw-Zeeland

De enige vrouwelijke expat van Veel liefs uit Holland is Lieke. De van origine Brabantse heeft een nieuw leven opgebouwd in Nieuw-Zeeland, ze is haar eigen verloskundige praktijk begonnen. Lieke heeft het dan ook erg naar haar zin maar toch mist er iets, een man die haar wat tegengas kan geven zo nu en dan. Ze is op zoek naar een zorgzame, lieve man die gemotiveerd is en avontuurlijk genoeg om naar Nieuw-Zeeland te verhuizen.

Veel liefs uit Holland Lieke

William – Australië

Al veertien jaar lang is deze surfdude te vinden op het strand waar hij elke dag na zijn werk heen gaat. William houdt ervan om te koken en dit te delen met anderen. William is blij en heeft alles wat zijn hartje begeert behalve die leuke vriendin. Hij is op zoek naar een vriendin met hij eerlijk kan zijn, kan lachen en open kan zijn. William verlangt naar samenwonen en een gezin met alles erop eraan!

Veel liefs uit Holland William

Joep – Kenia

Joep is 44 jaar en woont al 11 jaar in Kenia. Hij heeft een druk sociaal leven en heeft van de expat business zijn beroep gemaakt. Joep helpt namelijk expats met oriëntatie tours, het vinden van een huis en het vinden van een auto. Dankzij zijn werk heeft hij veel contact met expats alleen is hij er nog geen tegengekomen waarmee het klikte. Een paar jaar geleden is de vrouw van Joep plotseling overleden aan kanker en kwam hij er alleen voor te staan als vader van drie kinderen. Na een moeilijke periode is het voor Joep nu tijd voor een nieuwe liefde die samen met hem en zijn drie kinderen op safari wil gaan.

Veel liefs uit Holland Joep

 

Ben je benieuwd naar Veel liefs uit Holland? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct!

Nog meer liefdesprogramma's kijken?
All You Need is Love is natuurlijk hét liefdesprogramma van de Nederlandse televisie! Al vanaf de eerste uitzending met Dr. Love himself: Robert ten Brink.
Ieder jaar helpt Yvonne Jaspers de boeren aan een vrouw. Of het nu binnen Nederland is of in het buitenland, niets is Yvonne te gek!
Eén vrijgezelle man krijgt de kans om uit twintig vrouwen zijn droomvrouw te kiezen! Na vijf jaar is het programma eindelijk weer terug op de buis.
  • De mooiste programma’s zoals Veel liefs uit Holland reclamevrij terugkijken
  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk op twee devices tegelijkertijd de programma’s van NPO Plus, RTL XL en KIJK binnen één abonnement.
Wil je meer weten over NLZIET?

Wil je weten wat je nog meer bij NLZIET kunt zien? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe snel staat iets op NLZIET?
Bij NLZIET kun je programma's live kijken. Heb je de start van het programma gemist? Gebruik dan de "begin gemist"-functie. De on demand video zonder reclame kun je direct (in ieder geval binnen een uur) na uitzending online verwachten.
Is alles een jaar terug te kijken?
De meeste programma's zijn een jaar lang terug te kijken. Enkele programma's zijn korter beschikbaar vanwege de uitzendrechten.
Kan ik programma's downloaden?
Je kunt het aanbod van NLZIET niet opslaan of downloaden. Wel kun je alerts instellen om je favoriete programma's in een handig overzicht te houden. Je ontvangt dan automatisch een alert wanneer een nieuwe aflevering voor jou beschikbaar is.
Wat is de beeldkwaliteit van NLZIET?
Bij NLZIET worden alle programma's in de hoogst mogelijke kwaliteit online gezet. De beeldkwaliteit kan verschillen per aanbieder en per apparaat waarop het wordt afgespeeld. De kwaliteit kan ook beïnvloed worden door andere factoren, zoals je locatie, de beschikbare bandbreedte en/of de snelheid van je internetverbinding.
Hoe kan ik zien welke programma's vooruit gekeken kunnen worden?
In de rij "Vooruitkijken" zie je per zendergroep (NPO Start, RTL XL en KIJK) welke programma's er vooruit te kijken zijn. Deze programma's zijn ook te herkennen aan het icoon wat bovenin de programmategel staat.