NOS uitzending gemist?

Kijk altijd en overal naar NOS-programma’s

Het Journaal is waarschijnlijk het eerste programma waar je aan denkt bij NOS. Maar de omroep maakt meer programma’s, bijvoorbeeld: Jeugdjournaal, Studio Sport en de Tour Etappe. Heb je een programma van NOS gemist? Je kijkt deze tot een jaar na uitzenden terug bij NLZIET.

Weetjes

 • Met ruim 600 mensen is NOS de grootste journalistieke organisatie van Nederland
 • Sinds 2017 worden er in de zomer geen Zomercolumns meer uitgezonden. Het is voor de makers te moeilijk geworden om nieuwe onderwerpen te vinden voor deze luchtige column.
 • Er worden niet alleen professionele foto’s gebruikt maar kijkers kunnen ook zelf nieuwswaardige foto’s insturen.
 • Wanneer er breaking news is, kan NOS een extra journaal uitzenden op NPO1. De programmering wordt hiervoor aangepast.
 • Het best bekeken NOS gemist programma is het Achtuurjournaal. Dit programma behaalde de hoogste uitzending gemist cijfers van 2017 van de omroep.

De nieuwsomroep

Het doel van een nieuwsomroep is om de kijker te informeren over de actualiteiten.Nieuws uit binnen- en buitenland, sport en belangrijke gebeurtenissen. Dit doet de omroep via de kanalen van NPO. Een aantal vaste programma’s van de omroep zijn:

 • NOS Journaal
  Meerdere keren per dag zendt NOS het Journaal uit. ‘s Morgens praten ze de kijker bij over de laatste ontwikkelingen in de wereld en de gebeurtenissen die op die dag plaatsvinden. Heb je een journaal van NOS gemist, de ochtend en middag uitzendingen worden diverse malen herhaald. Om acht uur is het meest uitgebreide bulletin dat dieper ingaat op de achtergrond van de gebeurtenissen die het nieuws de afgelopen dag domineerde. Heb je het journaal van NOS gemist, kijkt het online terug wanneer het jou uitkomt!
 • Nieuwsuur
  Samen met de NTR maakt de omroep iedere werkdag dit onafhankelijke actualiteitenprogramma. Op NPO2 wordt in dertig minuten het belangrijkste nieuws van de dag besproken. Eerst is er een kort overzicht van het nieuws, daarna wordt er aandacht gegeven aan de achtergronden van het belangrijkste nieuws en er wordt afgesloten met sportnieuws. Ga je graag vroeg naar bed, grote kans dat je weleens het programma van NOS gemist hebt.Het programma start namelijk om 22:00 uur.
 • Jeugdjournaal
  Sinds 5 januari 1981 wordt het NOS Jeugdjournaal uitgezonden door de Publieke Omroep. Het programma brengt nieuws en reportages speciaal voor kinderen van de lagere school. Nu wordt het programma iedere dag uitgezonden, eerder was dit drie keer per week. Naast de lange uitzending rond 19:00 uur  sinds 2010 is er ook een ochtend bulletin.

Wanneer je deze of andere programma’s van NOS gemist hebt, dan kijk je ze natuurlijk terug bij NLZIET.

De programma’s van NOS terugkijken

NOS houdt ons dagelijks op de hoogte van wat er in de wereld speelt. Naast het nieuws en sport doet de omroep ook verslag van nationale gebeurtenissen zoals Koningsdag, Prinsjesdag en dodenherdenking. Dit doen zij voor jong en oud.

De meeste programma’s zijn nieuws gerelateerd. Heb je een nieuwsprogramma van NOS gemist dan wil je het programma zo snel mogelijk terug zien. Maar andere programma’s van de omroep zijn ook leuk om later nog eens terug te kijken. Heb je een NOS uitzending gemist, dan kijk je deze tot wel een jaar terug bij NLZIET. Zo kun je nog eens de Kersttoespraak van de Koning terug kijken midden in de zomer.

Uitzending van NOS gemist, kijk terug waar jij wil

Waarom nog langer om acht uur op de bank zitten voor het Achtuurjournaal als je dit kunt kijken waar je ook bent. Zo ben je niet langer gebonden aan het tijdstip van uitzenden en je televisie. Kijk waar je wilt met de app op je tablet of smartphone of op je laptop. Zeker bij breaking news is het fijn dat je niet meer aan het tv-scherm gebonden bent om een NOS programma te kijken. Heerlijk, toch?

 • Je favoriete programma’s van NPO, RTL en SBS bij elkaar. Online, dus kijk op (smart) tv, computer, tablet en smartphone.
 • Kijk live, terug en soms zelfs vooruit. Veel programma’s zonder reclame.
 • Je kunt NLZIET gemakkelijk online opzeggen.
Meer weten over NLZIET?
Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.
Er zijn al VOD-diensten. Waarom NLZIET?
NLZIET is de enige dienst die programma's van zowel de publieke als de commerciële omroepen aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Je hoeft niet meer te betalen om een losse aflevering terug of vooruit te kijken. Voor één vast tarief per maand ben je klaar, dat is één van de voordelen van NLZIET. Je hebt geen onverwachte kosten meer en komt dus niet meer voor verrassingen te staan. Een ander bijkomend voordeel is dat je via de zoekbalk die altijd bovenin je scherm staat, kunt zoeken in het programma-aanbod van alle zendergroepen. Je kijkt bovendien terug en vooruit zonder reclame.
Is er verschil met Videoland of Netflix?
NLZIET biedt het grootste en breedste tv-aanbod van de grootste Nederlandse televisiezenders gebundeld in één abonnement. Met NLZIET krijg je toegang tot NPO Plus, RTL XL en KIJK. Zo kun je onbeperkt de mooiste programma's en series van tv terug en regelmatig ook vooruitkijken. Wanneer je wilt, zoveel als je wilt waar mogelijk zonder reclame. Kortom: met NLZIET kijk je waar en wanneer jij maar wilt televisie. Bij Videoland en Netflix kijk je vooral naar films en series.