Aflevering van Topper Gezocht! gemist?

Topper Gezocht! terugkijken? Kijk reclamevrij!

In het nieuwe SBS6 programma Topper Gezocht! gaan de vier toppers René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit op zoek naar een nieuwe collega. Onder leiding van Irene Moors beslissen de heren tijdens de vier auditierondes welke twaalf kandidaten doorgaan naar de halve finale. Mochten ze het niet met elkaar eens worden, dan mag het publiek meebeslissen! Heb je Topper Gezocht! gemist? Kijk het terug bij NLZIET, vrij van reclame!

De thema’s van De Toppers!

Wist je dat De Toppers Ieder jaar weer een compleet nieuw thema hebben tijdens hun concerten? Zo was er een aantal jaar geleden de “10 Jaar Toppers Made In Holland”-edition en is het in 2018 de “Pretty In Pink”-edition. Hieronder een overzicht van alle thema’s tot nu toe:

 • 2005: Live In The Round
 • 2006: De Grootste Vriendentempel
 • 2007: Disco & Future
 • 2008: Glitter & Glamour
 • 2009: Toppers Jubileum 2009
 • 2010: Welcome To Heaven
 • 2011: The Royal Party For Kings & Queens
 • 2012: The Love Boat Edition
 • 2013: 1001 Night Edition
 • 2014: 10 Jaar Toppers Made In Holland
 • 2015: The Crazy Summer Edition
 • 2016: Royal Night Of Disco
 • 2017: Wild West, Thuis Best
 • 2018: Pretty In Pink

Wie wordt de vijfde Topper?

René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit gaan in Topper Gezocht! op zoek naar een vijfde Topper. Hun nieuwe collega zal in mei in een bomvolle Amsterdam Arena staan samen met de huidige Toppers! Echt iedereen mag zich opgeven: Jong of oud, man of vrouw, nieuwkomer of een oude rot in het vak; het kan allemaal maar de uiteindelijke winnaar moet wél goed bij de Toppers passen! En een echte Topper worden is natuurlijk lang niet voor iedereen weggelegd.

 

De vier huidige Toppers!

De mannen van De Toppers die al vanaf 2005 jaarlijks stadionconcerten geven onder de naam ‘Toppers In Concert’ waren al vanaf het begin een groot succes! In 2005 begon het natuurlijk allemaal met René Froger, Gerard Joling en Gordon. Er werd in dat jaar zelfs een realitysoap rondom de heren gemaakt waarin ze gevolgd werden op weg naar de Arena.

 

In 2009 was het plan van de heren om samen mee te doen een het Eurovisiesongfestival, uiteindelijk is Joling toen uit de groep gestapt en is hij vervangen door Jeroen van der Boom. Eind 2009 maakte ook Gordon bekend dat hij de Toppers zou verlaten maar niet veel later kwamen Gordon en Joling samen terug bij de Toppers.

 

Van 2010 tot 2011 waren ze met vieren, namelijk René Froger, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Gordon. Dit ging echter niet lang goed, tijdens het concert in 2011 kondigde Gordon zijn afscheid aan. Vanaf toen zijn Froger, Joling en Van der Boom verder gegaan met de Toppers tot 2016.

 

In november 2016 zijn De Toppers overgestapt van de AVROTROS naar SBS6. Ook is niet veel later Jan Smit als vierde Topper ingelijfd en nu anno 2018 zijn De Toppers dus op zoek naar een vijfde zanger voor in de groep!

 

 

Het Eurovisiesongfestival in 2009

De Toppers hebben in 2009 meegedaan aan het Eurovisiesongfestival. Dat jaar vond het plaats in Moskou en de mannen deden mee met het nummer “Shine”. De Toppers bestonden op dat moment uit René Froger, Jeroen van der Boom en Gordon. Ze traden als allerlaatste op van alle 19 landen die meededen en zijn uiteindelijk 17e geworden.

 

Ben je benieuwd en wil je gelijk een aflevering van Topper Gezocht! terugkijken? Probeer NLZIET nu één maand voor €0,01 en kijk direct!

 • De leukste talentenjachten zoals Topper Gezocht! reclamevrij terugkijken
 • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
 • Kijk op twee devices tegelijkertijd de programma’s van NPO Plus, RTL XL en KIJK binnen één abonnement
Meer weten?

Wil je meer weten over de voordelen van online tv-kijken? Kijk bij de veelgestelde vragen of lees meer over NLZIET.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw en NPO Politiek.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 21 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.