Saved by the bell terugkijken?

Heb je Saved by the bell gemist? Kijk terug bij NLZIET

In het programma Saved by the bell komen elke week twee bekende Nederlanders langs in een klaslokaal met kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud. Twintig nieuwsgierige kinderen zitten, zoals zij normaal ook in een klaslokaal zitten en stellen de meest bijdehante vragen aan de bekende Nederlander die voor de klas staat. De bekende Nederlanders krijgen niet alleen pittige vragen voor hun kiezen, maar moeten ook gekke opdrachten uitvoeren. Zo moest Giel van StukTV pruiken passen en Rico Verhoeven de jurk van Elsa uit Frozen aandoen.

Wist je dat:

 • Saved by the bell een succesformat van een Frans mediabedrijf is?
 • De orginele titel Au Tableau! is en de internationale titel Facing the classroom is?
 • Er 9 afleveringen zijn van Saved by the bell?
 • Saved by the bell ook een bekende Amerikaanse sitcom is?

Saved by the bell

Was je vroeger op z’n fan van Praatjesmakers met Jochem van Gelder? Dan is Saved by the bell wellicht wat voor jou! De kinderen in Saved by the bell zijn net zo bijdehand als in het programma Praatjesmakers. Het enige verschil is dat Saved by the bell geen presentator heeft. Het presenteren wordt meer door de kinderen gedaan. Daarnaast waren er bij het programma geen bekende Nederlanders, maar deze staan juist wel centraal in het programma Saved By The Bell.

 

Seizoen 1

De eerste aflevering van het eerste seizoen van Saved by the bell was op dinsdag 8 januari 2019 op SBS6. Inmiddels zijn alle aflevering van het eerste seizoen geweest. Mocht je één van de afleveringen van Saved by the bell gemist hebben, dan kun je deze terugkijken bij NLZIET! In totaal zijn er negen afleveringen geweest waarvan de laatste aflevering een soort van samenvatting was van het hele seizoen.

 

Elke aflevering begint hetzelfde. Er komt een bekende Nederlander het volle klaslokaal binnengelopen. De kinderen beginnen met vragen stellen, die naarmate de tijd vordert, steeds heftiger worden. Nadat de kinderen de meeste vragen hebben gesteld, is het tijd voor een opdracht. Deze opdracht heeft meestal te maken met het werk wat zij doen, maar kan bijvoorbeeld ook een gekke dans zijn. Na de opdracht worden er nog paar vragen gesteld. Als de kinderen alles hebben gevraagd, is het de beurt aan de volgende bekende Nederlander. Hieronder kun je lezen welke bekende Nederlanders er mee hebben gedaan aan het eerste seizoen!

 

Bekende Nederlanders

In de allereerste aflevering van Saved by the Bell kwamen Rico Verhoeven en Peter R. de Vries langs. Rico Verhoeven is een kickbokser, maar komt ook vaak langs in verschillende televisieprogramma’s. Peter R de Vries is een bekende misdaadverslaggever en is regelmatig te gast bij RTL Boulevard. De andere bekende Nederlanders die langs kwamen in het programma zijn:

 • Aflevering 2: Giel de Winter en Marco Borsato
 • Aflevering 3: Ronnie Flex en Youp van ’t Hek
 • Aflevering 4: Victor Mids en rapper Ali B
 • Aflevering 5: Dafne Schippers en André Hazes JR
 • Aflevering 6: Gerard Ekdom en Tom Dumoulin
 • Aflevering 7: Frank & Ronald de Boer en Dylan Haegens
 • Aflevering 8: Freek Vonk en Igone de Jongh

Ben je benieuwd hoe Rico Verhoeven een verkleedopdracht uitvoert?

 

Wil je meer van Saved by the bell zien of heb je Saved by the bell gemist? Bij NLZIET kun je alle afleveringen van Saved by the bell terugkijken! Probeer de eerste maand voor €0,01 en kijk direct!

 • Kijk op je computer, smart tv, smartphone of tablet
 • Bepaal zelf wanneer je iets kijkt: je kijkt programma’s live, terug en soms zelfs vooruit
 • De eerste maand kun je NLZIET proberen voor €0,01. Toch niets voor jou? Je kunt het abonnement ieder moment stopzetten
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.