Aflevering van Oogappels gemist?

Kijk Oogappels terug en vooruit

Lastige tieners en alle problemen die erbij komen kijken, dat is wat je kan verwachten in de serie Oogappels op NPO 1. En nu is deze topserie terug met een nieuw seizoen! Wil je een aflevering van Oogappels seizoen 2 kijken of heb je het eerste seizoen gemist en wil je Oogappels terugkijken? Dat kan bij NLZIET! Probeer nu de eerste maand gratis en kijk je laptop of de app voor mobiel, smart tv, Apple TV, PlayStation 4, Chromecast en via AirPlay.

Nieuwe Nederlandse dramaserie

Oogappels is een nieuwe Nederlandse dramaserie van BNNVARA. Het programma draait om vier verschillende gezinnen waarvan de pubers op dezelfde middelbare school zitten. Alle ouders hebben te maken met de dagelijkse puberproblemen en verschillende ideeën over het oplossen hiervan. Wat doe je met social media, prestatiedruk, drugs, merkkleding en seks? Alle gezinnen lossen dit anders op, maar over één ding zijn ze het eens: alles moet perfect! Heb je een aflevering van Oogappels gemist of wil je het hele seizoen terugkijken? Kijk lekker waar en wanneer je wilt met NLZIET.

Oogappels seizoen 2

Deze topserie is terug in 2020! Oogappels seizoen 2 gaat verder met het verhaal waar Oogappels seizoen 1 is geëindigd. Je volgt de vier gezinnen en hun dagelijkse gang van zaken. De ouders uit de serie leggen de lat hoog voor hun kinderen, maar ook vooral voor zichzelf. In de eerste aflevering zie je dat Danny opbiecht dat hij diep in de problemen zit en Lieke durft een belangrijke beslissing te nemen over haar toekomst. Benieuwd naar Oogappels seizoen 2? Bij NLZIET kun je iedere week een aflevering Oogappels vooruitkijken.

De cast

De vier gezinnen bestaan uit Carola en Marcel, Dina en Tim, Merel en Erik en alleenstaande moeder Fabie. Deze hoofdpersonen worden gespeeld door een sterrencast bestaande uit:

 • Bracha van Doesburgh (Fabie)
  Bracha is 37 jaar en heeft al in veel televisieprogramma’s en films gespeeld. Zo speelde ze in de Net5-serie Bagels & Bubbels en de RTL-serie Nieuwe Buren. Ook kan je haar kennen van De Eetclub (de verfilming van het boek van Saskia Noort) en de film Moordwijven.
 • Malou Gorter (Merel)
  Malou is al lang actief als actrice in zowel films, series en op het toneel. Zo heeft ze een rol gespeeld in de serie Baantjer in 1996. Meer recentelijk had ze een rol in de serie Mocro Maffia als Edith Roodschild. Ook speelde ze Arianne in de film All You Need Is Love, gebaseerd op het tv-programma All You Need Is Love.
 • Ramsey Nasr (Erik)
  Ramsey is een Nederlandse dichter, schrijver, essayist, acteur en regisseur. Hij was van januari 2009 tot januari 2013 Dichter des Vaderlands. Ook heeft hij in 2006 de prijs voor Journalist voor de Vrede gewonnen. Als acteur heeft hij in veel series gespeeld, zo ook in de populaire serie Centraal Medisch Centrum.
 • Maryam Hassouni (Dina)
  Maryam is in 2002 snel bekend geworden dankzij haar hoofdrol in de serie Dunya en Desie. Ze heeft recentelijk een hoofdrol gehad in de serie Flikken Rotterdam, hierin speelde ze Lieve Jansons. Ook was ze te zien in de film Soof 2.
 • Jeroen Spitzenberger (Tim)
  Jeroen heeft al in veel grote Nederlandse films en series gespeeld. Zoals de populaire serie Divorce, Soof, Vrolijke Kerst en Vlucht HS13. Naast series op RTL en NPO was Jeroen ook te zien in de SBS6-serie De Spa. Ook was hij te zien in de immens populaire film Alles is Liefde en Mannenharten 1 en 2.
 • Eva van der Gucht (Carola)
  Eva is een Vlaamse actrice met een indrukwekkende cv. Op tv was ze al te zien in de serie Hoe overleef ik?, Dokter Tinus en Meiden van de Herengracht. Daarnaast was ze als zichzelf te zien in Wie Is De Mol? Waar ze de finale haalde in 2007.
 • Mike Libanon (Marcel)
  Mike is geboren in Paramaribo in 1963. Hij heeft al een rol gehad in de populaire serie Celblok H en speelde de hoofdpiet in de serie Sint & co. Zijn belangrijkste rol was in de serie Spangen waar hij de hoofdrol had. Hij was hierin van 1999 tot 2006 te zien met in totaal 50 afleveringen.

Benieuwd naar Oogappels? Meld je aan bij NLZIET en kijk direct!

 • Kijk waar en wanneer jij wilt met de mobiele app van NLZIET
 • Live, terug en vooruitkijken naar de programma's van NPO, RTL en SBS
 • Kijk op twee schermen tegelijk
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.