Oh, wat een jaar! terugkijken bij NLZIET

Oh, wat een jaar!

Je hebt het vast al eens iemand horen zeggen: alles wat Linda de Mol aanraakt, verandert in goud! Of het nu een tv-programma, magazine of video-app is, het wordt gegarandeerd een succes! Haar nieuwe spelshow Oh, wat een jaar! is sinds oktober te zien bij RTL 4. Heb je een aflevering gemist? Met NLZIET kijk je deze terug wanneer het jou uitkomt! Is dit iets voor jou? Start dan nu een gratis maand en kijk direct naar Oh, wat een jaar!

Wist je dat Linda de Mol:

  • Voor het eerst op televisie te zien was toen ze zong in het programma AVRO's kinderkoor?
  • Voor het eerst vast op televisie te zien was als assistente van Ron Brandsteder bij de Showbizzquiz?
  • Al vele prijzen op haar naam heeft staan waaronder de Gouden Televizier Oeuvre-Ring, Gouden Televizier-Ring en de Majoor Bosshardt Prijs?
  • In 2011 Officier in de Orde van Oranje-Nassau werd?
  • De series Gooische Vrouwen en Familie Kruys zelf bedacht heeft?
  • Onder andere het magazine LINDA., de goededoelenorganisatie LINDA.foundation en het videoplatoform LINDA.tv heeft opgericht?

Terug in de tijd

Samen met twee bekende Nederlanders blikt Linda de Mol terug op het betreffende jaar. In de eerste aflevering was dit het jaar 1985. Dit was het jaar van de Elfstedentocht, de eerste pintransactie in Nederland en de mode van beenwarmers en zweetbandjes. Kortom: nostalgie! Iedere aflevering zijn Linda en haar gasten volledig verkleed in de mode van het betreffende jaar. Dit levert fantastische beelden op iedere week.

Een feest der herkenning

De kijkers die het jaar bewust hebben meegemaakt kunnen hun lol niet op, want zij zullen heel veel herkennen van vroeger. Linda en haar gasten dragen kapsels en kleding die toen in de mode waren, zitten in een huiskamer met accessoires uit die tijd en spelen verschillende spellen waarbij de meest bijzondere tv-fragmenten, opvallende trends en de grootste hits uit dat jaar voorbij komen. Ook is er iedere aflevering een optreden van een artiest die een hit uit dat jaar laat horen. Dat wordt meezingen!

De prijzenpot

De deelnemers spelen natuurlijk niet voor niets mee. Samen met één van de teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge (o.a. bekend van Smeris en Het zijn net mensen) of Ruben Nicolai spelen de bekende Nederlanders voor de hoofdprijs. Het winnende team gaat naar huis met de pot guldens die de duo’s bij elkaar hebben gespeeld! Met wie zou jij in het team willen zitten, Ruben of Jeroen? Of zit je liever lekker op de bank en kijk je toe?

Benieuwd naar de nieuwe spelshow Oh, wat een jaar! van Linda de Mol? Start een gratis maand bij NLZIET en kijk de afleveringen lekker wanneer het jou uitkomt.

  • Zelf bepalen waar en wanneer je jouw favoriete programma's kijkt
  • Tot 365 dagen terugkijken naar programma's van NPO, RTL en SBS
  • De eerste maand is gratis, probeer het eens. En wil je even niet meer kijken? Start en stop het abonnement wanneer jij wilt
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.