Stegeman op de Bres gemist

Stegeman op de Bres terugkijken waar en wanneer je wilt

In Stegeman op de Bres worden alle oplichters stevig aangepakt. Kijk elke zondagavond om 21.30u naar SBS6. Heb je een aflevering Stegeman op de Bres gemist of wil je het hele seizoen terugkijken? Kijk ze lekker terug op je gemak met NLZIET. Of je nu thuis bent, onderweg of op vakantie. Bij NLZIET kijk je tv op je mobiel, tablet, laptop en smart tv. Probeer nu de eerste maand gratis!

Dit wist je nog niet over Alberto:

  • Wist je dat Alberto Stegeman zijn journalistieke carrière begon bij Het Parool?
  • Wist je dat Alberto Stegeman naast zijn werk als journalist en presentator ook directeur is van een productiebureau? Hiermee heeft hij documentaires, realityseries en zelfs kinderseries geproduceerd.

Stegeman in actie

Alberto Stegeman komt al jaren in actie voor gedupeerde mensen. In zijn programma’s ‘Undercover in Nederland‘ en ‘Stegeman op de Bres’ helpt hij iedereen die door de politie niet wordt geholpen. Ben je voor duizenden euro’s opgelicht of heeft een aanneemer je huis slechter achtergelaten dan dat hij het aantrof? Wat er ook aan de hand is, Alberto Stegeman probeert iedereen te helpen. Soms zelfs met gevaar voor eigen leven.

De hulpprogramma’s van Albert Stegeman

Stegeman helpt niet alleen mensen in Nederland, maar ook Nederlanders in het buitenland. In ‘Red mijn vakantie!’ helpt hij mensen die ondanks goede beloftes in een helse vakantie terecht zijn gekomen. De hulplijn kreeg naast de echt schrijnende berichten ook veel nep telefoontjes binnen. Veel dronken Nederlanders bellen het vakantie alarmnummer midden in de nacht om geld te vragen of proberen op die manier een leuke meid te kunnen regelen. De redacteuren krijgen werkelijk de gekste belletjes door.

Naast zijn eigen programma’s heeft Alberto Stegeman ook ‘Gestalkt!’ gepresenteerd. In dit programma worden mensen geholpen die langdurig gestalkt worden en waar de politie tekort schiet.

Pokerfanaat Alberto Stegeman

Naast dat Alberto vele misstanden oplost, houdt hij ook van een spelletje. Hij is naast zijn werk als journalist en presentator ook professioneel pokerspeler. Zijn grootste overwinning was toen hij won in het hoofdtoernooi van de Master Classics of Poker. Hij ging toen met €240.000 naar huis. Ondanks deze prachtige overwinningen blijft pokeren echt een hobby. In het dagelijks leven houdt Alberto Stegeman zich namelijk het liefst bezig met het maken van televisieprogramma’s en presenteren.

Stegeman op de Bres terugkijken

Heb je een aflevering van Stegeman op de Bres gemist? Of ben je groot fan en wil je het hele seizoen van Stegeman op de Bres terugkijken? Of programma’s over oplichters, zoals Oplichters Aangepakt kijken? Meld je nu aan bij NLZIET en kijk de afleveringen lekker terug wanneer het jou uitkomt. Met NLZIET mis je nooit meer een programma en kijk je 24/7 live, terug en vooruit. Probeer de eerste maand gratis. Een maandabonnement kost €7,95. Veel kijkplezier!

  • Kijk waar het jou uitkomt naar de programma's van NPO, RTL en SBS
  • Live, terug en vooruitkijken naar je favoriete series en tv-programma's
  • Probeer NLZIET eens een maand gratis uit. Het abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.