Zapp gemist? Kijk terug bij NLZIET

Bij NLZIET vind je de leukste films en series voor kids. Hebben je kinderen een programma van Zapp gemist? Geen zorgen! Bij NLZIET kun je de leukste series en films van NPO Zapp terugkijken. NPO 3 heeft een groot aanbod aan programma’s voor de jeugd. En het voordeel is dat je bij NLZIET talloze programma’s reclamevrij terug kunt kijken en niet alleen van de NPO, maar ook van RTL en SBS. Programma gemistMeld je aan en kijk direct jouw favoriete series!
 


De leukste Zapp series en films

Heb je een programma van Zapp gemist en wil je deze terugkijken op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, tablet of telefoon? Dat kan! Met NLZIET kijk je alle afleveringen van jouw favoriete programma terug, waar en wanneer je wilt! Weet je niet wat je moet kijken? We hebben de meest populaire kinderprogramma’s voor je op een rijtje gezet.


 • De Regels van Floor: Floor bedenkt haar eigen regels en die leiden tot verrassende gesprekken met volwassenen. Deze serie is gebaseerd op de succesvolle boekenreeks van Marjon Hoffman. Kijk nu alle seizoenen van deze populaire jeugdserie bij NLZIET!
 • Zapp Detective: Zapp Detective is een spannende dramaserie die gaat over een Geheim Genootschap van influencers. De elf mensen bepalen zelf hoe de online wereld eruit ziet. Al snel blijkt dat ze een hoop geheimen met zich meedragen. Komt de waarheid ooit aan het licht? Je ziet het tijdens het kijken van de afleveringen!
 • Verborgen Verhalen: een dramaserie die gaat over waargebeurde verhalen van kinderen. Deze waargebeurde verhalen worden nagespeeld door acteurs. Elke verhaallijn wordt toegelicht met een bijbelspreuk.
 • Klokhuis: iedereen kent natuurlijk Het Klokhuis! Een programma dat zich richt op kinderen tussen de 9 en 12 jaar. De makers leren kinderen over onderwerpen die gaan over de actualiteit, zoals windmolens, het kantoor, zonnebrand, duinen en lichaamstemperatuur. Er staan een hoop afleveringen voor je klaar!
 • Brugklas: Brugklas is een scripted-reality serie voor kids. In deze jeugdserie wordt een aantal jonge leerlingen gevolgd tijdens hun eerste schooljaar. De verhalen zijn herkenbaar voor de echte brugpieper. Heb je Brugklas gemist? Kijk direct!
 • Zapplive: Klaas van Kruistum houd je op de hoogte van allerlei belangrijke weetjes. Het is een interactief programma voor kinderen en wordt elke zaterdag uitgezonden.


Al zin in het kijken van jouw favoriete programma? Probeer NLZIET dan één maand gratis en mis niets meer van jouw favoriete series. Bij NLZIET kun je ook een hoop films kijken van Zappbios, zoals de Scheepsjongens van Bontekoe, Alleen op de wereld, Kruimeltje, Pietje Bell, Lover of Loser en Spijt! Ideaal als je niet naar de bios kunt, maar toch een goede film wil zien.Voordelen van NLZIET

 • Bij NLZIET kijk je naar alle zenders van NPO, RTL en SBS. Voor slechts 7,95 per maand kun je genieten van het grote aanbod.
 • Programma van Zapp gemist? Bij NLZIET kun je programma’s terug, live en soms ook vooruitkijken.
 • NLZIET is beschikbaar op verschillende devices, zoals je laptop, tablet, telefoon of tv.
 • NPO Zapp biedt vele mogelijkheden: kijk naar spannende detectives, populaire series en Zappbios films!
 • Kijk waar en wanneer je wilt naar NLZIET. Stream in de gehele EU!
 • Kijk goedkoop tv door middel van een internetabonnement en een abonnement op NLZIET!
 • Liever een serie later kijken? Voeg de serie toe aan ‘mijn series‘.
 • Met NLZIET kijk je on demand zonder reclame.
 • Een abonnement is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kan ik NPO Zapp terugkijken als ik een uitzending van Zapp gemist heb?

Ja, kijk op een device naar keuze jouw favoriete Zapp serie of film terug. Wil je niks van dit programma missen? Voeg hem toe aan ‘mijn series’ of ‘kijk later’.

Welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?

Met NLZIET kijk je reclamevrij naar het on demand aanbod van RTL XL, NPO Plus en KIJK. Daarnaast biedt NLZIET live en replay tv aan van de zenders NPO 1, 2, 3, RTL 4, 5, 7, 8, Z, SBS6, Disney XD/Veronica, Net5 en SBS9.

Op welke apparaten kan ik programma’s van Zapp terugkijken?

Via je Chromecast, Apple TV, Fire TV, Android TV, smart tv, laptop, tablet en meer.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.