So you think you can sing gemist?

So you think you can sing terugkijken?

Niemand minder dan André Hazes presenteert het nieuwe programma So you think you can sing. In de spelshow moeten de kandidaten naast zangtalent ook beschikken over een flinke portie realiteitszin. Heb je So you think you can sing gemist? Kijk het eenvoudig terug bij NLZIET, vrij van reclame!

Kijk ook naar deze succesvolle SBS6-programma's:

 • Zomer in Zeeland
 • Steenrijk, straatarm
 • Paleis voor een prikkie
 • 10 jaar Grenzeloos Verliefd
 • Gestalkt
 • Moord of zelfmoord
 • De Spa
 • Mr. Frank Visser doet uitspraak
 • De Bachelor

Nieuwe show

Tijdens de nieuwe show van SBS6 draait het zeker niet alleen om zangtalent! In So you think you can sing is het naast het goed kunnen zingen ook belangrijk dat de kandidaten beschikken over een flink portie realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. Natuurlijk hebben de kandidaten heel veel vertrouwen in hun eigen stemgeluid, de vraag is alleen: wie is de beste?

 

Het spel!

Alledrie de kandidaten zingen een nummer en daarna moeten ze samen inschatten wie er volgens de jury de beste is, wie er tussenin zit en wie de minste punten krijgt.

 

De jury gaat per ronde beoordelen wie de beste zanger of zangeres is, dat doen ze door 10 punten te verdelen over de drie kandidaten. Daar komt dan een ranking uit van één tot en met drie. Vervolgens zijn de kandidaten aan zet, komen ze samen tot precies dezelfde volgorde of niet?

 

Aan het begin van hun overleg staat er 10.000,- euro op de klok, iedere seconde die wegtikt kost ze 100,- euro. Alléén als ze zichzelf in dezelfde volgorde zetten als de jury winnen ze het geld wat er over is gebleven!

 

André Hazes

De show wordt gepresenteerd door niemand minder dan André Hazes. André Hazes is natuurlijk in eerste instantie bekend door zijn vader en naamgenoot, maar timmert de laatste jaren ook zelf hard aan de weg. Zo heeft hij diverse eigen singles uitgebracht, heeft hij het programma Rad van Fortuin in 2016 en 2017 gepresenteerd, is hij te zien geweest in The Story Of My Life met zijn vrouw Monique en heeft hij een eigen reality soap genaamd André Hazes: ik haal alles uit het leven op SBS 6.

 

De driekoppige jury

De jury bestaat uit radio-dj Giel Beelen, zangeres Glennis Grace en de platenbaas van André Hazes: Tony van de Berkt.

 

Finale

De deelnemers die door de jury op nummer één worden gezet bemachtigen een plekje in de finale. In de finale komen de drie winnaars van de aflevering samen, ze nemen het tegen elkaar op en maken daarmee kans op 25.000,- euro. Kunnen ze inschatten hoe de jury over hen denkt, of gaan ze zonder geld weer naar huis?

 

Heb je So you think you can sing gemist? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct.

 • De leukste spelshows zoals So you think you can sing reclamevrij terugkijken
 • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
 • Kijk op twee devices tegelijkertijd de programma’s van NPO Plus, RTL XL en KIJK binnen één abonnement
Meer weten?

Wil je meer weten over online televisiekijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw en NPO Politiek.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 21 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.