Kijk RTL Woonmagazine terug met NLZIET

RTL Woonmagazine

Als echte fan van trends op interieur en styling gebied hoeven we jou vast niet te vertellen dat de afleveringen van RTL Woonmagazine terug te kijken zijn met NLZIET! Het maakt niet uit of je onderweg of thuis bent, met de NLZIET app kun je waar jij maar wilt RTL Woonmagazine kijken. Dus ben jij je huis opnieuw aan het inrichten of heb je zin om wooninspiratie op te doen? Start nu een gratis maand bij NLZIET en kijk direct naar RTL Woonmagazine, dan ben je binnen no-time weer helemaal bij op het gebied van woontrends!

Woonprogramma met de laatste interieurtrends

Struin jij iedere brocantemarkt af en is jouw huis een verzameling van antieke spulletjes? Of ben jij juist een liefhebber van een strak interieur en val jij voor moderne kunst? Presentatrice Froukje de Both en interieurstylist Michiel de Zeeuw geven je dagelijks woontips op het gebied van kleuren en inrichting. Ook laten ze veel nieuwe interieurs zien, worden er metamorfoses uitgevoerd, krijg je een kijkje in droomhuizen en geven ze je tips op het gebied van trends en woonideeën. Kortom, voor ieder wat wils. Lukt het jou niet om dagelijks af te stemmen voor het woonprogramma? Je kunt bij NLZIET RTL Woonmagazine terugkijken, op deze manier kun je televisiekijken wanneer het jou uitkomt! Andere woonprogramma’s kijken? Bij NLZIET kun je ook vtwonen weer verliefd op je huis terugkijken.

De metamorfose

In dit programmaonderdeel kunnen vrienden of familieleden een brief schrijven om het huis, de woonkamer, badkamer, tuin of het bedrijf van een dierbare op te geven voor een metamorfose. Maar wat als de stijl van de bewoners totaal niet overeenkomt? Met behulp van topontwerpers als Jan des Bouvrie, Monique des Bouvrie, Robert Kolenik, Bob Manders en James van der Velden worden de ruimtes omgetoverd tot mooie paleisjes. Uiteraard wordt de reactie van de bewoners gefilmd wanneer zij het oogverblindende resultaat zien. Zou jij het aandurven om je huis door een ander te laten restylen?


Nu alvast benieuwd naar RTL Woonmagazine? Start een gratis maand bij NLZIET en kijk direct!

NLZIET is een samenwerking van de NPO, RTL en SBS. Kijk live, terug en soms zelfs vooruit naar series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement van grootste Nederlandse zenders. Er is altijd wat te kiezen voor jong en oud.

  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk tot wel 345 dagen terug, sommige programma's vooruit, en 24/7 live naar 12 zenders
  • De eerste maand is gratis, probeer het eens. En wil je even niet meer kijken? Start en stop het abonnement wanneer jij wilt
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.
Er zijn al VOD-diensten. Waarom NLZIET?
NLZIET is de enige dienst die programma's van zowel de publieke als de commerciële omroepen aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Je hoeft niet meer te betalen om een losse aflevering terug of vooruit te kijken. Voor één vast tarief per maand ben je klaar, dat is één van de voordelen van NLZIET. Je hebt geen onverwachte kosten meer en komt dus niet meer voor verrassingen te staan. Een ander bijkomend voordeel is dat je via de zoekbalk die altijd bovenin je scherm staat, kunt zoeken in het programma-aanbod van alle zendergroepen. Je kijkt bovendien terug en vooruit zonder reclame.
Is er verschil met Videoland of Netflix?
NLZIET biedt het grootste en breedste tv-aanbod van de grootste Nederlandse televisiezenders gebundeld in één abonnement. Met NLZIET krijg je toegang tot NPO Plus, RTL XL en KIJK. Zo kun je onbeperkt de mooiste programma's en series van tv terug en regelmatig ook vooruitkijken. Wanneer je wilt, zoveel als je wilt waar mogelijk zonder reclame. Kortom: met NLZIET kijk je waar en wanneer jij maar wilt televisie. Bij Videoland en Netflix kijk je vooral naar films en series.