NOS uitzending gemist?

Het Journaal is waarschijnlijk het eerste programma waar je aan denkt bij NOS. Maar de omroep maakt meer programma’s, bijvoorbeeld: Jeugdjournaal, Studio Sport en de Tour Etappe. Heb je een programma van NOS gemist? Je kijkt deze tot een jaar na uitzenden terug bij NLZIET.

NOS programma, altijd en overal

Weetjes

 • Met ruim 600 mensen is NOS de grootste journalistieke organisatie van Nederland
 • Sinds 2017 worden er in de zomer geen Zomercolumns meer uitgezonden. Het is voor de makers te moeilijk geworden om nieuwe onderwerpen te vinden voor deze luchtige column.
 • Er worden niet alleen professionele foto’s gebruikt maar kijkers kunnen ook zelf nieuwswaardige foto’s insturen.
 • Wanneer er breaking news is, kan NOS een extra journaal uitzenden op NPO1. De programmering wordt hiervoor aangepast.
 • Het best bekeken NOS gemist programma is het Achtuurjournaal. Dit programma behaalde de hoogste uitzending gemist cijfers van 2017 van de omroep.

De nieuwsomroep

Het doel van een nieuwsomroep is om de kijker te informeren over de actualiteiten.Nieuws uit binnen- en buitenland, sport en belangrijke gebeurtenissen. Dit doet de omroep via de kanalen van NPO. Een aantal vaste programma’s van de omroep zijn:

 • NOS Journaal
  Meerdere keren per dag zendt NOS het Journaal uit. ‘S Morgens praten ze de kijker bij over de laatste ontwikkelingen in de wereld en de gebeurtenissen die op die dag plaatsvinden. Heb je een journaal van NOS gemist, de ochtend en middag uitzendingen worden diverse malen herhaald. Om acht uur is het meest uitgebreide bulletin dat dieper ingaat op de achtergrond van de gebeurtenissen die het nieuws de afgelopen dag domineerde. Heb je het journaal van NOS gemist, kijkt het online terug wanneer het jou uitkomt!
 • Nieuwsuur
  Samen met de NTR maakt de omroep iedere werkdag dit onafhankelijke actualiteitenprogramma. Op NPO2 wordt in dertig minuten het belangrijkste nieuws van de dag besproken. Eerst is er een kort overzicht van het nieuws, daarna wordt er aandacht gegeven aan de achtergronden van het belangrijkste nieuws en er wordt afgesloten met sportnieuws. Ga je graag vroeg naar bed, grote kans dat je weleens het programma van NOS gemist hebt.Het programma start namelijk om 22:00 uur.
 • Jeugdjournaal
  Sinds 5 januari 1981 wordt het NOS Jeugdjournaal uitgezonden door de Publieke Omroep. Het programma brengt nieuws en reportages speciaal voor kinderen van de lagere school. Nu wordt het programma iedere dag uitgezonden, eerder was dit drie keer per week. Naast de lange uitzending rond 19:00 uur  sinds 2010 is er ook een ochtend bulletin.

Wanneer je deze of andere programma’s van NOS gemist hebt, dan kijk je ze natuurlijk terug bij NLZIET.

De programma’s van NOS terugkijken

NOS houdt ons dagelijks op de hoogte van wat er in de wereld speelt. Naast het nieuws en sport doet de omroep ook verslag van nationale gebeurtenissen zoals Koningsdag, Prinsjesdag en dodenherdenking. Dit doen zij voor jong en oud.

De meest programma’s zijn nieuws gerelateerd. Heb je een nieuwsprogramma van NOS gemist dan wil je het programma zo snel mogelijk terug zien. Maar andere programma’s van de omroep zijn ook leuk om later nog eens terug te kijken. Heb je een NOS uitzending gemist, dan kijk je deze tot wel een jaar terug bij NLZIET. Zo kun je nog eens de Kersttoespraak van de Koning terug kijken midden in de zomer.

Uitzending van NOS gemist, kijk terug waar jij wil

Waarom nog langer om acht uur op de bank zitten voor het Achtuurjournaal als je dit kunt kijken waar je ook bent. Zo ben je niet langer gebonden aan het tijdstip van uitzenden en je televisie. Kijk waar je wilt met de app op je tablet of smartphone of op je laptop. Zeker bij breaking news is het fijn dat je niet meer aan het tv-scherm gebonden bent om een NOS programma te kijken. Heerlijk, toch?

 • Je favoriete programma’s van NPO, RTL en SBS bij elkaar. Online, dus kijk op (smart) tv, computer, tablet en smartphone.
 • Kijk live, terug en soms zelfs vooruit. Veel programma’s zonder reclame.
 • Eerste maand gratis, je kan gemakkelijk opzeggen.