Pauls Nummer 1 Show

Aflevering van Pauls Nummer 1 Show gemist?

Van eerste worden in een Beatles-quiz tot eigenaar van het grootste konijn van Nederland, alles komt voorbij in Pauls Nummer 1 Show. De deelnemers hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn allemaal een nummer 1 in hun vak, willen graag iets voor de eerste keer doen of hebben iets voor de eerste keer gedaan. Heb jij een aflevering van Paul’s nummer 1 show gemist? Je kijkt Paul’s show heel gemakkelijk terug met een abonnement op NLZIET. Met NLZIET kijk je al jouw favorieten series terug, live en zelfs soms vooruit. Niet alleen in Nederland, maar in de gehele EU. En dat voor maar €7,95 per maand!

Wist je dat:

  • Paul van 2009 tot 2015 verteller was bij de Indische Waterlelies in de Efteling?
  • Paul is gevraagd voor een Engelse versie van Ranking The Stars in London?
  • Paul drie nummer 1 albums heeft gehad?
  • Pauls Nummer 1 Show te zien is bij NLZIET?

De show

In deze show ontvangt Paul de Leeuw elke week drie BN’ers die met elkaar de strijd aan gaan in een quiz met een twist. De twist bij deze quiz zijn de verschillende onderwerpen van de vragen die worden bepaald door de bijzondere verhalen van de mensen in het publiek. Terwijl de quiz bezig is, komen er verschillende gasten langs om hun verhaal te vertellen. Aan de hand van deze verhalen stelt Paul een quizvraag aan de drie BN’ers. Dit is een meerkeuzevraag of een vraag waarbij ze de antwoorden op de juiste volgorde moeten zetten. Tijdens de quiz wordt Paul bijgestaan door Lorretta Schrijver die de antwoorden digitaal uitlegt via een scherm.

De BN’er met de meeste punten gaat door naar de finale waarin hij/zij tien meerkeuzevragen moet beantwoorden. De BN’er speelt niet voor zichzelf in de finale, maar voor de publiekswinnaar. De publiekswinnaar wordt gekozen door Paul. Hij/zij moet een opdracht doen aan het begin van de show. Voer je de opdracht goed uit dan win je. Naast de spelonderdelen wordt het programma gevuld met humor, muziek en bijzondere verhalen.

Het ontwikkelen van Pauls Nummer 1 Show begon al in november 2018. Dit was na dat er bekend werd gemaakt dat Paul een contract had getekend bij RTL. In het programma “Tijd voor MAX” vertelde Paul dat de show oorspronkelijk al vanaf april 2019 uitgezonden zou worden. Alleen omdat zijn andere programma “Sint en Paul pakken uit” zo’n succes werd, kreeg dit een vervolg. “Paul pakt uit!” werd vanaf april uitgezonden. In oktober 2019 werd bekend dat “Pauls Nummer 1 Show” uitgezonden zou worden en in november 2019 ging het dan eindelijk van start.

Paul de Leeuw

Paul de Leeuw kennen we allemaal wel. Hij heeft een enorm veelzijdige carrière en is zanger, presentator, acteur, programmamaker en cabaretier. Paul maakte zijn tv-debuut in 1985 bij het NCRV-programma ‘Snelbinder’. Een jaar later maakte hij zijn radiodebuut in ‘Lieve Paul’ bij de KRO op Radio 3. Na die tijd is Paul als een speer gegaan en heeft verschillende films en programma’s op zijn naam staan zoals Alles is liefde, Pauls Puber Kookshow, Ranking the stars. In 2019 werd hij jury lid in Hollands Got Talent. Sinds 2018 is hij weg bij BNNVARA en heeft hij een driejarig contract getekend bij RTL.

Pauls Nummer 1 Show terugkijken bij NLZIET

Heb je een aflevering van Pauls Nummer 1 Show gemist? Probeer dan nu een maand NLZIET voor €0,01! Je kunt direct beginnen met kijken naar je favoriete programma’s. Met NLZIET kijk je NPO, RTL, SBS, Veronica en Net5 in 1 app en kijk je waar en wanneer je maar wilt naar je favoriete series. Bevalt NLZIET? Sluit dan een abonnement af voor slechts €7,95 per maand. Je zit nergens aan vast en kunt iedere maand je abonnement weer opzeggen. Ideaal dus!

  • Kijk waar en wanneer het jou uitkomt naar je favoriete series en programma's. Mis niets meer van de Nederlandse tv
  • Live, terug en vooruitkijken naar de programma's van NPO, RTL en SBS
  • Iets voor jou? Probeer het eens uit voor een maand. Online opzeggen kan altijd, dus je zit nergens aan vast
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.