RTL Boulevard gemist

Kijk RTL Boulevard terug bij NLZIET

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes in de entertainment wereld met RTL Boulevard. Elke dag word je geïnformeerd over alle nieuwtjes, roddels en virals in Nederland. Heb je een aflevering van RTL Boulevard gemist op RTL 4 dan kijk je deze zonder reclame terug bij NLZIET. Kijk altijd waar en wanneer je wilt naar je favoriete Nederlandse programma’s. Of je nu thuis op de bank zit of onderweg bent via de app op je mobiel, tablet, smarttv, Apple TV en PlayStation kijk je altijd en overal.

RTL Boulevard presentatoren

RTL Boulevard is al 20 jaar op tv en heeft in die 20 jaar een hoop presentatoren gehad. Zo was Albert Verlinden jaren lang het gezicht van het entertainment programma. Inmiddels is er een hoop veranderd, zo ook in presentatoren.

 

Een bekend maar nieuw gezicht bij RTL Boulevard is Luuk Ikink. Hij begon als side-kick bij RTL Late Night en heeft later de overstap gemaakt naar RTL Boulevard. Marieke Elsinga die hem opvolgde bij RTL Late Night, maakte enige tijd later dezelfde overstap. Zij grapte ook dat ze Luuk alles laat uittesten en als het goed gaat zij dan hetzelfde zou doen.

 

Beau van Erven Dorens heeft van 2001 tot 2005 en van 2016 tot 2019 aan de desk gestaan bij RTL Boulevard, maar sinds zijn eigen talkshow Beau heeft hij hier geen tijd meer voor.

 

Eén van de meest besproken deskundigen zijn die van de misdaad. Zo kon John van den Heuvel lange tijd niet naar de studio op het Leidseplein komen, omdat de politie zijn veiligheid en die van andere niet kon waarborgen. Hierdoor gaf hij enkele maanden op afstand commentaar via een scherm in de studio. Zijn collega Peter R. de Vries staat bekend om zijn harde commentaar en uitgesproken meningen. Samen met John staat hij regelmatig aan de desk om meer te vertellen over het laatste crimenieuws.

 

De huidige vaste RTL Boulevard presentatoren zijn:

 • Ruben Nicolai
 • Bridget Maasland
 • Vivienne van den Assem
 • Marieke Elsinga
 • Eddie Zoey

 

Deze vaste presentatoren werken samen met co-presentatoren:

 • Luuk Ikink
 • Rick Brandsteder
 • Froukje de Both
 • Diederik Jekel
 • Jamie Trenité

 

In RTL Boulevard worden regelmatig deskundigen ingezet om te vertellen over veel terugkomende onderwerpen. Onderwerpen zoals het koningshuis, mode, plastische chirurgie, misdaad, sport, wonen en muziek.

 

Iemand die al sinds 2003 alles over het koningshuis van binnen- en buitenland weet is Marc van der Linden. Hij is regelmatig te gast bij het programma. Voor mode en lifestyle worden Nikkie Plessen en Leco van Zadelhoff uitgenodigd. Fatima Moreira de Melo wordt ingezet als sportdeskundige. Miljuschka Witzenhausen geeft haar mening over alles wat met eten te maken heeft. Als echte sportgoeroe vertelt Arie Boomsma over alles wat met sport en gezondheid te maken heeft.

 

RTL Boulevard vandaag

Sinds 2017 kun je 7 dagen per week kijken naar RTL Boulevard. Zo hoef je nooit iets te missen van het laatste nieuws in de entertainment wereld. In het weekend waren in eerste instantie andere presentatoren te zien bij RTL Boulevard, maar sinds 2018 presentren de vaste presentatoren ook in het weekend. Elke aflevering van RTL Boulevard is ongeveer een uur na de live uitzending al terug te zien.

 

Heb je een aflevering van RTL Boulevard gemist? Meld je aan bij NLZIET en kijk direct!

 • Programma gemist? Met NLZIET kijk je live, terug en vooruit naar de programma's van NPO, RTL en SBS
 • Kijk televisie waar en wanneer jij wilt met de app van NLZIET
 • Probeer NLZIET eens uit voor €0,01. Online opzeggen kan altijd, dus je zit nergens aan vast
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.