Seven Year Switch: Blijven of Scheiden?

Seven Year Switch terugkijken

Zijn deze relaties nog te redden of is het het begin van het einde? In het programma Seven Year Switch: Blijven of Scheiden gaan vier stellen in therapie om hun relatie te redden. Wie gaat het goed af en wie niet? Bij NLZIET kun je nu Seven Year Switch: Blijven of Scheiden kijken waar je maar wilt. Kijk lekker op het moment wanneer het jou uitkomt, lekker zonder reclame!

De Therapie

Elk jaar gaan 130.000 Nederlanders trouwen. Hiervan eindigen maar liefst 2 van de 5 huwelijken in een scheiding. Gaat dit bij deze vier stellen ook gebeuren of weten zij hun relatie te redden?

 

Vier stellen gaan de uitdaging aan om hun relatie te redden. Ze gaan voor een intense relatietherapie naar Curaçao. Hier worden ze begeleid door psycholoog en seksuoloog Irma van Steijn en relatietherapeut Jeroen Stek. Zij zullen door middel van opdrachten en gesprekken iemand een spiegel voorhouden, maar ook helpen bij het begrijpen van het gedrag en de emoties van zijn of haar partner. Een belangrijk onderdeel van de therapie is dat de koppels uit elkaar gehaald worden. De stellen wisselen een aantal weken van partner. Het doel hiervan is om de kandidaten weer bewust te krijgen van hun eigen behoeftes, wensen en kwaliteiten maar ook om de eigenschappen van de partner weer te kunnen waarderen.

 

Voor veel stellen is dit het laatste redmiddel. Deze intense therapie kan zorgen voor een nieuw begin of juist een eind van een relatie. De vraag aan het eind van de rit zal dan ook zijn: Blijven of Scheiden?

 

De stellen

Ben je benieuwd naar de koppels van Seven Year Switch: Blijven of Scheiden? Maak  kennis met de stellen die de uitdaging aan durven gaan!

 

Tamara en Jimmy

Dit stel heeft elkaar heel modern op Tinder leren kennen. Zij waren twee jaar lang smoorverliefd, maar toen kwam de dag dat Tamara erachter kwam dat ze zwanger was. Tamara was heel blij met dit nieuws, maar Jimmy vertelde toen dat hij niet zeker was over de relatie. Hij vindt de verantwoording van een relatie en het vaderschap erg heftig. De ruzies blijven doorgaan en ze komen er niet uit. Tamara wil alles graag uitpraten, maar Jimmy loopt overal voor weg. Hun droom is om hun zoon samen op te voeden en daarom gaan zij deze uitdaging aan als laatste redmiddel.

 

Marcel en Monique

Dit stel heeft al zestien jaar een relatie vol passie. Deze passie zorgt voor enorm veel liefde, maar ook voor heftige ruzies. De pieken en dalen in deze relatie zijn enorm. Monique voelt zich vaak enorm gekwetst door de heftige woorden die Marcel gebruikt tijdens deze ruzies. Zij hebben geen idee hoe ze weer positief met elkaar om kunnen gaan en deze ruzies tot een minimum kunnen brengen.

 

Jeroen en Inge

Voor dit stel is de reis naar Curaçao echt een laatste redmiddel. Jeroen heeft aangegeven dat hij nog een jaar aan de relatie wil werken. Als de problemen dan niet opgelost zijn, dan is het voor hem definitief klaar. Inge vindt Jeroen erg dominant, terwijl Jeroen het idee heeft dat Inge niks zonder hem kan. Dit is sinds het begin van de relatie al een probleem en dit kunnen ze niet meer zelf oplossen.

 

Roval en Melanie

Dit stel is pas vier jaar samen, maar heeft al enorm veel meegemaakt. Roval heeft Melanie zelfs ten huwelijk gevraagd. Vlak hierna raakte Melanie zwanger, dit zette de relatie enorm onder druk. Snel na het eerste kind krijgen ze ook een tweede. Hierdoor hebben ze geen tijd meer voor elkaar en raakt de relatie steeds meer in de problemen.

 

Blijven of Scheiden?

In het experiment gaan Roval en Melanie met Marcel en Monique ruilen. Dat betekent dat Jeroen en Inge met Tamara en Jimmy ruilen. De vraag is natuurlijk of zij het met elkaar kunnen vinden en of zij ook met deze tijdelijke partners problemen krijgen. Hoe zal het ze vergaan? Je kunt nu Seven Year Switch: Blijven of Scheiden terugkijken. Benieuwd? Probeer NLZIET de eerste maand voor €0,01 en kijk direct!

  • Kijk op smartphone, tablet, laptop of op het grote scherm naar NLZIET
  • 24/7 live, terug en vooruitkijken naar de programma's van NPO, RTL en SBS
  • Benieuwd? Probeer de eerste maand voor €0,01. En wil je even niet meer kijken? Start en stop het abonnement wanneer jij wilt
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw, NPO Politiek, RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.