Oplichters in het Buitenland gemist?

Kijk Oplichters in het Buitenland bij NLZIET

Al vijf seizoenen kun je als kijker mee op jacht met Kees van der Spek. Kees laat de kijkers zien hoe hij fraudeurs en oplichters ontmaskert in populaire vakantiebestemmingen. In Oplichters in het Buitenland laat hij zien waar je als toerist op moet letten op vakantie. De afleveringen gaan verder dan het betrappen van zakkenrollers, ook komen er zaken als creditcardfraude, gokspellen en malafide geldwisselaars aan bod. Heb je een aflevering van Oplichters in het Buitenland gemist? Kijk het laatste seizoen terug bij NLZIET.

Wist je dat:

  • Kees van der Spek tijdens het tweede seizoen in 2014 een kijkcijferrecord heeft gehaald? Er keken op zondagavond 1,1 miljoen mensen naar de uitzending.
  • Het programma al vijf jaar op televisie is? Sindsdien is er ieder jaar een nieuw seizoen op tv geweest.
  • Als tune het toepasselijke nummer “I need a dollar” is gebruikt? Deze gedachte gaat vast vaak door het hoofd van de zakkenrollers.
  • Kees altijd samen met twee collega’s op pad gaat?
  • Het programma is bedacht nadat Kees zelf is opgelicht in Bangkok?

Verborgen camera

Programmamaker Kees van der Spek reist talloze landen en steden af om criminele praktijken aan het licht te brengen. Bewapend met een verborgen camera heeft hij de kijker al een hoop geleerd over schimmige zaken in toeristenoorden. Er zijn al meer dan dertig afleveringen Oplichters in het Buitenland uitgezonden op SBS6. Tijdens de bezoeken worden de video opnames die Kees en zijn team maken, vaak niet op prijs gesteld. Toch weet Kees de criminelen meestal vast te leggen op beeld wat het voor de kijker nog interessanter maakt om te kijken! Benieuwd naar dit reportageprogramma of heb je de laatste aflevering van Oplichters in het Buitenland gemist? Start dan nu een gratis maand bij NLZIET en kijk alle afleveringen lekker achter elkaar door.

 

Europese steden

Of het in Europa altijd veilig is op vakantie? Dat zou je denken, maar ook dichtbij huis gebeuren er vreemde dingen. Het team van Oplichters in het Buitenland heeft al meerder malen laten zien dat het in Europese steden ook niet altijd pluis is. Zo is het undercoverteam al in Boedapest, Parijs, Barcelona, Praag, Napels, Boekarest, Athene en Riga geweest. Dus ben je van plan om binnenkort op vakantie te gaan naar één van deze steden? Wees goed voorbereid en zorg ervoor dat je geen reportage van Oplichters in het Buitenland gemist hebt!

 

Criminele praktijken wereldwijd

De meeste afleveringen van Kees van der Spek gaan over landen buiten Europa. Zo worden criminelen in Cuba ontmaskerd, waar nepsigaren worden verkocht en toeristen worden opgelicht bij het geldwisselkantoor op de luchthaven. Ook is de uitzending over de Filipijnen schokkend, waar toeristen worden meegelokt naar iemand thuis waar ze worden verleid tot het spelen van blackjack. In Brazilië wordt de duistere kant van het welbekende carnaval in Rio de Janeiro aan het licht gebracht.

 

Vrijwillig bedrogen worden

De werkwijze van Kees is gewaagd, maar erg effectief. Hij gaat namelijk face-to-face de confrontatie aan met de criminelen. Hij ondervindt zelf de oplichtingspraktijken en legt dit vast op camera. Omdat Kees goed voorbereid is en precies weet hij doet, loopt het gelukkig altijd goed af. Dit is niet altijd het geval bij onwetende toeristen. Zorg er dus voor dat je goed voorbereid op vakantie gaat. Heb je een aflevering van Oplichters in het Buitenland gemist? Start gratis een proefabonnement bij NLZIET en je kunt gelijk beginnen met kijken.

Mis niets meer van de Nederlandse televisie met NLZIET! Ben je benieuwd, of wil je nu gelijk Oplichters in het Buitenland terugkijken? Start een NLZIET abonnement en kijk direct.

  • Kijk programma's live, terug en soms zelf vooruit!
  • Je favoriete series kijk je nu waar en wanneer jou uitkomt.
  • Voor slechts € 7,95 per maand kijk je naar alle programma’s van NPO Plus, RTL XL en KIJK.
Meer weten over NLZIET?

Meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.