Van der Vorst ziet sterren gemist?

Van der Vorst ziet sterren terugkijken

Heb jij een aflevering van Van der Vorst ziet sterren 2018 gemist? Kijk deze nu terug bij NLZIET. Zo kom je alles te weten over jouw favoriete BN’ers. Wat vindt Monica Geuze van alle media aandacht of hoe ziet het huis van Guido Weijers er nu eigenlijk uit? Kijk de afleveringen terug met de app voor mobiel en tablet, op je laptop of smart tv.

Wist je dat:

  • Er in totaal 131 afleveringen van Van der Vorst ziet sterren zijn uitgezonden?
  • Er meer dan 200 sterren te gast geweest bij Van der Vorst ziet sterren?
  • Peter al meer dan 30 programma’s op zijn naam heeft staan? Zijn meest recente programma’s zijn Married At First Sight en Onschuldig?!

Van der Vorst ziet sterren 2019

In het laatste seizoen Van der Vorst ziet sterren wordt Peter verrast door Chantal! Tijdens de laatste uitzending komt zij hem namelijk verrassen en is Peter te gast in zijn eigen programma. De kijker komt meer te weten over het leven van Peter en ook heeft Chantal een aantal emotionele verrassingen voor hem. In het laatste seizoen komen natuurlijk ook nog andere BN’ers voorbij, zoals: Katja Schuurman, Kaj Gorgels, Herman den Blijker en Famke Louise. Ben je benieuwd? Meld je aan voor NLZIET en kijk direct naar Van der Vorst ziet sterren!

Van der Vorst ziet sterren 2018

Ook dit jaar gaat Peter van der Vorst weer op bezoek bij een hoop BN’ers. De eerste aflevering van Van der Vorst ziet sterren start met rapper en producer Ronnie Flex. Hij gaat bij zijn familie langs en mag een kijkje nemen in het keurige rijtjeshuis van de rapper. In deze aflevering gaat hij ook langs bij Angela Schijf op de set waar ze aan het filmen is voor seizoen 13 van Flikken Maastricht dat in december uitkomt.

In dit jubileumseizoen van Van der Vorst ziet sterren is ook Anita Meyer te zien. Een interview met haar stond al langer op Peters wensen lijstje. Hij is dan ook erg blij dat hij dit seizoen haar heeft mogen interviewen. Daarnaast gaat hij ook langs bij Paul de Leeuw die één van de grondleggers van het programma is, wat goed past bij dit jubileumseizoen.

Daarnaast gaat hij samen met Roxeanne Hazes geitenyoga doen en komt haar moeder Rachel nog even langs. Andere gezichten die dit seizoen voorbij komen zijn: Lilian Marijnissen, Tino Martin, Wim Kieft en Holly Brood en Soy Kroon.

Van der Vorst ziet sterren 2017

Eind 2017 zag je het 14de seizoen van Van der Vorst ziet sterren. Maan was in de eerste aflevering van dit seizoen te zien. Ook kon je het huis van Monica Geuze zien en was Peter te gast bij Marieke Elsinga. Wat ook ter sprake kwam in Van der Vorst ziet sterren, is dat Loiza voor het eerst open vertelde over haar transitie van man naar vrouw en het winnen van Holland’s Next Top Model.

10 jaar Van der Vorst ziet sterren

In 10 jaar Van der Vorst ziet sterren zijn al een hoop BN’ers voorbij gekomen. Zo kon je in 2013 naar Lieke van Lexmond kijken, in 2011 naar Linda de Mol en in 2009 naar Humberto Tan. Er is zelfs een speciale editie geweest met Willem-Alexander en Maxima. Ook heeft Peter een aantal internationale sterren te gast gehad. Zo heb je interviews met Tom Hanks, Whoopi Goldberg en Will en Jaden Smith kunnen zien.

Benieuwd naar de schoenencollectie van Anna Nooshin of binnenkijken bij andere BN’ers? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct!

  • Programma's en series van NPO, RTL en SBS live, terug- en vooruitkijken
  • Kijk waar je maar wilt met met de mobiele app van NLZIET. Zo heb je altijd de leukste series op zak
  • Met één abonnement kun je op twee schermen tegelijk streamen. Ideaal voor als je niet hetzelfde wilt kijken
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw, NPO Politiek, RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.